LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 170
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 840
Момичета,относно колетите за връщане-ами,така ми каза жената,имало непотърсени Rolling Eyes.Не знам дали говореше по принцип,ама все ми се струва,че тъй като говорехме за това,по колко Редутски колета идвали на ден ,та се отнася за тях.Аз бях "под пара",защото докато търсеше втория колет видях,че на 1я има разлика изпратено-получено от 700гр.(проверих естествено на място-всичко си беше вътре.Ще съм благодарна на по-вещите мацки да обяснят от къде идва това разминаване в грамажа,да не се шашкам всеки път)
Съжалявам ако съм всяла смут в някой,тя каза "трийсетина" и аз бързах веднага да споделя,защото на няколко пъти срещнах мацки,оплакващи се,че не са получили още юНски поръчки.А със сигурност поръчващите са с пъти повече,от пишещите и четящи тук.Едва ли всеки знае със сигурност дали е за поща или за митница колета, кога и дали идват известията,колко време се съхраняват и после се връщат.............
 HugДано всеки си получи очакваното колетче.

# 841
  • Перник
Димяни видях противоречиви мнения за дрешките р-р 86, та да изкажа и аз мнение. Пролетта синът ми беше 77, когато му взех блузки 86. На някои от тях подгъвах леко ръкавчето, но не бяха огромни, не му стояха грозно. Смятам есента да носи пак същите блузки. Панталоните обаче може и да са големички, имаме едни дълги дънки, ама ги подгъвам отдолу и стават - изобщо не е грозно. Но все пак си зависи от марката.  Peace

# 842
  • Някъде там...
Е то че не е грозно не е Simple Smile, но ги подгъваме и аз на моя всички дрехи от миналата година му бяха 86 и ги подгъвах и тази зима ще си ги носи пуловерчетата , блузките и панталоните.

# 843
  • Пловдив
Тези, които имат тези сандали, могат ли да ми кажат дали стават за тесен крак? Благодаря предварително.

# 844
  • До хладилника, който обичам
http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=32 … tegoryid=41260240 - невероятен модел, умрях от яд, че съм взела малък номер, по-точно са за малък бюст
По-скоро са голям бюст.С малък съм и не ми стояха никък добре. Е може би защото не мога да ходя с големи деколтета.  Embarassed  Rolling Eyes

Не се карайте  Grinning Аз съм със среден. Стоят добре. Малко се отваря деколтето, тъй че не са за срамливи хора  Laughing
Секси деколте. Но трябва да се отбележи, че на не съвсем плосък манекенски корем изглеждат като 4-5 месец бременност  Peace

# 845
MimmSss, лилавото сакенце това, което беше 3.99, ли е?

# 846
Бу, ако решиш да се разделяш с панталончето с презрамки - с удоволствие ще те отърва от него!  Hug Забравих да си го поръчам в последната поръчка от намаленията.   Sad

# 847
  • Варна
marzeliva, според мен са точно за тесен крак. Peace Отговарят си на номера.

# 848
http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=32 … tegoryid=41260240 - невероятен модел, умрях от яд, че съм взела малък номер, по-точно са за малък бюст
По-скоро са голям бюст.С малък съм и не ми стояха никък добре. Е може би защото не мога да ходя с големи деколтета.  Embarassed  Rolling Eyes

Аз си взех 38/40, не ми е малък бюста, обаче много ми зяпат отпред Embarassed, като Лоло Ферари съм hahaha

# 849
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е това и отговаря ли си на номера?

Аз го имам и незнам дали си отговаря на номера,мойто е 38 и ми е леко широчко в ханша,но ще си го нося така с клин,то знам ли вече какви номера да си взимам,някои 36 са ми малки,други големи,днес пък си купих едно панталонче от БГ и се вмъкнах в XS  луда работа,иначе е плътно и според мен не е за лятото,ще го нося наесн с клин може би Simple Smile
Колкото до размерите на детските дрешки,ами нанас все още ни стават 74 тоест даже леко са ни свободни,но ние сме слабички 79 см и 8.500 но 81 особенно панталонките са ни големи,най вече на кръсчето и като не се регулират е кофти Sad За есента и зимата му поръчвам 81,поръчала съм му и някои неща които ми харесаха за другото лято 86 размер,дано до тогава наддаде че да ги носим Simple Smile Ама май всичко е относително Simple Smile

# 850
  • Пловдив
chockolinasmile3525

# 851
  • Пловдив
Тези французи направо ме разбиха...получавам днес известие за пратка на пощата и си мисля,че е поръчката ми от 15.07...но...какво да видя като отидох да си я взема -  25.07-  Shocked #Crazy
Не че не се зарадвах,защото тя беше с неща само за мен,но мъжо беше разочарован,защото във другата са повече неща за него!

http://www.laredoute.fr/vente-paletot-coton-femme-active-wear.as … tegoryid=22905271
Това яке е много хубаво, точно ми е. Късо и широко, материята е плътен,но определно не е за много студено време. Аз го взех за 10евро. Hug
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-puma.aspx?productid=324134 … tegoryid=22914727
Този панталон,който ми е съвсем леко широк в талията - 38номер- в бяло. Приятна материя и хубав модел,леко прозира.

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 21:50 от steli-ssd

# 852
  • Пловдив
Някой има ли реална снимка на най-тъмния цвят на тези дънки

Аз ги получих от двойно изтърканите, но не са толкова светли и изтъркани колкото очаквах, а и самия цват малко ми зеленее newsm78
Иначе са хубаво моделче, та чак ми вдигат и самочувствието, че 38 са ми големи  Mr. Green но едва ли пък ще се пресовам в 36  Thinking

# 853
Като цяло съм доволна от покупките,повечето са коментирани:
,в цвят каки,което седи много елегантно;
,№24 ,обути изглеждат така ;
,№48-поръчах го с ясната представа,че може да е малко,но пък преждата допуска разтягане.Изглежда така;
,№34-36.Ако все още го има ще си взема по-големия размер,защото малко опъва на бюста;
,№36-колебая се дали да не ги засиля към Продавалника,стоят ми съвсем по мен ;
-№39 в черно и сребърно- страхотни са , и пак ;
поръчах 86(казаха ми,че е уголемено),дойде 92-ще се носи и догодина ;
- във екрю(не бяло) и сиво 3ХЛ;
-тюркоаз,дори и не се опитах да я пробвам-34/36 ми е ужасно малко,но......ще се носи ето така Mr. Green
панталонките на So home,заради БД и подаръка-за в къщи и за спане стават ;
-174,в жълто,-определено ми стои като  нощница ;
48/50-огромни са

# 854
New line , страхотни покупки, 4естито!   bouquet Манекенката е много 4аровна и има страшна усмивка!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт