LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 161
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 450
  • София
дами, плика за завивки от комплекта чаршафи по намаленията има долу много интересно трапецовидно издължение..за какво служи то Thinking
някой да ми разясни... Blush Crazy

И това го обсъждахме вече в предната тема, подпъхва се под матрака да не се отвивате или да не се свлича завивката.

bowuu   bouquet

# 451
Тази блузка като се изпере се развлича и прилича на пижама.Може  би
ако се пере мн внимателно и без центрофуга или силно изстискване ще запази формата си.

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 18:57 от onyx

# 452
днес на митница варна имаше планина от колети,но само моите ги нямаше! newsm45

# 453
  • София
Момичета, от евтините екипи Адидас за едър мъж с ръст 188см., кой номер ще ме посъветвате да взема - 186 или 192?  Hug
А, някой да продава червен екип с такъв номер?

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 18:39 от sophsan

# 454
Момичета, от евтините екипи Адидас за едър мъж с ръст 188см., кой номер ще ме посъветвате да взема - 186 или 192?  Hug
А, някой да продава екип с такъв номер?

Щом е едър, по-добре големия номер.
Моят мъж също е едър и е 185, взех му р-р 186 и му е точно, няма място за нито един сантиметър или килограм повече.

# 455
kaloqnis2007 и моите ако това е утеха  Laughing ама да гледа човек тия камари колети и да няма нищо за него....нашите може да са сред онези които отпътуваха обратно към Фр. Sad

# 456
  • Пловдив
Сега няколко думи за получената днес поръчка от 12-ти юли. Simple Smile
Тази туника е  Sick ужасна. Материята е твърда, груба, че и боцкаща.
Тази блуза е хубава, трикото е меко и еластично. Отговаря на номера си.
Тази чанта, както Алекс1 ме предупреди е малко големичка, но иначе е чудесна. Това е една от най-успешните ми покупки. Мека и удобна за ползване е, цветовете са много приятни.
Късите панталони на So Home, които поръчах заради кода за БД са супер. Превъзходна домашна дрешка за жегите в момента.
И кърпите, които са подарък към кода - определено не са лоши. Харесват ми. Май ставам фен на So Home. Simple Smile
Сега чакам поръчки и от 17-ти и 23-ти. Wink

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 15:08 от marzeliva

# 457
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6278736& … ue&ksource=-1

Това мога ли да го намаля с някой код.Пробвах но до сега никой не свърши работа.
Имаше значение от квадратчето над артикула,но аз не знам ?!

# 458
За този шлифер на Ан Уебърн не видях да е писано мнение.Не очаквах да е толкова хубав,очарована съм, плата е като промазан.

Реални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209045&pid=6784945&lp=-7840

От снимките които си показала виждам , че седи мн елегантно!

# 459
kaloqnis2007 и моите ако това е утеха  Laughing ама да гледа човек тия камари колети и да няма нищо за него....нашите може да са сред онези които отпътуваха обратно към Фр. Sad

Искаш да кажеш, че има върнати?!  Shocked Shocked Shocked Но ако не са потърсени, нали? Кажи ДА, моля те   Praynig
Моят колет също го няма, а следваща седмица ще стане месец откакто съм пуснала поръчката. Още седмица и ще се побъркам от чакане  Confused
Иначе жените на митницата са любезни по телефона. Две дни не ми вдигаха и днес жената каза, че приемали колети.
Дано да дойдат вече  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 460

Искаш да кажеш, че има върнати?!  Shocked Shocked Shocked Но ако не са потърсени, нали? Кажи ДА, моля те   Praynig
Моят колет също го няма, а следваща седмица ще стане месец откакто съм пуснала поръчката. Още седмица и ще се побъркам от чакане  Confused
Иначе жените на митницата са любезни по телефона. Две дни не ми вдигаха и днес жената каза, че приемали колети.
Дано да дойдат вече  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

миналата събота втрнаха камара колети заради нередовни документи-това се има в предвид Peace

# 461
  • Някъде в Европа...

Линк към тях  Praynig

# 462

Линк към тях  Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-survetement-adidas.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 463
  • Пловдив
Някой да е поръчвал от този бански за тинейджърка?

Поръчала съм го 34 номер за 14 годишна мома, мисля с нормално телосложение. Дали ще съм уцелила?

И има ли ново инфо от митница Пловдив? Какво става с многото колети, до къде стигнаха?
Аз чакам от 11-ти, 14-ти, 18-ти ........... за другите предполагам още е рано.
Вече започвам да се притеснявам Rolling Eyes

# 464
  • Разпиляна във въображението
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905276&a … documentid=201208

това дали става за малко по-студени дни?

Общи условия

Активация на акаунт