LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 976
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 900
ВечеПетя, а ти към кой номер на тези дънки си се ориентирала? Да знам и аз за кой да проверявам, че си сверявам часовника по твоя  Mr. Green

Или 34, или 32 - каквото се появи, но се съмнявам, че въобще ще има  Confused

# 901
  • София
Някой купувал ли си е обувки Kickers, отговарят ли си на номера? Hug

# 902
  • Sofia
има ги и във френския сайт,а  и не само тях от тази фирма
http://laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderS … mp;Keyword=lytess

# 903
Какъв цвят е pomme? Става въпрос за тази блузка... Интересува ме как е на френски цвета подобен на бордо  newsm78
аз за един потник пръчах "prune" и получих тъмно бордо към кафяво потник Peace

Вижте таблицата на цветовете в 1-вия пост. Може да се ориентирате кой точно цвят ви трябва.

Аз таблицата я гледах преди да попитам тук... но се оказва че половината от цветовата гама на Ларедут просто не фигурира там, вкл. и точно този цвят за който попитах  Peace

# 904
  • До хладилника, който обичам
Бу, ако решиш да се разделяш с панталончето с презрамки - с удоволствие ще те отърва от него!  Hug Забравих да си го поръчам в последната поръчка от намаленията.   Sad
Алекс, ще те имам предвид. Изненадващо за мен мъжЪ взе, че изпадна във възторг от тези дънки  Rolling Eyes аз все още не съм убедена, че ми харесват дотолкова, че да ги задържа.

# 905
  • София
ВечеПетя, а ти към кой номер на тези дънки си се ориентирала? Да знам и аз за кой да проверявам, че си сверявам часовника по твоя  Mr. Green

Или 34, или 32 - каквото се появи, но се съмнявам, че въобще ще има  Confused
Tова на нищо не прилича, след две деца 32 номер...извинете за спама, но не се сдържах, това е нещо нереално за мен Crossing Arms Как се постигат такива неща? И сигурно ядеш на корем?
Да не е съвсем спам, ще споделя, че почнах да формирам кошничка с нещата от новата колекция.

Последното още го няма, но ще го чакам де Laughing

# 906
  • До хладилника, който обичам
Синьото ли е новото сиво този сезон?

# 907
искам да попитам тези от вас които имат чаршафи размер 180/290 дали ще станат за спалня с размери 160/200 за тези става въпрос http://laredoute.fr/vente-drap-bulle-la-redoute-creation.aspx?pr … 6&prodcolor=4

# 908
  • София
Някой получили това в цвят розе?

Ето снимка от албума на Sun:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=6776812&lp=-3068

# 909
  • София
Синьото ли е новото сиво този сезон?
Взе да ме кефи в съчетание с ярко кафяво, стига да е такова синьо.

# 910
  • Разпиляна във въображението
искам да попитам тези от вас които имат чаршафи размер 180/290 дали ще станат за спалня с размери 160/200 за тези става въпрос http://laredoute.fr/vente-drap-bulle-la-redoute-creation.aspx?pr … 6&prodcolor=4

Определено

# 911
искам да попитам тези от вас които имат чаршафи размер 180/290 дали ще станат за спалня с размери 160/200 за тези става въпрос

Ми ти как мислиш?
ами незнам дали размерите на чаршафите са точни както са дадени затова попитах

# 912
момичета има ли ги все още евтините пуми от 15Е,и ако може линк Heart Eyes

# 913
В неделя си взех първите неща, поръчани от Ла Редут ( чрез мама Бобо ), но не ми оставаше време да докладвам, не помня дали са обсъждани, затова....

- този потник в черно и бяло, 38/40, много е хубав, трикото е чудесно, стегнато, стои като на моделката...ако някой се интересува, ще фотна и реални снимки;

- моите също са в бяло, 39 номер, нищо особено, на косъм бяха да не ми станат, отпред муцунката е плитка, но мисля, че ще мога да ги понося;

На мъжо една фланелка, Active wear - бяла на розови и червени райета, с копченца отпред, няма я вече в сайта, но искам да я похваля, невероятен памук, плътен, стегнат, стои му супер, той е много доволен.

За него и бермуди/бански на Адидас, страхотни, но няма снимка, на цвят са електриково синьо с оранжево, имат бандаж, модела е подобен на тези , но са само със страничен джоб на десния крачол...

# 914
Момичета, знам, че са много коментирани тези дънки, но моля да ми припомните как вървяха номерата при тях - отговаряха ли си, по-малък или по-голям номер да взема. Благодаря ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт