LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 163
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 750
Тъкмо щях да се оплача, че все още не съм получила нито ваучер нито пратка, а имам 3 и комшийката ми донесе известие за митница. Не ми е ясно за кой от трите колета става въпрос, но няма значение, поне ще се успокоя за известно време докато пристигнат другите.

# 751
Sun1 ,ако е удобно може ли линк към завесите.Те са комплекъ или ти си избрала цветовете?Плътни ли са?Благодаря ти

М.Илиева, завесите вече са на съвсем различна цена.  Sad Не са на комплекти. На бройка са. Има различни цветове и размери. Не са плътни, но не са и от най-прозрачните. Ето линк: http://www.laredoute.fr/vente-rideau-voilage-froisse-a-rabat-per … &prodcolor=14

# 752
  • София
сега проверих дали са изтеглени парите за последната поръчка която бях направила.За първи път ми се случва в колонкара където пише "Разполагаемост" сумата там да е с минус (- ).Някой може ли да помогне???
Не се притеснявай. Аз имах същия проблем. За два дни внесох доста пари в картата и когато реших да си изпразня кошницата ми даде онзи хубав надпис, че картата отказва плащане и да се свържа с банката. Проверих на банкомат и се облещих: - 67 лв. Информацията, която получих от банката е, че сумите за последните ми поръчки още не са осчетоводени и това може да бъде направено в срок от 30 дни. Дотогава - ако искам да пазарувам трябва да внасям и естествено да покрия този минус от 67 лв. Ако знаеш, че имаш пари в картата това е и твоя проблем. Ако искаш да пазаруваш - оправи минуса и внеси отгоре сумата, която ти трябва.
Колкото до това дали от френска страна са си взели парите - най-вероятно да, просто твоята банка ще те бави известно време.

# 753
  • София
Някой поръчвал ли е това и отговаря ли си на номера?

# 754
  • София
сега проверих дали са изтеглени парите за последната поръчка която бях направила.За първи път ми се случва в колонкара където пише "Разполагаемост" сумата там да е с минус (- ).Някой може ли да помогне???
Не се притеснявай. Аз имах същия проблем. За два дни внесох доста пари в картата и когато реших да си изпразня кошницата ми даде онзи хубав надпис, че картата отказва плащане и да се свържа с банката. Проверих на банкомат и се облещих: - 67 лв. Информацията, която получих от банката е, че сумите за последните ми поръчки още не са осчетоводени и това може да бъде направено в срок от 30 дни. Дотогава - ако искам да пазарувам трябва да внасям и естествено да покрия този минус от 67 лв. Ако знаеш, че имаш пари в картата това е и твоя проблем. Ако искаш да пазаруваш - оправи минуса и внеси отгоре сумата, която ти трябва.
Колкото до това дали от френска страна са си взели парите - най-вероятно да, просто твоята банка ще те бави известно време.
Но има и друг вариянт, които на мен ми се е случвал. Сумата остава един път блокирана и един път я теглят. По този начин ако няма други пари в картата тя остава на минус. В моя случай -500 лева. След доста разправии с банката нещата се оправиха  Peace

Колкото за датите на получаване, аз още чакам една от 10.07 и следващи, а получих една от 18.07. няма никаква логика  ooooh!

# 755
много хубаво той този минус е на 335 лв.  ooooh! това означава че трябва да внеса толкова пари за да се махне минуса така ли излиза.А ако не ги внеса след известно време ще се оправят нещата така ли?

