LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 243
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Бу,жената си търси точно такива чанти

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=278195

# 736
  • In transit
Момичета искам да питам някоя от вас, която имаше липсваш продукт след 25-ти юли дали си е получила ваучера вече по пощата? Мисля да правя поръчка а ми се ще да го изчакам, че липсващия продукт не беше за мен и искам да го изчистя.

И друго от Варна, някой да е получавал колет в пощата от 17-ти?

# 737
Дойдоха ми поръчките от 15-ти и 19-ти.
В едната - форумските чаршафи (взех 200х200, защото вече нямаше 150х200, ще ги дам на шивачка от излишъка да ми направи калъфки Simple Smile ). В другата - едно жълто сако и онези дънки на Софт Грей, от които не съм доволна  Crossing Arms Ще чакам мъжЪ да каже харесва ли как ми стоят, но аз очаквах друга визия. Това ако е ниска талия, аз съм трамвай. 1, 2 снимки, както винаги размазани Simple Smile
И аз ги бях загледала тези дънки,добре че не ги поръчах.Бу,трябва да си ги смъкнеш малко надолу може би и ще си като на снимката в сайта Laughing(те и без това май са ти леко широчки) Hug

# 738
  • Варна
Mikkey®™, аз получих по пощата от 22.07. Grinning

За ваучера - пиши им да ти го пратят на е-мейла, ще можеш да го ползваш веднага, а не да го чакаш по пощата. Peace

# 739
  • До хладилника, който обичам
Да смъкна, ама като се не смъкват?! Laughing Имам ханш. Много даже имам ханш, ако ме разбираш Laughing
По-скоро ме подразни платът - съвсем не изглежда като в сайта. Седи ми по-груб. Очаквах да е тънък, мек, с по-хубав цвят.

# 740
  • София
Аз понеже все още чакам от 9/7 им драснах едно писмо, да питам на коя дата е тръгнал колета от Франция. Crossing Arms

# 741
Аз понеже все още чакам от 9/7 им драснах едно писмо, да питам на коя дата е тръгнал колета от Франция. Crossing Arms
дали ще ти отговорят?Има ли такава практика?

# 742
  • Варна
За ваучера - пиши им да ти го пратят на е-мейла, ще можеш да го ползваш веднага, а не да го чакаш по пощата. Peace
Ако си писала /и са те разбрали:-))/удобно ли ти е да копнеш текста?
На мейла от 1ва страница ли го прати?

# 743
  • Варна
Flash*:

Hello!

I just saw in My refunds page \in my account\ that you've received the cheques and you've issued a voucher for the amount of ..... EUR. Could you please send me the number of this voucher in answer to this e-mail, so I could use it immediately without waiting for it to come via post.

Thanks in advance!

Regards, .................

Частта за чековете може да я махнете, ако не сте изпращали такива обратно. Peace Тъй като кореспонденцията ни продължи около 2 месеца, точно това съм го пратила в отговор на е-мейл, получен от тях. Първоначално обаче писах на адреса от първата страница. Peace

# 744
Момичета, моля ви за съвет, много съм притеснена вече. Другата седмица ще стане месец откакто съм пуснала поръчката, а все още я няма, а чета, че някои са си получили пратките с по-късни дати. Сумата е осчетоводена на 28.07 от моята банка. Поръчката е пусната на 13.07. какво да правя-да чакам ли още или да им пиша на франсетата кога са ми пуснали те поръчката? Благодаря ви предварително!   bouquet

# 745
сега проверих дали са изтеглени парите за последната поръчка която бях направила.За първи път ми се случва в колонкара където пише "Разполагаемост" сумата там да е с минус (- ).Някой може ли да помогне???

# 746
  • Враца
Sun1 ,ако е удобно може ли линк към завесите.Те са комплекъ или ти си избрала цветовете?Плътни ли са?Благодаря ти

# 747
Момичета, моля ви за съвет, много съм притеснена вече. Другата седмица ще стане месец откакто съм пуснала поръчката, а все още я няма, а чета, че някои са си получили пратките с по-късни дати. Сумата е осчетоводена на 28.07 от моята банка. Поръчката е пусната на 13.07. какво да правя-да чакам ли още или да им пиша на франсетата кога са ми пуснали те поръчката? Благодаря ви предварително!   bouquet
Аз чакам поръчка от 10-ти   Sad

# 748

доста хора включително и аз чакаме от тази дата.вчера взех от 11.07,така че прецени сама,но не виждам място за паника Wink

# 749
  • Пловдив
Пипи Дългото Чорапче, често се случва да пристигнат поръчки, които да направени по-късно от такива, които още не са пристигнали. Това да не те притеснява. Аз имам неполучена поръчка от 17-ти, а други момичета не са получили и от по-предни дати. Ако искаш, можеш и да им пишеш и да попиташ дали колетът ти е изпратен и кога.  

Общи условия

Активация на акаунт