LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 108
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 585
здравейте момичета
има ли мами от пловдив които правят поръчки и ще правят скоро

# 586
  • София
Айде стига сте минавали с тоя номер за взаимопомощ.........да му писне на човек вече от дъвкане на едно и също нещо  ooooh!

# 587
  • София
здравейте момичета
има ли мами от пловдив които правят поръчки и ще правят скоро

цитат от първия пост в темата:
"За Пловдив и региона може да си поръчате при Змейковица".

# 588
Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter

помогнете ми, нищо не успях да разбера с о- лайн преводача

Е, нямам думи!!! Момичетата всеотдайно отговарят, ама това минава всякакви граници, не знам как издържат! Не в друга тема, не в началото на тази - един пост по-нагоре!?! И какво толкова не се разбира с преводача, не говоря френски, ама се ориентирам ...

# 589
Трябва да се спре да се отговаря на такива запитвания и може би това ще накара тези момичета да запоичнат да четат всичко като нас и да спрат да се задават постоянно едни и същи въпроси.

# 590
..............
Оффффф, това писмо на всеки го пращат, как не разбрахте вече какво означава, зарибяват те, няма нищо общо с поръчката ти, то си е стандартно и те приканва към валидиране на кошницата ти.
Добре де ,благодаря.Ама чета наред последните две теми поне ,а до сега не видях такова.
Извинявам се ако новаците ставаме досадни ,нов се пак темата нали е за взаимопомощ,не е само за пазаруващи от 5 години. Peace

Пазарувам от една година, направила съм си труда да прочета и проуча всичко, което ме интересува, а темата вместо да е полезна, става досадна. Прави се така,че скоро време никой на никого няма и да отговаря, тогава ще видим от къде ще има взаимопощ. Мисля повече да не отговарям /макар и да знам/ на въпроси, които се дъвчат и дъвчат и предъвкват.

# 591
  • София
Извинявам се на всички за поста си, обещавам повече да не търя помощ и да не досаждам тук

# 592
Айде стига пози. Нямало да търсят помощ... 

В мейла има даже и картинка на кошница мисля. Какво се чудите толкова какво значи писмото?

# 593
змейковица я няма
затова попитах дали някой друг прави, като си поделим разноските

# 594
Искам да ви покажа нещо интересно(аз поне за пръв път го виждам):
http://laredoute.fr/vente-parure-de-lit-pret-a-dormir.aspx?produ … tegoryid=49492926
Нещо като олекотена завивчица,която е закопчана към долния чаршаф.Прилича малко на спален чувал,много е интересно.И цената е интересна,разбира се.Въпреки че,ако това ми спести по пет ставания на нощ да завивам моето диваче,съм склонна и тези пари да дам.
Хубаво е,ама лошото е,че като стане прекалено топло и не може да влиза въздух и ще се поти детенце.Да ти кажа какво прави зълвето:Зашила е на долния чаршаф и на плика на 4 места от лепките(в краката и на нивото на гърдите).Така хем малкия не се отвива и не му се смъква завивката,хем пък като му стане жега провира някое краче и ръчичка под завивката да се разхлади.Доста практично и идейно Peace.

Някой поръчвал  ли е този детски анцуг и отзиви хубав ли е и отговаря ли си на номера:
......................................................
Чакам го с поръчката от 17.07- май р-р 94 поръчах,ще дам веднага отзиви.До колкото разбрах е уголемен,но не е 100% сигурна информацията Grinning

Трябва да се спре да се отговаря на такива запитвания и може би това ще накара тези момичета да запоичнат да четат всичко като нас и да спрат да се задават постоянно едни и същи въпроси.
По принцип е дразнещо наистина през страница,две да се задава един и същ въпрос,но пък когато прочетеш нещо странно и безсмислено и веднага се панираш.И естествено дори и да си изчел цялата тема,забравяш дали и какво беше отговорено.Ако нямате желание да помогнете,минавайте към следващия пост и ....така Hug

ей,много пишете,5 пъти се мъча да си публикувам поста Grinning

# 595
Някой поръчвал  ли е този детски анцуг и отзиви хубав ли е и отговаря ли си на номера:

може ли линк към този анцуг

# 596
Да това ми е ясно ,че е един артикула, но незнах как ще го получа тоз ваучер, и после в следваща поръчка ще въведа номера на ваучера нали така?

Да, въвеждаш номера на ваучера, а остатъка доплащаш с карта  Peace

Не става въпрос за досаждане, но съгласете се, че тези, които четем всеки един пост, се дразним, когато явно някой непрочел нищо (дори предишните няколко поста), директно влиза и пита  Peace И понеже много се оправдават с това, че нямат време, да кажа че и аз не си клатя краката по цял ден, но намирам време да изчета темата и съответно да намеря отговор на повечето от въпросите си  Peace

# 597
Искам да попитам!Незнам как се процедира точно но знам че някой майки си поръчват на някой друг,който ще пуска поръчка и после и го пращат.... newsm78-има ли вариант да си поръчам една блуза на някой???Благодаря!  bouquet

# 598
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
..........
Пазарувам от една година, направила съм си труда да прочета и проуча всичко, което ме интересува, а темата вместо да е полезна, става досадна. Прави се така,че скоро време никой на никого няма и да отговаря, тогава ще видим от къде ще има взаимопощ. Мисля повече да не отговарям /макар и да знам/ на въпроси, които се дъвчат и дъвчат и предъвкват.

Добре извинявам се ,че изобщо попитах. TiredНо точно това писмо в тази тема не видях да е коментирано.Не знам защо си мислите, че някой има възможност да прочете всичките 70 теми преди да започне да пазарува.Определено прочетох първите три и последните две три .Извадих си в един файл най -често пращаните съобщения и най - важните неща, които съм срещнала до сега,но естествено не мога да прочета всичко.Старая се да не досаждам,първо преведох полученото писмо с преводача,но предвид че пуснах първа  поръчка преди няколко дена ,просто се притесних да не би да има някакъв проблем и да не разбирам правилно превода.Ако темата е само да се показват получените неща и да се пита, кой от коя дата е взел колет ,по добре да се упомене в първия пост ,да не се изнервяте от несъобразителни новобранци като мен. Peace
Вярно е ,че понякога сигурно и на вас ви става досадно,но съвсем не съм целяла да дразня когото и да е.Лек  и спокоен ден ви пожелавам

# 599

може ли линк към този анцуг

Заповядай  Simple Smile  .....Вчера го поръчах за приятелка,когато дойде и отзиви  Peace
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-adidas.aspx?productid=3241 … tegoryid=48109327

Общи условия

Активация на акаунт