LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 168
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 540
Момичета ,някоя от вас има ли тази рокля и ако може малко инфо дали си отговаря на номера

Аз я имам №36 и ми е много добре по принцип си поръчвам №34-36  много приятна и лека материя/100% вискоза/ и цяло лято я нося ако те интересува още нещо питай

# 541
Добро утро, мами! Предварително се извинявам ако вече е писано за това  newsm78 . Интересува ме къде получавате известията за митница, директно в пощенската си кутия или след получено известие отивате в пощата да си вземете това за митница. Питам, защото веднъж, за пратка от САЩ трябваше да занеса полученото известие в пощата, да се подпиша в една тетрадка и тогава ми дадоха самото известие за митница. И тук ли се процедира така?
Аз ги получавам в пощенската кутия и после направо на митница
А пише ли на известието колко е тежка пратката?
Да, мисля че пишеше

# 542
  • София
Добро утро, мами! Предварително се извинявам ако вече е писано за това  newsm78 . Интересува ме къде получавате известията за митница, директно в пощенската си кутия или след получено известие отивате в пощата да си вземете това за митница. Питам, защото веднъж, за пратка от САЩ трябваше да занеса полученото известие в пощата, да се подпиша в една тетрадка и тогава ми дадоха самото известие за митница. И тук ли се процедира така?
Аз ги получавам в пощенската кутия и после направо на митница
А пише ли на известието колко е тежка пратката?
Да, мисля че пишеше
Много ти благодаря   bouquet

# 543
  • Пловдив
boby_burgas ,благодаря.emimimi ми даде също много изчерпателна информация.Сега я чакам с нетърпение.  bouquet

# 544
Ура,дойде първата ми  поръчка от8-ми.07.  Party Не съм получила известието за митница,някой се е разписал от съседите ми или пощальонката направо-да не губи време жената,просто на късмет я взех Crazy На митница е пълно с колети от Ла Редут още две момичета си взеха поръчките ,а един татко сутринта измъкна едва- едва 2 колета LaughingДа си казва мамата,чий мъж е бил това Laughing

Получих 2 комплекта форумски чаршафи в сиво и синьо,детските блузки от 3бр. по 3евро и подарък кърпите.Ох -отдъхнах си ,следват останалите 3 колета ,кога ли ще дойдат те  Rolling Eyes

# 545
Ура,дойде първата ми  поръчка от8-ми.07.  Party Не съм получила известието за митница,някой се е разписал от съседите ми или пощальонката направо-да не губи време жената,просто на късмет я взех Crazy ...

По-скоро пощальонката... Аз почти всеки ден проверявам в пощенската станция за митнически известия, за да не се разкарвам напразно до митницата.

# 546
  • Пловдив

Сега няколко думи за получената днес поръчка от 12-ти юли. Simple Smile
Тази туника е  Sick ужасна. Материята е твърда, груба, че и боцкаща.

на мен пък ми харесва. Материята е лен, така че оттам може би идват усещанията ти ако си очаквала друго.

Да, материята е лен и памук, това беше и една от причините да поръчам туниката. Съставът на материята е хубав, но обработката според мен не е добра, платът е твърд и за мен лично неудобен за носене. А иначе моделът е хубав.Радвам се, че на теб ти е допаднала.  Hug

# 547
Този потник само кафявия ли включва или и белия,който се вижда отдолу? https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.pngproducti … tegoryid=41260240

Мисля, че е само този, който е отгоре Simple Smile

# 548
  • София
lucyakar,аз получавам известие от пощенския ми клон,че имам пратка на митницата.Ходя до пощата да се разпиша,там ми дават митническото известие и с него-на митницата.Само веднъж ми дойде направо от митница известието и ми го дадоха срещу подпис.
На известията от пощата не ми пише колко са големи пратките.Ако е малък колет за поща само,е отбелязано че е такъв.Иначе винаги отбелязват,че е то Франция Laughing

Дида т,само горният потник е това.Не е лот и белия не е включен.

# 549
  • София
Има ли някой , който все още да чака от 9.07 за поща?

# 550
момичета, откога чакате поръчки ? виждам, че някой е получил от 23, аз чакам от 22, но нямам никакво известие  Sad

# 551
  • София
Има ли някой , който все още да чака от 9.07 за поща?

Аз чакам две поръчки от 9-ти,но мисля,че са за митница.
На поща взех онзи ден от 19.06.

# 552
Klemy,аз чаках от 9.07,но вчера си го взех.твоят още ли го няма?днес може да дойде Wink

# 553
  • Пловдив
Чакам от 15.07.,22.07.,31.07.
 Praynig Praynig

# 554
  • София
lucyakar,аз получавам известие от пощенския ми клон,че имам пратка на митницата.Ходя до пощата да се разпиша,там ми дават митническото известие и с него-на митницата.Само веднъж ми дойде направо от митница известието и ми го дадоха срещу подпис.
На известията от пощата не ми пише колко са големи пратките.Ако е малък колет за поща само,е отбелязано че е такъв.Иначе винаги отбелязват,че е то Франция Laughing

Дида т,само горният потник е това.Не е лот и белия не е включен.

Благодаря ти, Ками за изчерпателния отговор   bouquet . Аз точно на това се надявах, че пощенския клон е близо, за разлика от митницата, а и там не ти искат такса за информация  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт