LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 155
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Днес сутринта мъж ми ходи до митница софия да провери за колети от10,07 и 21,07 няма нищо.
Но жената е казала,че имало забавяне и днес са започвали да идват накуп.
Може да си ги вземем заедно тези дни.

# 556
Има ли някой , който все още да чака от 9.07 за поща?
АЗ  #Cussing out  Tired от 10ти получих миналия вторник, а от 9ти още го няма...

Момичета, някоя от вас не получи ли вече тези боти:
Моля за реални снимки, ако вече сте ги получили и да кажете как са  Praynig Чакам ги с голямо нетърпение... не че ще ги занося още сега де  Flutter

# 557
Аз продължавам да си чакам колета от 23.06 и нищо, вчера бях до митницата ама кой да се сети да погледне часовника, та само се разходих до там.
И пак да попитам, дано някой отговори - Какво точно трябва да напиша за неполучена пратка  Blush ???

# 558
има ли получили новият каталог от ларедута есен зима с колетите ви
аз до сега не съм го получила Thinking

# 559
Искам да ви покажа нещо интересно(аз поне за пръв път го виждам):
http://laredoute.fr/vente-parure-de-lit-pret-a-dormir.aspx?produ … tegoryid=49492926
Нещо като олекотена завивчица,която е закопчана към долния чаршаф.Прилича малко на спален чувал,много е интересно.И цената е интересна,разбира се.Въпреки че,ако това ми спести по пет ставания на нощ да завивам моето диваче,съм склонна и тези пари да дам.

# 560
  • софия
Благодаря на момичетата , които са ми отговорили. За съжаление нямам възможност да седя по няколко часа на компютъра и да изчета цялата тема.

# 561
Миналата седмица получих поредния си колет на митница. В него липсваше подаръка с лилавите прибори. Чудех се дали да им пиша писмо, тъй като къда не ми беше личен. Но в крайна сметка писах. Днес са ми отговори, че ще ми изпратят липсващия артикул и много се извиняват. А между другото на фактурата беше отбелязано, че пратката тежи 9 кг, а на пакета отгоре 7. И всъщност затова и реших да пиша. По позиции също си беше отметнат като наличен.

# 562
И аз чакам поръчка от 09.07. Гледам, че далеч не съм единствената. Обаче ме притеснява, че и парите още не са изтеглени, стоят си блокирани. А вече мина почти месец.  #2gunfire Пусната е с кода за лилавите прибори. Някой да има идея дали ще ми я откажат? newsm78

# 563
Sun   bouquet Hug нямаше да я потърся там  Blush

неРАХОВА пуснах ги на 18.07 и май бях сред първите,но може и да си ги получа последна,че още я няма поръчката.Стига да дойдат ще пиша.

И да се оплача,че и втората ми кошница продължава да не поддава  Sad иначе днес най-после получих отговор от Сабине за първата,че проблема ми е бил пренасочен към съответните служби и "Благодаря за разбирането"!!!! Какво ти разбиране вече ми идва да си счупя компютъра,а явно сега трябва да им пиша и за втората кошница и направо ще полудея  #Cussing out #2gunfire Моля момичетата,които сравнително скоро имаха такъв проблем и писаха до Ларедут да кажат оправиха ли ви в крайна сметка проблема и след колко време или да карам на изчакване дали нещо ще се промени от самосебе си  Praynig
То напоследък все разни чудатости ми се случваха със сайта ама пък такова чудо не бях очаквала  Cry

# 564
Всички поръчки ми дойдоха, само тази от 9ти я няма.  Sad Не е за мен, дано дойде. А вече получих дори и от 22.07.

# 565
  • into the blue
Днес получих от 18.07-само тези чехли 42 номер и едни шорти,но не мога да ги открия сега.

# 566
  • Там....където всичко е възможно ....
Наложила съм си забрана да ви чета и да пазарувам Mr. Green
Влизам само да благодаря на mamaB и на 450 за оказаното съдействие  bouquet
Много сте мили още веднъж благодаря  bouquet

# 567
  • София
Днес получих от 18.07-само тези чехли 42 номер и едни шорти,но не мога да ги открия сега.

Чехлите отговарят ли си на номера?

# 568
Ура,дойде първата ми  поръчка от8-ми.07.  Party Не съм получила известието за митница,някой се е разписал от съседите ми или пощальонката направо-да не губи време жената,просто на късмет я взех Crazy ...

По-скоро пощальонката... Аз почти всеки ден проверявам в пощенската станция за митнически известия, за да не се разкарвам напразно до митницата.

Страхотно предложение -  и аз вече така ще правя  bouquet

# 569
  • Враца
момичета да ви попитам...има ли някой проблем с влизането в пазарската кошница...в Суиви-то без проблем, но в нито една кошница от трите профила не ме допуска...смених браузери, рестартирах, смених РС-та и нищо  newsm78 вече се съмнявам че Редута са подписали споразумение с мъжо да не мога да пазарувам...и това от два три дни вече

Общи условия

Активация на акаунт