LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 172
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 630
Днес си взех поръчката от 18.07.Тази от 11 още я няма а ми е по важна.Както и да е и на това съм доволна

Черния потник с перличките-харесва ми материята е много мекичка
Взех подобно на това само че е с жираф отпред и шапката е с уши на жирафче http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-dragon … tegoryid=45496736 размер 86 но като го отворих направо ме изуми.Вярно че някой неща са уголемени но тава стана на дете на 4 години обаче е страхотно а вече не го намирам за да поръчам по малко

Другите неща са коментирани

# 631
  • София
Е, ще се доверя на преценката Ви тогава и ще го пусна в кошницата. Благодаря   bouquet

# 632
  • Разпиляна във въображението
Опитвам се да си пусна две поръчки, но не става и не става. Точно когато си помислих, че всичко върви както трябва и нъцки. Поръчката ми стои в кошницата и не в суивито. Да рискувам ли да я пусна отново или ще я доблирам?

# 633
Днес си взех поръчката от 18.07.Тази от 11 още я няма а ми е по важна.Както и да е и на това съм доволна

Черния потник с перличките-харесва ми материята е много мекичка
Взех подобно на това само че е с жираф отпред и шапката е с уши на жирафче http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-dragon … tegoryid=45496736 размер 86 но като го отворих направо ме изуми.Вярно че някой неща са уголемени но тава стана на дете на 4 години обаче е страхотно а вече не го намирам за да поръчам по малко

Другите неща са коментирани

Зимата поръчах подобно на същата марка, размер 94см, действително е огромно

# 634
  • София
Това яке някой поръчвал ли е:

# 635
  • София
Благодаря Тe@!То има и само големи номера

# 636
  • Plovdiv
Някой поръча ли тези и доволен ли е? Като размер отговаря ли си?  bouquet

# 637
  • Sofia
Аз и днес нямам известие за поръчката от 17-ти. Weary
Недей  рИва не си само ти Mr. Green

# 638
  • София-Младост
Взех си поръчката от 15.07., трета поредна поръчка ми пристига точно за 20 дни.  Simple Smile
Всичко  е коментирано:
Комплект на Cocoon, от толкова смени на размера  съм поръчала 74 и ни е малко. Иначе е много хубаво. Ако на някого му трябва да се обади.
Този,  комплект в зелено, вече размер 81, много приятно за лятото.
Маратонките Skechers, в черно и  розово, много са хубави, дано станат на дъщеря ми, 36н.
Бански пак за нея, много е хубав, надявам се да не е от материята , която "събира" пясък.
И мъжки бански Speedo 54/56 , малко е голям за съжаление на мъжа ми, иначе е много хубав.

# 639
Ох и аз най-после си получих едната поръчка ( от 16.07) нещата са много хубави, но всичко което съм си поръчала ми е малко голямо  ooooh! , толкова се старах да не взема нещо и да не го нося, че пак така стана. Ето тази рокличка си взех http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-en-maille-a-plis-soleil.as … tegoryid=31522059 и една блузка, но нея я няма в момента и тя май ще замине за продавалника  Cry

# 640
  • София
Ала-Бала ,комплекта който ви е малък 74 не отговаря на номера или?

# 641
  • Sofia
От 1-ви чаках една поръчка на стойност 90 евро, писали са ми писмо, че няма да я пратят обаче защото нямало опция да платя на куриера при доставката, това е стандартното което изпращат при поръчки под 10 евро за извън Франция. Иначе си ми седи в суивито цялата поръчка, до сега такава простотия не ми се беше случвала, парите в картата са блокирани, но тази от банката не можа да ми отговори от кой от редутци или от самата банка. Чудя се дали да се хабя да им пиша, всичко в тази поръчка беше от центовите цени, едва ли има смисъл.
И тържествено обещавам повече от кръгли цени да не пазарувам, всеки ден ми се появява по някоя нова сума за връщане, аман!

# 642
  • София-Младост
Ала-Бала ,комплекта който ви е малък 74 не отговаря на номера или?
Вероятно отговаря, но просто ние сме 78см, а и е едричък за възрастта си.  Wink

# 643
Това яке някой поръчвал ли е:

Аз съм го поръчала чрез 450 на 15.07 и чакам с нетърпениееееееееееееееее,мисля че скоро ще дойде и ще пиша,ако те устройва. Rolling Eyes

# 644
Опитвам се да си пусна две поръчки, но не става и не става. Точно когато си помислих, че всичко върви както трябва и нъцки. Поръчката ми стои в кошницата и не в суивито. Да рискувам ли да я пусна отново или ще я доблирам?

Е аз така направих и досега се разправям с тях да ми върнат парите за дублирана поръчка.Добре че нямах повече пари в картата защото иначе щях да я  пуснал и трети път ама ми пусна надписа че има проблем с картата и чак тогава се усетих.След няколко часа в суивито ми излезнаха и двете пуснати поръчки а кошницата си остана пълна докато не я изчистих сама.

Общи условия

Активация на акаунт