LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 064
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 855
New line! Добри покупки!
Гледам обаче и се чудя, изглеждаш доста слабичка, а някои дрешки 34/36 казваш са ти малки  newsm78. Аз съм 165 см , около 55 кг. Имам черно-бялотот поло именно в 34/36 размер и ми е идеално. Дали е възможно да има разминаване в мерките на един и същ размер?

# 856
  • Перник
New line страхотни покупки, а тюркоазената "рокличка" стои върха на манекенката.

# 857
Момичета, нали писах преди няколко часа, че нямам последната поръчка в суивито.
Сега са ми пуснали ето това на имейла.
Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 07/08/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.

Което означава, че щели да се свържат с мен, за да потвърдя избраният от мен метод за доставка и т.н., поне това разбрах аз.
Да им пиша ли, или се предполага, че поръчката ми ще се появи в суивито.

# 858
Искам да благодаря на всички за този форум!
Получих форумските чаршафи в синьо. Страхотни са!
  bouquet  bouquet  bouquet
Поръчката е от 12/07/08

# 859
  • София
New line, и аз да те похваля. И дънковия гащеризон много добре ти стои, не го продавай. Обаче манекенката ти те бие по всички точки, да знаеш, особено с тюркоазената туника. Laughing Със сигурност ще се пада игра с нея Peace

И да признавате - кой днес се разхождаше с детенцето си в Св.Троица по обяд, облечен с оранжевата форумска туника? Grinning

# 860
  • БГ
еееееееее стига де май много ни разглезиха Ларедутците с тези доставки за 10 дни...не помните ли какво беше зимните намаления...късметлия беше този който си получеше колета за месец и половина-два...както спомена някой всичко е набутано в някой склад на БГ пощи в СФ и чака да се разпредели

та в този дух и аз във Врачанската поща как са с доставките някой наскоро взел да се похвали за датата...и за поръчката
аз се похвалих по-назад с моята от 10.07,сега чакам от 30.ама има време ее Peace

# 861
  • София
Не можах да се сдържа. По повод писмото което им писах, че искам сумата за едни маратонки не като чек, а като ваучер и наблегнах, че си искам и 5% защото ми я бяха описали без нея получих това писмо на френски
Vous voulez que le montant de 52 ¤ + le supplйment de 5% pour les frais vous soient remboursйs par bon d'achat.
Je regrette cette situation.
Le nйcessaire a йtй fait ce jour pour vous rembourser la somme de 54,67 ¤ par bon d'achat.
Merci de votre fidйlitй.
Предварително да кажа, че си го преведох и разбрах смисъла, но не можах да се сдържа да ви покажа превода на преводача:
Вие искате сумата от 52 ¤ + доп й Европейския парламент на 5% за разходи, които са за възстановяване й и за покупка.
I съжаление тази ситуация.
В н й cessaire един й т й направено досега да върне сумата от 54,67 ¤ за покупка ред.
Благодарим ви, в й й легло.
Последното като предложение ли да го разбирам  hahaha

Днес получих най-сетне поръчките от 10 и 12.07. Има един куп за малката:
 много съм доволна, тънички, за пролет и есен са идеални, освен това има 2 копчета за подгъване, аз взех по-голям номер, та ще може да си ги поноси
 още 1 глас за
 много е хубав, взех по-голям номер, туниката може да я носи като рокля сега, а догодина като туника
 много са тънки, 86 и е огромен, а тя е 80  newsm78
 същата работа
много са хубави, за 1.75 за което ги взех са си направо бомба. На намаленията бяха станали 3, а сега гледам пак са 1.75  newsm78

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 22:07 от 450

# 862
New line, манекенът е супер. Обаче щеше да е хубаво и слиповете да ги беше снимала на манекен, нищо че са огромни  Mr. Green

wb, във вторник си взех поръчката от 11.07 от държавна кореспонденция. Сестра ми чака от 17.07 колет, но не съм я питала дали е проверявала днес.

# 863
450  Joy Как тъй как да го разбираш - рестото ще го получиш в леглото  hahaha

New line, страхотни покупки  Heart Eyes Много е едричка наборката в сравнение с моята дребосъчка - да ти е жива и здрава  Hug

# 864
  • БГ
Цитат
Аз имам отказана цяла поръчка от 30.06, но не съм получила все още нито чек нито ваучер
И аз съм така,моята е от 01.07.И чековете(ваучерите)ли ако не се потърсят до определен срок ги връщат обратно?
Много се извинявам за въпрос!!! Praynig Чекове по поща ли пращат или на имейл?
За първи път ми и една позната каза да чакам на имейл. Embarassed
по пощата ,и аз чакам, но някои момичета им пишат и им ги пускат по мейла-това чета тук.но аз не съм писала ,чакам си.

# 865
  • София
Бих искала да попитам за дължините при дънките. Търсех някакво обяснение при размерите, но не открих такова. И така, висока съм 1.70. Каква дължина дънки да взема - 80 см. или 85 см?  newsm78

# 866
Цитат
Аз имам отказана цяла поръчка от 30.06, но не съм получила все още нито чек нито ваучер
И аз съм така,моята е от 01.07.И чековете(ваучерите)ли ако не се потърсят до определен срок ги връщат обратно?
Много се извинявам за въпрос!!! Praynig Чекове по поща ли пращат или на имейл?
За първи път ми и една позната каза да чакам на имейл. Embarassed
по пощата ,и аз чакам, но някои момичета им пишат и им ги пускат по мейла-това чета тук.но аз не съм писала ,чакам си.

По обикновената поща се изпращат, за ваучери е по различно,можеш да им пишеш да ти пратят номера на ваучера на имейла, аз им писах и на другия ден ми го изпратиха

# 867
Бих искала да попитам за дължините при дънките. Търсех някакво обяснение при размерите, но не открих такова. И така, висока съм 1.70. Каква дължина дънки да взема - 80 см. или 85 см?  newsm78

И аз съм 1.70 - 80 са ми добре с равни обувки, но с ток ще са къси  Peace Не че е проблем ,тъй като по принцип не нося обувки с ток. Сега си поръчах 85 - ако са много дълги, ще ги скъся. Иначе, мисля, че по описание са: 80 - за височина до 1.65, а 85 - над 1.65  Peace

# 868
  • София

И аз съм 1.70 - 80 са ми добре с равни обувки, но с ток ще са къси  Peace Не че е проблем ,тъй като по принцип не нося обувки с ток. Сега си поръчах 85 - ако са много дълги, ще ги скъся. Иначе, мисля, че по описание са: 80 - за височина до 1.65, а 85 - над 1.65  Peace
Много ти благодаря, ВечеПетя  newsm51

# 869

Това е дължината по вътрешния ръб. Премери си крачолите на някой от настоящите панталони и ще разбереш кой размер е за теб.

Общи условия

Активация на акаунт