LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 102
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 600
..........
Пазарувам от една година, направила съм си труда да прочета и проуча всичко, което ме интересува, а темата вместо да е полезна, става досадна. Прави се така,че скоро време никой на никого няма и да отговаря, тогава ще видим от къде ще има взаимопощ. Мисля повече да не отговарям /макар и да знам/ на въпроси, които се дъвчат и дъвчат и предъвкват.

Добре извинявам се ,че изобщо попитах. TiredНо точно това писмо в тази тема не видях да е коментирано.Не знам защо си мислите, че някой има възможност да прочете всичките 70 теми преди да започне да пазарува.Определено прочетох първите три и последните две три .Извадих си в един файл най -често пращаните съобщения и най - важните неща, които съм срещнала до сега,но естествено не мога да прочета всичко.Старая се да не досаждам,първо преведох полученото писмо с преводача,но предвид че пуснах първа  поръчка преди няколко дена ,просто се притесних да не би да има някакъв проблем и да не разбирам правилно превода.Ако темата е само да се показват получените неща и да се пита, кой от коя дата е взел колет ,по добре да се упомене в първия пост ,да не се изнервяте от несъобразителни новобранци като мен. Peace
Вярно е ,че понякога сигурно и на вас ви става досадно,но съвсем не съм целяла да дразня когото и да е.Лек  и спокоен ден ви пожелавам

Добре де, разбрах, похвално е това с папчицата, аз имам такава също, там си копвам кодове и разни казуси. Но това писмо доста често го пращат, и съответно доста често е пускано тук, ако не в тази тема,то със сигурност в някоя от темите от това намаление. Макар, че не пазарувам много често, 60 от 70 теми съм ги изчела, намерила съм време, въпроса е да имаш желание

Не става въпрос за досаждане, но съгласете се, че тези, които четем всеки един пост, се дразним, когато явно някой непрочел нищо (дори предишните няколко поста), директно влиза и пита  Peace И понеже много се оправдават с това, че нямат време, да кажа че и аз не си клатя краката по цял ден, но намирам време да изчета темата и съответно да намеря отговор на повечето от въпросите си  Peace

Петя го е казала много точно smile3501

# 601
Връщам се от митницата с 11-килограмов кашон.  Party От 10-ти е поръчката. Снимки и отзиви довечера, че сега съм на работа.

# 602
  • София
maraj може ли линк за потника с перлите на гърба?

# 603
Връщам се от митницата с 11-килограмов кашон.  Party От 10-ти е поръчката. Снимки и отзиви довечера, че сега съм на работа.

Sun,вътре ли са пердета  2шарени + 2дюс?Нямам търпение да кажеш какви са,заслужават ли си?

# 604
  • Разпиляна във въображението
Тази съкрална дата 10-ти и аз чакам ли чакам от нея.  Sad

# 605
Днес получих 11.07, 19.07, 20.07
Едната поръчка в суивито беше разделена, но днес получих едната част.  newsm78 Дали няма да си остана само с нея.
Между другото съм очарована от чантата за плаж с платнено чаршафче  Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 16:57 от Мама_му

# 606
  • Пловдив
Аз и днес нямам известие за поръчката от 17-ти. Weary

# 607
  • София
Момичета,някоя ако може да ме ориентира за дължината на стелката на номер 22 или пък +/-

Аз имам №24,стелката е 15,5 см.Предполагам,че на №22 ще е 14,5см(по 0,5 см разлика в номерата)  newsm78  Дано ти помогне...
Снимка на стелката

Благодаря!Много ми помогна!

# 608

Sun,вътре ли са пердета  2шарени + 2дюс?Нямам търпение да кажеш какви са,заслужават ли си?

New line, не са. За тях ще почакам още. Те са в поръчката ми от 29.07.  Simple Smile

# 609

В София ли?  Mr. Green

Днес получих 11.07, 12.07, 15.07, 19.07, 20.07
Едната поръчка в суивито беше разделена, но днес получих едната част.  newsm78 Дали няма да си остана само с нея.
Между другото съм очарована от чантата за плаж с платнено чаршафче  Peace

Завидях ти !  Blush

# 610
Поръчката ми от 9-ти юни е на Митницата. Утре ще отида да си я взема, че днес няма да успея.
Явно от 9-ти и 10-ти се бавят, но пристигат.

# 611

В София ли?  Mr. Green

................

Зи, в Русе. Но имам печат от митница София - бил е там вчера.  Peace

# 612
Най-накрая и аз да се похваля с получена поръчка от 11.07  newsm44
От всичко съм много доволна!!!
Това е направо страхотно... според мен е уголемено обаче... Взех го за щерката, която е на 4 и половина, 110 см. Аз взех размер 102 и се притеснявах дали ще й стане... Оказа се, че туниката в момента й е като рокля, а и клинчето е доста дълго.
Това гащеризонче също е много хубаво!
Още един глас от мен за това! Стои супер и е много фино!  Peace
Форумското сако на Софт грей много ми хареса и направо ми заспа 38 размер!
Една много хубава плюшена "пижамка"  в бледо зелено която сега не намирам и много красив ескимос в червеникаво за 3 евро. Страхотни попадения този път!!!
Ето и малко реални снимки  Peace

# 613
Да дам кратък отчет за поръчка от 15ти.
Един костюм за майка ми от Ан Уейбърн

ето това
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-brode-anne-weyburn.aspx … tegoryid=22905179
размер 44
и сакото към него, пак размер 44
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=8423297&am … documentid=381008
страхотно е,тъничко, ленено, много приятна материя

за мен един пуловер, размер 38
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-femme.aspx?productid=32 … tegoryid=22898366
в черно, чист памук е

подарък чанта от Ан, тъмно кафява със шалче. ))

# 614
maraj може ли линк за потника с перлите на гърба?
Не съм maraj, но заповядай, доста са го увеличили:

Общи условия

Активация на акаунт