LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 980
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 885
  • София
veshti4ka,аз като се ровя по описанията в гръцкия им сайт,за първите дънки прочетох,че са с отслабващ ефект,издържащи до 20 изпирания в пералня на 40 градуса.Със средно ниска талия.
Вторите са с ниска талия(5-6 см под пъпа)и с бродерия на задните джобове.
И двата са с 98% памук и 2%еластан,така че би трябвало да са еднакво еластични  Rolling Eyes
Цените им са 5-6 пъти по-високи  Shocked

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 23:47 от em4eto

# 886
  • София
Със сигурност има случаи на объркани етикети-малката има сако 86,което е по-голямо от 94 на едно друго детенце.Но си зависи от модела и фирмата,защото и жилетката е 34,пък ми е идеална.

Ако не се лъжа точно за тази туника  се обсъждаше че е много умалена newsm78

А куклата ти е разкошна  Peace

# 887
  • Бургас
veshti4ka,аз като се ровя по описанията в гръцкия им сайт,за първите дънки прочетох,че са с отслабващ ефект,издържащи до 20 изпирания в пералня на 40 градуса.Със средно ниска талия.
...

С отслабващ ефект ли?  Shocked

# 888
  • София
Благодаря на всичките, които се включиха по въпроса ми за дънките   bouquet
Харесват ми първите, но се притеснявам да не улуча с размера. Краката ми определено не са тънички, та вторите отпадат, така че май ще се пробвам с третия модел...много ми харесва това сивичко, а при увеличение се вижда, че са с готини шевове отпред. Рискувам с тях, а после ще разправям. И поне на тях не им знам цена по намаленията, та ще спя спокойно Mr. Green

...

Мдаа, и аз се почудих ама забравих да питам, докато пишех...

# 889
Със сигурност има случаи на объркани етикети-малката има сако 86,което е по-голямо от 94 на едно друго детенце.Но си зависи от модела и фирмата,защото и жилетката е 34,пък ми е идеална.

Ако не се лъжа точно за тази туника  се обсъждаше че е много умалена newsm78

А куклата ти е разкошна  Peace

Persia,то добре се е обсъждала,ама аз явно съм била в междучасие-проспала съм го Grinning.Нищо,така и малката ще намаже,а пък как му отива този цвят на цигането.............. Mr. Green

# 890
...

Въх, в такъв случай добре, че нямаше моя номер, че с моите клечоци + отслабващ ефект щях да изглеждам анорексично  Crazy Laughing Сериозно, да не бъркаш нещо с превода, в смисъл, че са slim  newsm78

# 891
  • Пловдив
...

Въх, в такъв случай добре, че нямаше моя номер, че с моите клечоци + отслабващ ефект щях да изглеждам анорексично  Crazy Laughing Сериозно, да не бъркаш нещо с превода, в смисъл, че са slim  newsm78
Сега и мен ме е яд вече че няма моя номер,но дано след 2....12 седмици се появят Simple Smile
New line не мога и аз да не отбележа хубавите ти покупки и още повече прекрасното манекенче,да ти е здрава и все така усмихнята пу-пу  Heart Eyes

# 892
  • София
...

Оф,и аз съм направила гаф,но моля за извинение  Embarassed.То от толкова гледане на дънки,марки и сайтове съвсем се ошашавих  Crazy.Объркала съм ги с тези:http://www.laredoute.gr/product-LYTESS-Το-τζ … 08&topLevel=2  ooooh!
Та за тях пише,че съдържат микрокапсули с отслабващ ефект,които се разграждат чак след 20 изпирания в пералня.Май не съм ги виждала във френския Редут  newsm78
За вторите поне съм гледала добре,ето ги:http://www.laredoute.gr/product-ACTIVE-WEAR-Το-τ& … 08&topLevel=2

# 893
  • Бургас
em4etoLaughing

ВечеПетя, посмях се  Joy То и моя номер няма от онези първите, но ги бях харесала, че ако имаха и отслабващ ефект... лелееее, направо да ги поръчвам!  Mr. Green

# 894
  • София
em4etoLaughing

ВечеПетя, посмях се  Joy То и моя номер няма от онези първите, но ги бях харесала, че ако имаха и отслабващ ефект... лелееее, направо да ги поръчвам!  Mr. Green
Те затова започват от №38,че който носи 34 и 36 няма нужда от отслабване.
Вече Петя, Joy

# 895
  • Някъде там...
MimmSss, лилавото сакенце това, което беше 3.99, ли е?
Да, но сега направо цената му е  Sick http://www.laredoute.fr/vente-veste-saharienne.aspx?productid=32 … tegoryid=23110494

# 896
MimmSss, лилавото сакенце това, което беше 3.99, ли е?
Да, но сега направо цената му е  Sick http://www.laredoute.fr/vente-veste-saharienne.aspx?productid=32 … tegoryid=23110494

Ъхъм, и аз я забелязах  Sick Добре, че успях да го поръчам на старата цена  Grinning Супер изглежда на снимката ти, затова попитах - дали е това, което чакам  Peace Доволна съм  Grinning Засега де; да не забравяме възможността да цъфне в Рембурса  Laughing

em4eto, успокои ме. Значи продължавам да дебна за моя номер  Mr. Green

# 897
  • Някъде там...
Ето снимки реални, линкове не ми се търсеха, че нямам време сега.
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=6818833&lp=-1370

http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=6818839&lp=-1370 - Написала си, че прозира малко. Аз също я чакам, но може ли да се носи така, без панталон или клин отдолу?
Ами да ти кажа може по всякак да се носи Simple Smile И за плажна рокля става, и за бременни ще е идеална.

ВечеПетя наистина е супер сакенцето, аз за него най се притеснявах, че ще е някой боклук, но то пък излезе супер и много хубаво стои. Можеше да не е в лилаво, но нямаше друг цвят.

# 898
  • Варна
ВечеПетя, а ти към кой номер на тези дънки си се ориентирала? Да знам и аз за кой да проверявам, че си сверявам часовника по твоя  Mr. Green

# 899
  • някъде там
Някой получили това в цвят розе?

Общи условия

Активация на акаунт