LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 264
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
някой има ли представа докога са тези ТТВА

# 286
Това ли са форумските дънки   може ли размери на No42 или на +/- 1 номер    bouquet

# 287
Момичета, преди време някой беше сложил линк на едни много удобни закачалки за автомобил. Захващат се за гърба на седалката на водача. Убих се да търся и тук и в ла редут и не  мога да ги намеря. Ако някой случайно ги е мернал на свирка.
 Praynig

Да си побутна питането....
Моля ви ...мъжът ми се е побъркал да си сложи такава закачалка в колата, а аз имах неблагоразумието даму кажа че съм виждала в сайта ......и сега си представяте какво е.

# 288
добро утро  Hug най-накрая колета ми от 08.07 е дошъл по-късно ще пусна снимки на нещата защото още не съм го взела

# 289
Добро утро и от мен   bouquet Моля ви, препоръчайте ми възглавници, които наистина са хубави  Praynig

# 290
Аз да попитам, аз ли съм карък, та от тези 102 размер едва ги напъхах на Вики която е 80см или по принцип са много умалени? И то тези не бяха наши, а на една приятелка, а аз като по-умна съм поръчала 94 и сега се чудя като дойдат кво ще ги правя. Дали са и сбъркали етикета или са си умалени?

Моята дъщеричка сега ще навършва 3 годинки и 102 /хем е слабичка и с малко дупе/ и са й точни - цяло лято ги носи, само в кръста й ги стеснявам с ластичето, явно са умален р-р както казваш newsm78

# 291
  • Варна
еми и аз да се присъединя към тези, които не са си получили поръчки - цялата ми поръчка от 29,06 се е върнала там. Дявол ги взел тия в пощите, колко пъти я търсих, кой знае къде е отлежавала.
Пишат че ще ми пратят чек, сега ще се поровя назад да видя какво се правеше.  Sad

# 292
И аз си чакам още поръчката от 23.06  #Cussing out, а не е за мен и направо откачам. Моля някой да ми каже, какво точно трябва да им напиша. И исках да питам за тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … tegoryid=47240280, как вървят размерите по месеци, много ми харесват и искам да взема едни за малката но се чудя какъв размер да взема за зимата - около 6 месеца ще е тогава.

# 293
Имам отказан артикул от последната поръчка /около 17 евро/,но гледам в интернет банкирането,че са ги извадили от общата сума,т.е. изтеглили са си само за наличните артикули.Така ли ще действат вече или аз съм нещо привилегирована Laughing  newsm78 Би било добре да не се занимаваме с чекове и ваучери...

# 294
  • София
Имам отказан артикул от последната поръчка /около 17 евро/,но гледам в интернет банкирането,че са ги извадили от общата сума,т.е. изтеглили са си само за наличните артикули.Така ли ще действат вече или аз съм нещо привилегирована Laughing  newsm78 Би било добре да не се занимаваме с чекове и ваучери...
Когато са отказани още при фактурирането, понякога така правят. Не бих казала, че е по-добрият ваиант, защото при поръчката блокират цялата сума, а после теглят нова по-малка и първото блокиране ти остава и след 45 дена трябва да се разправям с банката да ми ги освободят, което мен лично ме изнервя, а е гадно особено ако поръчката е била за по-голяма сума  #Cussing out

# 295
  • Бургас
Днес си получих поръчката от 10.07.  Grinning Само 4 неща са, по-късно ще дам снимки, че ми текна кърмата и отивам да нахраня звяра  Mr. Green

# 296
  • София
Чета вече няколко дни за отказани поръчки, чекове и ваучери и ми изникват някои въпроси. Слава Богу, засега нямам отказани поръчки и се моля всичко с поръчките, които чакам да е наред, но всичко е възможно. Замислих се за следното: Пращат например чек - не е изгодно да се осребрява, това е ясно. Ваучер - пак ще напълним кошницата, но няма гаранция, че още има артикулите, които искаме и номерата им. Освен това големите намаления свършиха и повечето неща са с по-високи цени. Откъдето и да се погледне - на загуба сме, а вината не е в нас. И така, някой досега обяснил ли им е всичко това? Аз получавам от време на време преводи от чужбина с Western Union. Таксите за превода се поемат от изпращача - аз получавам чистата сума във валутата, която избера. И да има разлики в курса на валутата, те не са толкова големи, колкото ако осребрявам чек или ако поръчвам стоките си с новите им цени. Да не говорим, че може пак да не пристигне нещо, лятото минава и се чака дълго, а това също е вид загуба. Щом вината не е в нас, защо ние трябва да сме потърпевши и да се съгласяваме с техните условия? Предполагам, че имат доста клиенти от България и не биха искали да ги изгубят. Ако ги зарием с гневни писма и поискаме да ни възстановят сумите, така че да не губим в крайна сметка ние, може пък да променят малко политиката си. Идеята ми е, че те са търговци и имат интерес клиентите им да са доволни и да поръчват пак и пак, а това не може да стане ако им нямат доверие и са разочаровани. Поне аз, ако имам проблеми в бъдеще, смятам да изисквам възстановяване на сумите по изгоден за мен начин, а не за тях. Има сайтове защитаващи интернет търговията от измами, където също бихме могли да ги споменем ако не се съобразяват с интересите ни. Това е мнението ми и в тона на този форум на мамите ще завърша с подходящ финал: " Ако бебето не заплаче, никой не му обръща внимание".

# 297
  • Варна
мен ме спира езиковата бариера, иначе сигурно бих им написала доста неща

# 298
  • София
мен ме спира езиковата бариера, иначе сигурно бих им написала доста неща

Аз досега съм им писала на английски, защото не знам френски и винаги са ми отговаряли. Естествено не всички владеят чужд език, но все познават някой, който може да помогне. Също така можем и взаимно да си помагаме в "общата борба". Можем да напишем и общо писмо от няколко потребители, които имат сходен проблем, за по-голяма тежест. Ако ми откажат поръчка (дано не "дърпам дявола за опашката") ще напиша такова писмо и ще призова тук всеки, който има желание да се включи в него.   

# 299
хора помогнете
на 30.06.2008 си направих поръчка. на 22.07.2008 получих писмо с някакъв чек?? не знам какво да правя    ( а междувременно направих още една поръчка на 15.07) сега нидо едната нито другата. какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт