LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 246
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
А защо по ханша се ориентирате?  newsm78 В таблицата за мъжките панталони единствената мярка е ширината на колана.
ooooh!

Сън   bouquet

# 391
Мириел,мъжа ми е с ханш 110 и му стават панталони 46 номер с еластичност и 48 без еластичност.
50 размер ми се струва,че ще е доста голямо newsm78

Как да разбера дали панталона е с еластичност? В голяма чуденка съм защото искам да ги взема точни за да имам карт бланж по нататък. По френската таблица е 50/52 newsm78
Благодаря  Peace

# 392
Благодаря  Hug Peace

# 393
 В Бургас - клон Изгрев има пратка за Десислава Даскалова, за фамилията не съм много сигурна, но е с Д. Днес без малко аз да я получа Mr. Green.

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 15:51 от iava

# 394
  • Варна
Някаква информация за последни колети от Варна, от коя дата са?! Аз чакам от 16,7 и 1,8, раничко ли е?

Вчера си взех поръчката от 18.07, чакам от 16,23,25 юли .

# 395
дали пак ще има размери от форумските чаршафи от 4 евро размер 240/300  newsm78 че последния път докато пусна поръчката и вече се бяха изчерпали  Tired

# 396
  • Варна
Кой чаршафи ако не е тайна? Форумските ли или едни бели като нещо с буквата С с ограничение в черно (ама как го обясних), че аз чакам такива и ми е много интересно как изглеждат в действителност...
"Любовчийските" в сиво, в ъглите имат ластик. Калъфките са от 1.01 евро, на черти - кафяво, синьо и бежаво, поръчала съм в размер 63х63, не знам защо.  newsm78 И това потниче, хубаво е.

# 397
  • София
Взех си поръчка от 21.07  Митница  София,  а тези от 10 и 11 никакви ги няма. Sad

# 398
  • The point of no return
Чета вече няколко дни за отказани поръчки, чекове и ваучери и ми изникват някои въпроси. Слава Богу, засега нямам отказани поръчки и се моля всичко с поръчките, които чакам да е наред, но всичко е възможно. Замислих се за следното: Пращат например чек - не е изгодно да се осребрява, това е ясно. Ваучер - пак ще напълним кошницата, но няма гаранция, че още има артикулите, които искаме и номерата им. Освен това големите намаления свършиха и повечето неща са с по-високи цени. Откъдето и да се погледне - на загуба сме, а вината не е в нас. И така, някой досега обяснил ли им е всичко това? Аз получавам от време на време преводи от чужбина с Western Union. Таксите за превода се поемат от изпращача - аз получавам чистата сума във валутата, която избера. И да има разлики в курса на валутата, те не са толкова големи, колкото ако осребрявам чек или ако поръчвам стоките си с новите им цени. Да не говорим, че може пак да не пристигне нещо, лятото минава и се чака дълго, а това също е вид загуба. Щом вината не е в нас, защо ние трябва да сме потърпевши и да се съгласяваме с техните условия? Предполагам, че имат доста клиенти от България и не биха искали да ги изгубят. Ако ги зарием с гневни писма и поискаме да ни възстановят сумите, така че да не губим в крайна сметка ние, може пък да променят малко политиката си. Идеята ми е, че те са търговци и имат интерес клиентите им да са доволни и да поръчват пак и пак, а това не може да стане ако им нямат доверие и са разочаровани. Поне аз, ако имам проблеми в бъдеще, смятам да изисквам възстановяване на сумите по изгоден за мен начин, а не за тях. Има сайтове защитаващи интернет търговията от измами, където също бихме могли да ги споменем ако не се съобразяват с интересите ни. Това е мнението ми и в тона на този форум на мамите ще завърша с подходящ финал: " Ако бебето не заплаче, никой не му обръща внимание".

Тъкмо си публикувах мнението и те взеха че ми отговориха - но факт е че така  и не успях да пусна поръчка от намалението---и проблемът не беше в моята кредитна карта
След 4 дни чакане - току-що получих ето този отговор

For reasons of security, there are 2 main reasons in refusal :

the use of several credit cards for the same customer number,
- the use of a same credit card for several customer's numbers,

If it is not case, it coul be a punctual technical trouble.

I invite you to re-try to validate your payment later.

И да за съжаление - техническата неизправност е от тяхна страна - и не знам какво очакват да валидирам в момента след като цялата ми кошница беше от намалението и цените вече са други Crazy

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 16:13 от Brio

# 399
  • София
Кой чаршафи ако не е тайна? Форумските ли или едни бели като нещо с буквата С с ограничение в черно (ама как го обясних), че аз чакам такива и ми е много интересно как изглеждат в действителност...
"Любовчийските" в сиво, в ъглите имат ластик. Калъфките са от 1.01 евро, на черти - кафяво, синьо и бежаво, поръчала съм в размер 63х63, не знам защо.  newsm78 И това потниче, хубаво е.
Така си ги поръчала,защото в комплекта с плика само такъв размер калъфки вървяха PeaceИ аз ги чакам,наситени ли са цветовете и какви са тези черти?

# 400
  • Варна
Някаква информация за последни колети от Варна, от коя дата са?! Аз чакам от 16,7 и 1,8, раничко ли е?
Тъкмо идвам от митница и поща Варна.Получих колет на митницата от 21.07 , на поща от 19.07.Снимки , по-късно .На митницата служителката каза , че по грешка са им изпратили около 20 колета за Горна Оряховица .Така че , ако някой от там чака , ще се забавят .24 колета чакат на митница Варна .

# 401
  • Разпиляна във въображението
Аз чакам за митница Горна Оряховица ooooh!

# 402
В Пловдивската митница са казали на мъжа ми,че имат мно-о-ого колети от Ла Редут.Но моята поръчка от 09,07, явно не е сред тях newsm78
Ох, дано и някой от моите вече да пристига, че това чакане направо ме убива. Ще мине лятото докато си получа катовете.

# 403
Охх момичета, направо се дразня вече. Имам си код за новата колекция, над 60евро, 30евро гратис и БД. Е да, ама каквото и да харесам от новата колекция все не е налично, направо съм вече бясна.

За чаршафите и 1р и 2р вече са ви отговорили. Ама и стига вече питахте, защото през 10страници все някой пита, четете малко и ще разберете. А и не виждам какъв е проблема, гледате си точният размер за вас и ги поръчвате.

Miriel, в описанието на продукта винаги пише ако има еластан, обикновенно е 1-2%, просто чети какво е описано за продукта и от какви материали е направен.

# 404
Някой дали има спомен от размерите на тази туника www.laredoute.fr/vente-la-tunique-sans-manches.aspx?productid=32 … tegoryid=48249196. 168 ли трябва да се поръча, ако носиш 38р-р?

Общи условия

Активация на акаунт