Отговори
# 150
  • по пътеката
ей, как бре,за връщането имах предвид, то нали сте писали за идването или не, ааааааааааааа там сме с такива позитивни отзиви, 4е моят питаше поотделно за вси4ки! голям е любопитко!да не говорим за куклата носим си я в тунис, обявихме я за ръ4ен багаж на линда! мерси на вси4ки и за варненските срещи и за софийското посрещане, няма по-мило нещо от това да се събереш с сродни хора! от цялото семейство гуш! Hug Hug  bouquet bowuu Peace

# 151
  • София
Включвам се за кратко за да благодаря на всички за сърдечните пожелания! Heart Eyes

# 152
Теди, докато още не е изтекъл денят да те поздравя и аз за празника:
ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ КУКЛИЧКИТЕ! ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ! МНОГО КЪСМЕТ НА ТЯХ, ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЖЕЛАЯ

Кате, съжалявам за трудностите с визата. Не мога да повярвам, че такава абсурдна  ситуация е станала! Та вие стее семейство! Как може да не се разрешава на едно семейство да се събере! Не съм имала до сега  такива перипети, но като ви слушам теб и Абра се изумявам. Тотална липса на логика или може би чиновническа демонстрация на сила или невежество!!!!!!!!!! пожелавам ти нещата да се  оправят и отново да бъдеш усмихната! Simple Smile

# 153
Мърси-анката , добре завърнала се сред нас ! Hug  bouquet
 Да сервирам закуската за ранобудните !

ла ! Hug

# 154
  • Варна
КАТЕ как може да му отказват тия добре ли са аз когато се ожених за моя мъж в Пакистан от посолството пратиха искане до българия за него за виза и причина писаха сватбено пътешествие те му дадоха виза за един месец и след това тук с акта за граждански брак отидох в паспортното и подадох за временно пребиваване разрешиха му за 6 месеца и после пак подаване за още 6 месеца после пак и така 2 години след това му дадоха постоянно пребиваване за 5 години как може така да му отказват нямат никакво право.Желая ти да успееш барзо. Praynig Praynig Praynig
Кате и аз съм изненадана как така отказват виза!!!!!!!!!!! аз се омъжих в Сирия, и веднага подадохме документи за виза за мъжа ми /бяхме женени от 15 дена/, визата я дадоха  без никакви проблеми, предвид че преди това три пъти му отказваха /преди да се  оженим/
Марси     bouquet   bouquet Hug

# 155
Теди, да са ти живи и здрави двете сладурки  newsm51

Кате  нямам  думи  Sad  Hug  Hug  Hug

# 156
  • O.A.E./ Пазарджик
Много благодаря, че сте се сетили за РД на Нур  bouquet
по4ерпете се за нейно здраве

Много поздрави и най-добри пожелания на всички Hug

# 157
Миме , как да не се сетим мила !
Та ти си една от нас , жалко че се включваш рядко , но ти си знаеш най-добре .
Кате , ми тия са за съд бе ! Как така ще ви разделят ?!?
Но то в нашето кралство БГ всичко е възможно ! Шейтани имат в главите тия хора , мозък обаче липсва .

# 158
  • Варна
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 08:48 от libra

# 159
Либра, не ме разбирай погрешно - има форум на пътешественика, там спокойно можеш да си задаваш въпросите за хотелите!! Хората там ще ти свършат много по - полезна работа! Всяка агенция има списък с хотелите - цени и информация. Насочи се натам!
  bouquet

# 160
здравейте,
отдавна не бях влизала...  bouquet
ходих до този магазин-арабският,но нищо не си купих-има много работи-разни чайове(чай не обичам да пия),имаше и риба(ама и риба не обичам),сладки,кафе,някакви дрехи и наргилета.навита съм да пуша наргиле,ама незнам как,пък и цигари не пуша,но знам че нямат нищо общо двете неща.
вени-като идвате ако имате време се обадете,много поздрави на принцеса и сестра й
марси-радвам се че сте пристигнали благополучно,другото лято пак...
сега съм се запалила да слушам една песен ще ви я пусна,много е стара,но е хубава  http://vbox7.com/play:30541842  bouquet
лека вечер на всички  Hug

# 161

A Street in Algeria-Frederick Arthur Bridgman  (1847-1928)

Марси-добре сте си дошли   bouquet Много се радвам че сте прекарали добре-променена ли ти се видя България в сравнение с последното ти посещение? Линдичка добре ли се чувстваше?
Сложи малко снимки да ви видя- на албума-срещи ти и Линда ли сте това?Тя е височка-а аз все си мислех че е нисичка   bouquetА ти си доста спорта фигура-Браво  bouquet

Ра- супер е този форум на пътешественника...влезнах и се  загубих-интересно...

Секси-и аз харесвам Синева-създава ми чувство за простор и широта

Кате Мароко- с теб съм в мислите си-не се давай...  bouquet     

Поздравче с две алжирски кабилски песнички                               
 http://es.youtube.com/watch?v=suyL-CSLbQQ&feature=related
Mihub - Iman n te murt (L'ame du pays)
http://es.youtube.com/watch?v=-omR9eFvHew&feature=related
Dihya  : Duma, duma  - Algérie

# 162
Тази песен, Секси, ми е една от любимите.. А Васил Найденов пък ми е нещо като идол от българските изпълнители. Мерси много - тя песента малко идва като видео-отговор на моята...но на български...  Hug

Дала, ами има Форум на пътешественика, да. Там има пътували хора навсякъде, има отзиви за хотелите, а също така цените на пакетите са упоменати в сайта на всяка една туристическа агенция.
Момичето (Либра) първо тръгна да се омъжва, сега пък хотел си търси в Хургада.. Аз умишлено преди време посочих линк към една от темите във форума на БГ мама - инфото и темата са изцяло туристически за ЕГИПЕТ! Там е подробно обяснено. Тук не се отчитат мненията, за да се публикуват безсмислени постинги и едно и също нещо да се повтаря по 100 пъти.
Mного хубава музика си сложила, мила  Hug И аз слушах днес албума на Хамаки, исках да ви поздравя с още някоя песничка, ама не ми харесаха. Hе са ми по вкуса.... Затова тая вечер ще слушаме твоите и на Сексито песнички  Heart Eyes

Либра, ако все още имаш намерение за брак - кликни на картинката в подписа ми, прочети и полезната информация в началото на темата. Ако имаш въпроси относно ЖИВОТА там, брака, обичаите и традициите, халала и харама - тук има кой да ти обясни.
Но за хотелите - много моля! Надявам се не очакваш някоя тук да седне да проверява цени вместо теб.
А да - за хотелите добре е да прочетеш руските форуми и отзиви. Достоверни са.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 23:17 от Eye of Ra

# 163
Добър вечер,момичета  bouquet
Саратед,със закъснение,да са ти живи и здрави  близначките и много да се гордееш с тях.
Кате Hug,не се отчайвай.
Днес гледах откриването на Олимпиадата,толкова нации,събрани накуп,много колоритно Simple SmileВидях и делегациите на арабските страни участнички.За моя приятна изненада и Ирак има свои представители.Не ми остава нищо друго освен да им стискам палци Praynig

Лека нощ

# 164
  • сред маслини и портокалов цвят
Усмихнато кафе за ден, пълен с усмивки!  bouquet
Ние отиваме на вилата при прадядо. Каруми става на 2(месеца Grinning).

Общи условия

Активация на акаунт