LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 257
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Намаленията свършиха и нещо стана скучно.Сега няма тръпка вече Crossing Arms

МОля, дайте линк към този детски комплект, не съм го виждала в сайта!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6786882
Karen , до сега се рових и не мога да го намеря .Съжалявам !Беше от кръглите цени.

Да, няма го, последно като го гледах беше 7 евро (на 2.08)

На мен са ми го пратили вместо една мушама,която струваше 3 евро.Много съм доволна-страхотно трико,плътно и стегнато.Суитчъра става за хладно време,с подплатена качулка е.
Да не говорим,че бебешките панталони станаха на сина ми,който е на 3 години hahaha.Като къси гащи,и грешката на Ла Редут много ми хареса Mr. Green Laughing

Раданова,според преводача,поръчката ти е анулирана поради проблеми с банковия превод.Буквалния превод от преводача е,че банковата сделка е била отказана.
Подканят те да се свържеш с банката си да оправите проблема/ако има такъв/,и да пазаруваш отново.
Парите в картата достатъчно ли са били?

# 526
  • Пловдив
Момичета ,някоя от вас има ли тази рокля и ако може малко инфо дали си отговаря на номера

# 527
# 528
код за безплатна доставка 45381

# 529
Намаленията свършиха и нещо стана скучно.Сега няма тръпка вече Crossing Arms

МОля, дайте линк към този детски комплект, не съм го виждала в сайта!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6786882
Karen , до сега се рових и не мога да го намеря .Съжалявам !Беше от кръглите цени.

Да, няма го, последно като го гледах беше 7 евро (на 2.08)

На мен са ми го пратили вместо една мушама,която струваше 3 евро.Много съм доволна-страхотно трико,плътно и стегнато.Суитчъра става за хладно време,с подплатена качулка е.
Да не говорим,че бебешките панталони станаха на сина ми,който е на 3 години hahaha.Като къси гащи,и грешката на Ла Редут много ми хареса Mr. Green Laughing

Раданова,според преводача,поръчката ти е анулирана поради проблеми с банковия превод.Буквалния превод от преводача е,че банковата сделка е била отказана.
Подканят те да се свържеш с банката си да оправите проблема/ако има такъв/,и да пазаруваш отново.
Парите в картата достатъчно ли са били?
да,дори преведох малко повече

# 530
Момичета, може ли да ми кажете имейл Ларедут на който да изпратя писмо? Понеже на първа страница има препратка  към прозорец за попълване, а там снимки не може да се качват.

# 531
  • Пловдив
Анетка, аз имам тази рокля, много си я харесвам. Поръчах си 38 размер и ми пасна. Ако искаш ще ти дам размери.
И да си повторя въпроса от първите страници, тъй като не получих отговор. Ако се включи и мамата получила 4 мъжки пижами от последната си поръчка ще съм й много благодарна /рових снощи в предишната тема, но не открих коя беше за да попитам/

Ще помоля ако някой е поръчвал това да каже дали е хубава.  Приемам и чужди добри попадения за мъжка пижама.
Интересува ме също дали при пижамите се поръчва точно номера, който се получава според таблиците на Ла редут, или има разлика. Чудя се, защото все пак трябва да е по-свободно и да е удобна.
или това
http://media.laredoute.fr/product/picture/39342629o_aix.jpg

# 532
  • София
Момичета, може ли да ми кажете имейл Ларедут на който да изпратя писмо? Понеже на първа страница има препратка  към прозорец за попълване, а там снимки не може да се качват.
Ти прати от там писмо с описание на проблема, като получиш отговор по въпроса вече може да отговориш на това писмо от пощата си и да изпратиш снимки.

# 533
  • Варна

Сега няколко думи за получената днес поръчка от 12-ти юли. Simple Smile
Тази туника е  Sick ужасна. Материята е твърда, груба, че и боцкаща.

на мен пък ми харесва. Материята е лен, така че оттам може би идват усещанията ти ако си очаквала друго. Ако ще я продаваш може да кажеш кой номер и цвят е
oxana много неприятно. Видях те на митницата и ужасния чувал, но на теб не ти беше май много много да оглеждаш дали има други ларедутки

# 534
Момичета,някоя ако може да ме ориентира за дължината на стелката на номер 22 или пък +/-1номер на тези:

Аз имам №24,стелката е 15,5 см.Предполагам,че на №22 ще е 14,5см(по 0,5 см разлика в номерата)  newsm78  Дано ти помогне...
Снимка на стелката

# 535
  • Пловдив
emimimi ,много ти благодаря за инфото.Също мисля за 38 размер,аз съм 165 см ,55 кг.То зависи много от структурата на тялото,а аз съм малко тип "пясъчен часовник"  Laughing Laughing Laughing

# 536
  • Plovdiv
Този потник само кафявия ли включва или и белия,който се вижда отдолу? https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.pngproducti … tegoryid=41260240

# 537
  • София
Добро утро, мами! Предварително се извинявам ако вече е писано за това  newsm78 . Интересува ме къде получавате известията за митница, директно в пощенската си кутия или след получено известие отивате в пощата да си вземете това за митница. Питам, защото веднъж, за пратка от САЩ трябваше да занеса полученото известие в пощата, да се подпиша в една тетрадка и тогава ми дадоха самото известие за митница. И тук ли се процедира така?

# 538
Добро утро, мами! Предварително се извинявам ако вече е писано за това  newsm78 . Интересува ме къде получавате известията за митница, директно в пощенската си кутия или след получено известие отивате в пощата да си вземете това за митница. Питам, защото веднъж, за пратка от САЩ трябваше да занеса полученото известие в пощата, да се подпиша в една тетрадка и тогава ми дадоха самото известие за митница. И тук ли се процедира така?
Аз ги получавам в пощенската кутия и после направо на митница

# 539
  • София
Аз ги получавам в пощенската кутия и после направо на митница
А пише ли на известието колко е тежка пратката?

Общи условия

Активация на акаунт