LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 232
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 315
ето снимки на поръчката ми от 08.07  Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270892

# 316
  • Разпиляна във въображението
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22906158&a … documentid=201208

мъж с мерки 110 ханш дали ще се побере в 50 номер newsm78

# 317
Продължавам да чакам от 9.07.  Rolling Eyes
Иначе вчера поръчах моя номер от дънките Типстер, най-много да заминат в продавалника. Rolling Eyes

И аз след много чудене и въпроси поръчах моя номер от същите дънки Laughing Ама ще се носят на шивач, щото поръчах и сакенцето, дето го предлагат с тях.

# 318
Силвето_85, страхотни неща!  thumbsup

# 319
Като повод да се запиша ще споделя,че в Поморие онзи ден /днес се прибрах/ се засякох с цели  три редутки Mr. Green.С две бяхме с една и съща блуза ,а с третата с прословутите  сандали с камъчета ,но в тюркоазен цвят /моите са черни/.А иначе докато ме нямаше съм получила колет от 7 юли-на  29 юли.За мен само сакото от 1Е ,другите неща за приятелки.

# 320
  • София
Мириел,мъжа ми е с ханш 110 и му стават панталони 46 номер с еластичност и 48 без еластичност.
50 размер ми се струва,че ще е доста голямо newsm78

# 321
Момичета,има ли някоя друга каръшка мама като мен дето чака от 5.07 и още ни вест,ни кост от Редутския ми колет за митница.Започнах да се притеснявам,че то до другия петък ако няма....и кво правя-губя ooooh! Thinking.

# 322
  • София
Днес си взех поръчка от 13.07....тръгнала е от там на 28.....предимно неща за майка ми са, така че довечера ще я зарадвам  Simple Smile

# 323
  • Някъде в Европа...
И аз да се похваля - получих поръчката от 15.07. Пратена е от Франция на 30.07, вчера е дошла в пощата, не е за митница Simple Smile
Нещата са хубави, все за малчо са - особено едни дънки от 3,70 старшно ми харесват, но всичко му е големичко, въпреки че е 86.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270939&pid=6782985&lp=30

И да кажа на мамите тракийки - в Пощата в Тракия има още един пакет, чака си притежателката  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 15:00 от AIR

# 324
Чета вече няколко дни за отказани поръчки, чекове и ваучери и ми изникват някои въпроси. Слава Богу, засега нямам отказани поръчки и се моля всичко с поръчките, които чакам да е наред, но всичко е възможно. Замислих се за следното: Пращат например чек - не е изгодно да се осребрява, това е ясно. Ваучер - пак ще напълним кошницата, но няма гаранция, че още има артикулите, които искаме и номерата им. Освен това големите намаления свършиха и повечето неща са с по-високи цени. Откъдето и да се погледне - на загуба сме, а вината не е в нас. И така, някой досега обяснил ли им е всичко това? Аз получавам от време на време преводи от чужбина с Western Union. Таксите за превода се поемат от изпращача - аз получавам чистата сума във валутата, която избера. И да има разлики в курса на валутата, те не са толкова големи, колкото ако осребрявам чек или ако поръчвам стоките си с новите им цени. Да не говорим, че може пак да не пристигне нещо, лятото минава и се чака дълго, а това също е вид загуба. Щом вината не е в нас, защо ние трябва да сме потърпевши и да се съгласяваме с техните условия? Предполагам, че имат доста клиенти от България и не биха искали да ги изгубят. Ако ги зарием с гневни писма и поискаме да ни възстановят сумите, така че да не губим в крайна сметка ние, може пък да променят малко политиката си. Идеята ми е, че те са търговци и имат интерес клиентите им да са доволни и да поръчват пак и пак, а това не може да стане ако им нямат доверие и са разочаровани. Поне аз, ако имам проблеми в бъдеще, смятам да изисквам възстановяване на сумите по изгоден за мен начин, а не за тях. Има сайтове защитаващи интернет търговията от измами, където също бихме могли да ги споменем ако не се съобразяват с интересите ни. Това е мнението ми и в тона на този форум на мамите ще завърша с подходящ финал: " Ако бебето не заплаче, никой не му обръща внимание".

Нещо не ми е ясно... Затова питам:
След като им е свършил артикул /нормално е, случва се, все пак имат и доста реални магазини/, как искаш да ти върнат парите? По какъв начин? Чекове отдавна не изпращат. Ваучерът - можеш да го ползваш онлайн? Кое те дразни и от какво си недоволна? Това, че им свършват артикулите, че след намаленията са на по-високи цени? Та чак и гневни писма...  newsm78

# 325
мен ме спира езиковата бариера, иначе сигурно бих им написала доста неща

Аз досега съм им писала на английски, защото не знам френски и винаги са ми отговаряли. Естествено не всички владеят чужд език, но все познават някой, който може да помогне. Също така можем и взаимно да си помагаме в "общата борба". Можем да напишем и общо писмо от няколко потребители, които имат сходен проблем, за по-голяма тежест. Ако ми откажат поръчка (дано не "дърпам дявола за опашката") ще напиша такова писмо и ще призова тук всеки, който има желание да се включи в него.   

Разбирам мисълта ти, но едва ли някой ще ни обърне внимание, още повече ,че те ти връщат парите така или иначе. Като не ти отърва -не поръчваш, направили са си сметката, че предлагат дрехи на изгодни цени /които тук изгодно няма да намериш/, и потребителят мълчи и си наляга парцалите. Виж за сравнение цените в английския им сайт, ще видиш колко са по-скъпи

# 326
  • София
Алекс1, явно не й се занимава с чекове и ваучери ами си иска парите кеш жената.

# 327
  • Варна
Момичета, от Ла Редут кога ви вземат парите от картата? Направих поръчка в Петък и още няма теглени пари от сметката.

# 328
Здравейте някой има ли впечатления от тази играчка?
http://www.laredoute.fr/vente-bar-my-scene.aspx?productid=324077 … tegoryid=48251036

# 329
  • Варна
Такаааа.... Аз си мисля, че французите са доста коректни. Където и на когото да се оплачеш не мисля, че ще ти върнат пари, в крайна сметка вече чекове не пращат, а само ваучери, които се използват онлайн и можеш пак да си поръчаш от следващите намаления, тъй като важи за 1 година. В голяма част за закъсненията имат вина нашите пощи, в това съм 100% сигурна. За върнати поръчки до Франция също те са виновни, много са некомпетентни служителите..... А Laredoute-а са онлайн магазин от дооооста години и си имат традиции хората, имат и милиони клиенти... С две думи аз съм си доволна.  Mr. Green
Докато пишех ми се обадиха, че имам колетче. Един колега го е взел от пощата.  Mr. Green А вчера бях на митница и нищо уж нямаше, а от там го пращат до пощата на работа. БГ пощи, това е! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт