LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 115
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
аз поръчах в 1-вия час като пуснаха кръглите цени и въпреки това имам в рембурса отказан артикул Confused

# 646
  • Варна
Днес си взех поръчка от 22.07. - от пощата. Само 3 неща имаше вътре - този сутиен на ODAÏA, страхотен, аз го взех за 7 Е от кръглите цени; комплект от две блузки за Симона, които с някакъв код ми излязоха 0 евро, също много хубави, и подарък - черната чанта, която също ми хареса, кожата е изкуствена, но много мекичка. Доволна съм. Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 17:05 от chockolina

# 647
И аз чакам 17- там са нещата, които най-искам. И аз си завидях днес.  Embarassed Но това  са ми всички поръчки без една и половина. Ще поръчвам чак около Коледа  Mr. Green

# 648
Аз имам известие от митницата, вероятно поръчката ми от 16.7, отивам да я взема и ако има нещо некоментирано ще пиша, че вече не помня какво поръчах Laughing

# 649
  • София
Днес си взех поръчка от 22.07. - от пощата. Само 3 неща имаше вътре - този сутиен на ODAÏA, страхотен, аз го взех за 7 Е от кръглите цени; комплект от две блузки за Симона, които с някакъв код ми излязоха 0 евро, също много хубави, и подарък - черната чанта, която също ми хареса, кожата е изкуствена, но много мекичка. Доволна съм. Peace
Chockolina, намалила си с код блузките и си пуснала код за подарък. Това означава ли, че някои кодове могат да се ползват заедно?

# 650
Chockolina, намалила си с код блузките и си пуснала код за подарък. Това означава ли, че някои кодове могат да се ползват заедно?

Аз също пуснах поръчка с един от кодовете, който намаляше 15 евро от новата колекция. Така пуснах 3 блузки с дълъг ръкав от новата колекция, като и трите ми се намалиха на 0.00 евро, кода прави доставката 5 евро и дава подарък черната чанта.  Peace

# 651
  • София

Аз също пуснах поръчка с един от кодовете, който намаляше 15 евро от новата колекция. Така пуснах 3 блузки с дълъг ръкав от новата колекция, като и трите ми се намалиха на 0.00 евро, кода прави доставката 5 евро и дава подарък черната чанта.  Peace
Ясно, станало е с един код. Благодаря.

# 652
Който ме пита за къде ми е била поръчката, беше в пощата, 1.5кг, костюма, пуловера и чантата подарък.

vesy1, пиши ми на лични, евентуално искам да видя това, което ви е голямо размер 86см.

# 653
  • София
ketka,ще чакам коментар но сигурно ще го поръчам преди да дойде Rolling Eyes

# 654
Момичета, моля за съвет.
Получих колет който е бил разскъсан и сложен в чувал.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&pid=6789353&lp=-2220
Дадоха ми акт от Софийската митница, от който е видно, че така е получен от Франция.  Клеймото сочи 10.600 кг, а във София е получен с тегло 8.300. Липсват 6 артикула и подарък на стойност 44 евро. Знае ли някой как се процедира в такъв случай?

Оксана,за всеки случай сканирай документа за разликата в теглото и им го изпрати заедно с писмото.Успех   bouquet Пиши как са се е развил въпроса.

Изпратиха ми отговор, че ще върнат парите с ваучер, тъй като артикулите са изчерпани. А за съжаление нищо ни казаха за подарък бяла чанта .

# 655
здравеите,момичета,имам поръчка,която пуснах на 8.07. и все още не е дошла мислите ли ,че е време да се притесня?

# 656
  • София
Все още никакво известие за 9.07. Утре ще мина през пощата и ако няма, ще пусна запитване. Знам, че не са минали 6 седмици, ама все пак, да ми пишат кога е тръгнал от там поне.

# 657
здравеите,момичета,имам поръчка,която пуснах на 8.07. и все още не е дошла мислите ли ,че е време да се притесня?

Раничко е още за притеснения. Половината форум не си е получил поръчките от тези дати.

# 658
  • The point of no return
Ох и аз най-после си получих едната поръчка ( от 16.07) нещата са много хубави, но всичко което съм си поръчала ми е малко голямо  ooooh! , толкова се старах да не взема нещо и да не го нося, че пак така стана. Ето тази рокличка си взех http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-en-maille-a-plis-soleil.as … tegoryid=31522059 и една блузка, но нея я няма в момента и тя май ще замине за продавалника  Cry

Може ли да споделиш рокличката официална ли е и отговаря ли си на размера Praynig

# 659
От митницата ми се обадиха, че поръчката от 14-ти или 15-ти (не помня вече) е пристигнала.
Ходих да я търся миналата седмица и понеже съм 9-ти месец жената се смили и ми обеща да ми се обади по телефона като дойде.

Явно са дошли нови кашони.

Общи условия

Активация на акаунт