LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 135
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 570
wb Аз от 5 дни съм така с единия акаунт,а от вчера и с другия .Писах им и днес ми отговориха някакви глупости и сега чакам без никаква промяна.  smile3515 Аз вече и мъжа си питах ама отрича,че се и усъмних,че може да си пада по ококорката,но и това отрича - не че би си признал де,но поне да си уреждат срещите другаде не в кошниците   Mr. Green

# 571
момичета да ви попитам...има ли някой проблем с влизането в пазарската кошница...в Суиви-то без проблем, но в нито една кошница от трите профила не ме допуска...смених браузери, рестартирах, смених РС-та и нищо  newsm78 вече се съмнявам че Редута са подписали споразумение с мъжо да не мога да пазарувам...и това от два три дни вече
току що влезнах без проблем

# 572
Да питам и аз за тези ваучери, та така и не ми стана ясно.Четох,четох , и пак нещо не се светнах ...
вече имам и втори ред в Remboursements ,за отказан артикул от поръчка,ето:

le 05/08/2008    Remboursement somme due   6,27 ?    Bon d'achat �������   du 01/01/0001
le 01/08/2008    ARTICLE MANQUANT   5,98 ?    Note d'avoir �������   N° 20082000733477
du 18/07/2008

И сега какво следва? Да чакам по поща ли,да пише майл, и как ще го използвам тоз ваучер?
Моля  дайте малко повече разяснения.

# 573
  • Варна
дами, плика за завивки от комплекта чаршафи по намаленията има долу много интересно трапецовидно издължение..за какво служи то Thinking
някой да ми разясни... Blush Crazy

И това го обсъждахме вече в предната тема, подпъхва се под матрака да не се отвивате или да не се свлича завивката.

bowuu   bouquet
а според мен се напъхва навътре в плика , така че да не ти висва одеялцето през дупката Simple Smile

# 574
  • Варна
anninca провери ли дали не ти е отказана поръчката?

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 13:47 от smurf

# 575
Да питам и аз за тези ваучери, та така и не ми стана ясно.Четох,четох , и пак нещо не се светнах ...

le 05/08/2008    Remboursement somme due   6,27 ?    Bon d'achat �������   du 01/01/0001
le 01/08/2008    ARTICLE MANQUANT   5,98 ?    Note d'avoir �������   N° 20082000733477
du 18/07/2008

И сега какво следва?

Тези 2 реда са ти всъщност за 1 продукт - с първия те уведомяват, че имат да ти връщат сума от 5.98 (т.е. артикулът ти е била на тази цена); на втория ред уточняват, че ще ти върнат сумата с ваучер като към първоначалната сума ти добавят и 5% обработка. Сега остава да чакаш ваучера да пристигне по обикновената поща и да го оползотвориш  Mr. Green

# 576
  • into the blue
Да,дължина на стелката 27см.

# 577

du 18/07/2008

И сега какво следва? Да чакам по поща ли,да пише майл, и как ще го използвам тоз ваучер?

Ще ти пратят ваучер по обикновената поща

# 578

Тези 2 реда са ти всъщност за 1 продукт - с първия те уведомяват, че имат да ти връщат сума от 5.98 (т.е. артикулът ти е била на тази цена); на втория ред уточняват, че ще ти върнат сумата с ваучер като към първоначалната сума ти добавят и 5% обработка. Сега остава да чакаш ваучера да пристигне по обикновената поща и да го оползотвориш  Mr. Green
Да това ми е ясно ,че е един артикула, но незнах как ще го получа тоз ваучер, и после в следваща поръчка ще въведа номера на ваучера нали така?

# 579
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Madame Apostolova Miglena,
SOLDES    Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

Някой може ли да ми помогне за това писмо.Получих го днес.Опитах с преводача и ми се струва ,че ме подканят да си пусан поръчка за единия артукул който ми виси в кошницата от 3-4 дена,но хич не съм сигурна ,че успявам да го разтълкувам правилно. Embarassed
Да не би ако не потвърдя да ми откажат поръчката която направих на 31.07.
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 580
Madame Apostolova Miglena,
SOLDES    Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !

Някой може ли да ми помогне за това писмо.Получих го днес.Опитах с преводача и ми се струва ,че ме подканят да си пусан поръчка за единия артукул който ми виси в кошницата от 3-4 дена,но хич не съм сигурна ,че успявам да го разтълкувам правилно. Embarassed
Да не би ако не потвърдя да ми откажат поръчката която направих на 31.07.
Благодаря ви предварително.  bouquet

Оффффф, това писмо на всеки го пращат, как не разбрахте вече какво означава, зарибяват те, няма нищо общо с поръчката ти, то си е стандартно и те приканва към валидиране на кошницата ти.

# 581
  • София
Някой поръчвал  ли е този детски анцуг и отзиви хубав ли е и отговаря ли си на номера:

# 582
  • София
Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter

помогнете ми, нищо не успях да разбера с о- лайн преводача

# 583
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
..............
Оффффф, това писмо на всеки го пращат, как не разбрахте вече какво означава, зарибяват те, няма нищо общо с поръчката ти, то си е стандартно и те приканва към валидиране на кошницата ти.
Добре де ,благодаря.Ама чета наред последните две теми поне ,а до сега не видях такова.
Извинявам се ако новаците ставаме досадни ,нов се пак темата нали е за взаимопомощ,не е само за пазаруващи от 5 години. Peace
Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Същото е като моето.Прочети три поста нагоре ,че вече наистина ще ни набият. Mr. Green

# 584
  • София

Просто погледни два поста по-нагоре от твоя!

Общи условия

Активация на акаунт