# 756
450 картата ми е дебитна.твоята също ли е дебитна за да знам дали говорим за едно и също

# 757
  • София
Момичета, моля ви за съвет, много съм притеснена вече. Другата седмица ще стане месец откакто съм пуснала поръчката, а все още я няма, а чета, че някои са си получили пратките с по-късни дати. Сумата е осчетоводена на 28.07 от моята банка. Поръчката е пусната на 13.07. какво да правя-да чакам ли още или да им пиша на франсетата кога са ми пуснали те поръчката? Благодаря ви предварително!   bouquet

доста хора включително и аз чакаме от тази дата.вчера взех от 11.07,така че прецени сама,но не виждам място за паника Wink

Чакай спокойно! Peace И аз имам от 10 и 11 дано другата седмица се появят и те.
 Доколкото схванах колетите може и да са в БГ но да чакат ред за обработване в митницата.
А и никой не е сигурен колко поръчки са трябвало да обработят от ларедут на тези близки дати. Докато не минат 6 -те седмици няма смисъл да си кореспондираш с тях.

# 758
  • София
много хубаво той този минус е на 335 лв.  ooooh! това означава че трябва да внеса толкова пари за да се махне минуса така ли излиза.А ако не ги внеса след известно време ще се оправят нещата така ли?
Ами 450 отгоре ти е писала - ако е станало, както при нея няма да е наред и ще трябва да се поразправяш с банката.
Съветът ми е да скокнеш до твоята банка и да ги помолиш за една разпечатка, за да видиш реалната картина. После, да ги помолиш на разбираем език да ти обяснят движенията по сметката.

# 759
  • морето и сините вълни :)
ето една оферта от мен
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=636132244148d60217
  bouquet

# 760
  • София
450 картата ми е дебитна.твоята също ли е дебитна за да знам дали говорим за едно и също
Да, картата ми е дебитна. Изобщо не знаех, че може да я докарам до минус, но явно може. Обади се на банката и питай. Прегледай си коя поръчка ти е за тази сума и директно питай за тази дата, да ти кажат дали са платени от тази дата и ако са платени дали са блокирани все още същата сума. Ако е така настоявай   да ти ги освободят. Кажи, че парите са взети и да ти ги освободят от блокировка.

# 761
Момичета искам да питам някоя от вас, която имаше липсваш продукт след 25-ти юли дали си е получила ваучера вече по пощата? Мисля да правя поръчка а ми се ще да го изчакам, че липсващия продукт не беше за мен и искам да го изчистя.

И друго от Варна, някой да е получавал колет в пощата от 17-ти?
Аз имам отказана цяла поръчка от 30.06, но не съм получила все още нито чек нито ваучер

# 762
  • София
Относно реда на получаване на пратките, може би по-новите дати са затрупали старите и все още необработени колетчета и затова те пристигат първи.....поне аз така си обяснявам нещата  Rolling Eyes

# 763
Да, картата ми е дебитна. Изобщо не знаех, че може да я докарам до минус, но явно може. Обади се на банката и питай. Прегледай си коя поръчка ти е за тази сума и директно питай за тази дата, да ти кажат дали са платени от тази дата и ако са платени дали са блокирани все още същата сума. Ако е така настоявай   да ти ги освободят. Кажи, че парите са взети и да ти ги освободят от блокировка.
аз в интернет банкирането виждам че парите са блокирани за последната ми поръчка,а те хорицата са си изтеглили още веднъж неблокирани пари и сега заради тях ще трябва да ходя аз да се разправям.В банката трябва да кажа датата на която е направена поръчката така ли?

# 764
  • София
Силвето_85 отговорих ти на лични. Явно и твоят случай е като моят.
Сега да кажа по повод чековете. Имах чек за едни маратонки и аз благодарение на цветомира@ им писах, че не им искам скапания чек, а да си ми пратят ваучер. Не ми отговориха 3 дена и все още не са, но днес се е появил ваучер за цялата сума + 5%, така че, които има чек и не го иска да пише, явно оправят нещата. Наблюдавайте редовно мес ре.. и ако се появи веднага пишете, за да не може да са го изпратили и да ви мотат. Аз съм много доволна, при честите поръчки които птавя, ще си го наместя ваучера, а с чека щяха да са сума тиразправии и загуба на време и пари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт