LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 147
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
МОля, дайте линк към този детски комплект, не съм го виждала в сайта!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6786882
Karen , до сега се рових и не мога да го намеря .Съжалявам !Беше от кръглите цени.

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 22:21 от miraj

# 496
За мацките от Враца! Днес проверявах на пощата-има среден по големина кашон за Йоана Петрова ,живуща на Околчица 13. А моят колет от 22.07 никакав го няма Sad

# 497
Здравейте, мацки!
Благодарение на така известния 1 пост и Вас, поллучих вече няколко успешни поръчки. Сега на 24 юли пуснах 2 поръчки, изтеглиха си веднага паричките и за двете и едва днес получих това:
Vous nous avez confié une commande le 24 juillet et je vous en remercie.

Cependant, je suis désolée de ne pouvoir l'expédier.

En effet, la transaction bancaire a été refusée.

C'est pourquoi, je me vois obligée d'annuler la commande.

Je vous conseille de vous rapprocher de votre banque.

Si le problème est résolu, je vous invite à passer de nouveau la commande sur le site.

En cas de problème, veuillez nous appeler au : 0033 810 002 047  car cette adresse E-mail est réservée exclusivement aux réponses.

Comptant sur votre compréhension.

От превода доколкото разбирам са ми анулирали поръчка, но как да разбера коя или и двете и от превода мисля че са писабли че има пробблем с парите. Какво да направя? Мерси на всички които ще отговорят?

# 498
  • БУРГАС
Момичета ,помагайте.Току що пуснах поръчка,и вместо нещата да се появят в суивито,там ми изписва ,че заявката ми е приета и артикулите ще се появят по-късно.Има ли повод да се притеснявам?

# 499
  • БГ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266381&pid=6792361&lp=30
ето я полата Peace  прясна снимка със светкавица,малко идва широка, та съвета ми е да поръчвате по-малък номер,или на мен така ми стои newsm78 много перната ,не знам ,малко дебела ме прави нещо. Crazyталия-39см. ханш-66см.дълга-60см.
да похваля и тези блузки-взех си розова и зелена,много ми харесват -
тази ризка е супер-сатенирана ,еластична
това поръчах с панталон за майка ми, не е обличано още  и не ме впечатлява нещо

този потник ми харесва-
тази е хубва материя, за майка ми също-

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 23:06 от tevolere

# 500
Днес получих известие за поръчката ми от 19.07 - утре ще я взема и ще се похваля, надявам се.  Wink

Едно питане - сега се опитвам да пусна нова поръчка и не ми дава да платя нито с Мастъркарт, нито с Виза. Дава ми да избера от 6 вида карти, само една, от които съм чувала - Америкън Експрес, но такава нямам. Картата, която се опитвам да ползвам, съм ползвала и преди. Някой да има идея по въпроса? Мерси предварително  Hug

# 501
айви, благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 502
  • София
Момичета,някоя ако може да ме ориентира за дължината на стелката на номер 22 или пък +/-1номер на тези:

# 503
Днес получих известие за поръчката ми от 19.07 - утре ще я взема и ще се похваля, надявам се.  Wink

Едно питане - сега се опитвам да пусна нова поръчка и не ми дава да платя нито с Мастъркарт, нито с Виза. Дава ми да избера от 6 вида карти, само една, от които съм чувала - Америкън Експрес, но такава нямам. Картата, която се опитвам да ползвам, съм ползвала и преди. Някой да има идея по въпроса? Мерси предварително  Hug

Пробвай да се логнеш наново.

# 504

Пробвай да се логнеш наново.

Пробвах 3 пъти - не става.

# 505
Пробвай през друг браузър. Ако не стане, явно има проблем в сайта, изчакай до утре.

# 506
...
От превода доколкото разбирам са ми анулирали поръчка, но как да разбера коя или и двете и от превода мисля че са писабли че има пробблем с парите. Какво да направя? Мерси на всички които ще отговорят?

Няма кой знае какво да направиш - поръчката вече е отказана. Но можеш да им пишеш и да питаш за номера и за причината да я анулират.

# 507
  • Разпиляна във въображението
Днес получих известие за поръчката ми от 19.07 - утре ще я взема и ще се похваля, надявам се.  Wink

Едно питане - сега се опитвам да пусна нова поръчка и не ми дава да платя нито с Мастъркарт, нито с Виза. Дава ми да избера от 6 вида карти, само една, от които съм чувала - Америкън Експрес, но такава нямам. Картата, която се опитвам да ползвам, съм ползвала и преди. Някой да има идея по въпроса? Мерси предварително  Hug

Няма да избираш нищо. Оставаш на CARTE BANCAIRE. Аз винаги на това оставам и нямам проблеми Peace

# 508
Мириел - пак не става, за съжаление  Hug

# 509
Отпред пише ли ви "REMBOURSEMENT DIVERS"?
 Да, така пише. Какво значи това? Всъщност точно Remboursement somme due   пише

Вашия надпис значи "дължима сума за възстановяване" (превеждам си от френски на английски, та може и да не е съвсем буквален превод), а моя - "друга сума за въстановяване".  Peace

Алекс1, Hug

Eто как изглежда при мен мес рем..

le 24/07/2008    Remboursement divers   9,50 ?    Note d'avoir   du 01/01/0001   

le 01/07/2008    Retour du colis   10,25 ?    Note d'avoir     N° 20081751765505 du 23/06/2008

le 30/06/2008    Remboursement somme due   6,25 ?    Bon d'achat     N° 20081751765505 
du 23/06/2008
le 30/06/2008    Remboursement somme due   9,50 ?    Bon d'achat     N° 20081751765505
du 23/06/2008
le 25/06/2008    ARTICLE MANQUANT   15,00 ?    REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE    N° 20081751765505
du 23/06/2008

Всичко това е за 1 отказана поръчка на стойност 25 евро , първо ми изпратиха ваучер за 15,75 евро и след като им писах ми изпратиха ваучер и за останалите 9,50 евро , и на имейла и по обикновената поща

Общи условия

Активация на акаунт