LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 945
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Едно въпросче за мъжки дънки на WYOMING, става дума за тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7374976& … ue&ksource=-1 . И така, ако мъжът си купува в България дънки 30 номер, например на MADOC, какъв номер трябва да вземе от тези дънки?

# 1 186
Здравейте, редовно чета форума, но рядко пиша. Това не означава че и аз не съм в клуба на пристрастените.
Искам да си поръчам ботуши, но кракът ми е с доста широк пръсец Embarassed. Някой ако е с моя проблем и си е купувал ботуши моля да препоръча някой модел.
Поздрави

# 1 187
Девойки, единият от двата ми единствени акаунта Laughing все така не работи вече над 3 седмици. Има ли други каръци и какво може да се направи?

И аз имах два акаунта, но в един момент не можех да влизам в единия. Изписва ми Certains champs du formulaire posent un problème: Nous n'avons pas retrouvé votre identifiant.
Как ли не се мъчих, но не успях да вляза. Примирих се и сега ползвам другият акаунт.

# 1 188
Едно въпросче за мъжки дънки на WYOMING, става дума за тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7374976& … ue&ksource=-1 . И така, ако мъжът си купува в България дънки 30 номер, например на MADOC, какъв номер трябва да вземе от тези дънки?

Има таблица с кореспонденция на размерите, но разбира се Мадок няма там. Левис има.

# 1 189
  • София

Има таблица с кореспонденция на размерите, но разбира се Мадок няма там. Левис има.
Знам, влязох в нея, но нямам в наличност дънки LEVI'S, за да сравня по тях.  Hug
А и при различните марки в сайта на Ла Редут има разлики. Нали непрекъснато чета, че едни са умалени, други уголемени. Просто ако някой е взимал дънки на WYOMING и може да каже впечатления за размера им, ще съм благодарна.

# 1 190
Ами моя мъж скоро дънки Левис не си е купувал.
По принцип дънките му са 31ви номер. Взех му едни дънки 38 от френската номерация и са му екстра.

# 1 191
  • София
Ами моя мъж скоро дънки Левис не си е купувал.
По принцип дънките му са 31ви номер. Взех му едни дънки 38 от френската номерация и са му екстра.
Благодаря ти, Julie.  smile3525

# 1 192
  • Разпиляна във въображението
Моя проблем с акауните също е странен. Първо се регистрирах с илейла, които постоянно ползвам, но паролата остана неразбрана от системата, прие ми регистрацията но на някои от символите имаше поставени въпросителни. И така реших да регистрирам мъжа ми. Направих го но исках и втори работещ акаунт. Регистрирах втория ми адрес и стана. Но за да вляза във втория ми адрес първо трябва да съм се логнала с адреса на мъжа ми и след това  от Identifiez-vous влизам във втория акаунт. 

Пробвай те. Първо влезте през работещия акаунт и след това с другия.

# 1 193
Момичета, Мартин носи 20-ка от КК, стъпалцето му е 13см. Моля за съвет от тези адидаски (или по принцип за марката) http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22927884&a … documentid=207608 кой номер да поръчам. Четох, разглеждах, мерих, но не мога да се ориентирам. Ако има някой да измери стелка на 21 или 22 ще съм благодарна!

# 1 194
Момичета, искам да ви попитам, понеже за пръв път ще поръчвам от редута .. защо когато добавя намалена стока в кошницата ми излиза старата, ненамалената цена. Това става с някои артикули, не с всички, какъв е проблема ?

# 1 195
Моя проблем с акауните също е странен. Първо се регистрирах с илейла, които постоянно ползвам, но паролата остана неразбрана от системата, прие ми регистрацията но на някои от символите имаше поставени въпросителни. И така реших да регистрирам мъжа ми. Направих го но исках и втори работещ акаунт. Регистрирах втория ми адрес и стана. Но за да вляза във втория ми адрес първо трябва да съм се логнала с адреса на мъжа ми и след това  от Identifiez-vous влизам във втория акаунт. 

Пробвай те. Първо влезте през работещия акаунт и след това с другия.

Много интересен път, за да си отвориш личния акаунт. За жалост при мен не се получи. Изписва ми Nous n'avons pas retrouvé votre identifiant, преводача го превежда като "не е намерен такъв ID". newsm78

# 1 196
Момичета, искам да ви попитам, понеже за пръв път ще поръчвам от редута .. защо когато добавя намалена стока в кошницата ми излиза старата, ненамалената цена. Това става с някои артикули, не с всички, какъв е проблема ?
виж дали няма в кошницата някой артикул ограден с червено/изчерпан/ - махни го и цените ще се оправят  Peace

Miriel аз лично си влизам и в двата акаунта,мога да си "хойкам" из сайта,дори да добавям в кошницата,но да вляза в нея да видя какво е там положението или пък да пусна поръчка....уви не мога въпреки всичките акробатики,трите браузъра и т.н. вече дори се съмнявам,че ще ми оправят проблема симпатягите - компютърните им учени  Sad

# 1 197
Момичета, Мартин носи 20-ка от КК, стъпалцето му е 13см. Моля за съвет от тези адидаски (или по принцип за марката) http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22927884&a … documentid=207608 кой номер да поръчам. Четох, разглеждах, мерих, но не мога да се ориентирам. Ако има някой да измери стелка на 21 или 22 ще съм благодарна!

Адидас са умалени, 23номер на Геокс е като 24 Адидас., значи моето мнение е да купиш за вас Адидас най-малко 21, по-добре 22.
Някъде е затрит сантиметъра ни и не мога да измеря Адидаса ни номер 24 колко е, за да се ориентираш.

# 1 198
От предишен пост съм си извадила: 24 номер е със 15.5см. стелка, което е множко за нас, та затова се чудех  newsm78 Благодаря много за отговора!!!

# 1 199
Понеже така и не съм поръчвала от сайта, аз няма да успея да се оправя, та евентуално ще поръчам на приятелка, тя да ми пусне поръчката.
Обаче защо твърдите, че няма намаления вече?

Общи условия

Активация на акаунт