LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 982
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Бих искала да попитам за дължините при дънките. Търсех някакво обяснение при размерите, но не открих такова. И така, висока съм 1.70. Каква дължина дънки да взема - 80 см. или 85 см?  newsm78

Това е дължината по вътрешния ръб. Премери си крачолите на някой от настоящите панталони и ще разбереш кой размер е за теб.
Благодаря ти, Алекс  smile3525. Според мен 80 см. е по-добрия вариант за мацки с моя ръст. Имам дънки, които сега измерих и вътрешният им ръб е 85 см. и трябва да ги навивам. ВечеПетя е права, наистина само с много висок ток стоят добре.
Отново благодаря и на двете - супер сте!

# 871
  • София
milica_g,сис благодаря ви на всички!  bouquet
Ще подгъваме ако не поне на пролет ще му стават Party 

# 872
  • София
Бих искала да попитам за дължините при дънките. Търсех някакво обяснение при размерите, но не открих такова. И така, висока съм 1.70. Каква дължина дънки да взема - 80 см. или 85 см?  newsm78
85 Peace Toва е дължината от чатала.

Моля ви, посъветвайте ме за дънки. Кои от трите модела да взема и отзиви за платовете и кройките, моля Praynig

Иска ми се плата да не е много тънък, нито плътен, като на онези дънки на ONPA за 10.47, които бяха. Някакви, които могат да се носят с токове и не само. Харесва ми третия модел в сиво, но не знам как изглежда на живо.

# 873

Моля ви, посъветвайте ме за дънки. Кои от трите модела да взема и отзиви за платовете и кройките, моля Praynig

Иска ми се плата да не е много тънък, нито плътен, като на онези дънки на ONPA за 10.47, които бяха. Някакви, които могат да се носят с токове и не само. Харесва ми третия модел в сиво, но не знам как изглежда на живо.

Нямам нито един от трите, но отдавна заглеждам първия модел - много ми харесват, но за съжаление няма моя номер  Confused

# 874
Ето снимки реални, линкове не ми се търсеха, че нямам време сега.
http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=6818833&lp=-1370

http://www.mimm.snimka.bg/album.php?album_id=267138&pid=6818839&lp=-1370 - Написала си, че прозира малко. Аз също я чакам, но може ли да се носи така, без панталон или клин отдолу?

# 875
New line, страхотни покупки върху страхотни манекенки!  Hug Със здраве да си ги носите!   bouquet

# 876
  • БУРГАС
Момичета,имам въпрос,моля за отговор-след като получих входящ номер на запитването ми,трябва ли им пиша пак или да чакам.

# 877
Момичета,имам въпрос,моля за отговор-след като получих входящ номер на запитването ми,трябва ли им пиша пак или да чакам.

Няма нужда  Peace Оттук нататък чакаш отговор на запитването си  Peace

# 878
  • БГ
Какъв цвят е pomme? Става въпрос за тази блузка... Интересува ме как е на френски цвета подобен на бордо  newsm78
аз за един потник пръчах "prune" и получих тъмно бордо към кафяво потник Peace

# 879
Какъв цвят е pomme? Става въпрос за тази блузка... Интересува ме как е на френски цвета подобен на бордо  newsm78
аз за един потник пръчах "prune" и получих тъмно бордо към кафяво потник Peace

Вижте таблицата на цветовете в 1-вия пост. Може да се ориентирате кой точно цвят ви трябва.

# 880
Mirama,недей да им пишеш! Най-вероятно поръчката ти е приета и след този мейл трябва да получиш и втори потвърдителен, малко по- различен от стандартния, който разпращат,в който артикулите също ще са изброени.Трябва да се появи и в суйвито поръчката. Поне при мен така беше. Peace

# 881

Първите ги имам, много са хубави. По принцип съм за 38 номер, но от тях 38 ми беше доста голям, поръчах си после и 36 и ми заспа! Тъй че ако ще поръчваш тях, моят съвет е да вземеш 1 номер по-малки от номерът, който носиш. Плътни са, леко еластички, и са с най-ниска талия от всички панталони и дънки, които съм поръчвала от Ларедут-а.
За вторите имам спомен, че бяха нееластични и с много тесни крачоли, т.е. за много тънки крачка. Дано не бъркам, но май за тях се отнасяше това, доста назад из темите съм го чела преди време.
За третите не знам абсолютно нищо.

# 882
неРАХОВА,nadiad79,veshti4ka,Sun,благодаря за милите думи и за съвета-ще си запазя гащеризона Peace

kokona24,аз съм 173 и 56кг,ама на бюст го докарвам Grinning.
Със сигурност има случаи на объркани етикети-малката има сако 86,което е по-голямо от 94 на едно друго детенце.Но си зависи от модела и фирмата,защото и жилетката е 34,пък ми е идеална.

pepi7096,недей така-все пак трябва да крият "достойнството",не да намига от едната страна   Stop Laughing

ВечеПетя,казах ти аз,че с нашите 90см не ни личи че сме на почти...............1г.9мес Mr. Green

450,не се оплаквай-благодарят ти във и извън легло-имаш избор даже hahaha

# 883
  • Пловдив
И при вас ли днес почти цял ден сайтът е с различна визия? Най-голяма част на първата страница е някакъв раздел -50%, който не може да се отвори.

# 884
  • БУРГАС
Mirama,недей да им пишеш! Най-вероятно поръчката ти е приета и след този мейл трябва да получиш и втори потвърдителен, малко по- различен от стандартния, който разпращат,в който артикулите също ще са изброени.Трябва да се появи и в суйвито поръчката. Поне при мен така беше. Peace
И при мен е така с поръчка от 05.08 все още не се е появила в суивито.Вече Петя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт