СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 822
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Гледам, че на 12.08 ще има полезна лекция за първи грижи за новороденото. Някой ще ходи ли...Ако мога ще дойда.

Кога, къде??  Трябва ли предварително записване?

# 211
12. 08. 2008 г. – 09.30 ч. в пицария Мис Каприз (ул. “Коста Лулчев” 13, зад х. Плиска) Елена Василева, акушерка Училище за бъдещи майки “МА-МА”, София ще представи темата “Първи грижи за новороденото в болницата и у дома”.

това е лекцията и мястото (близо е до нас), аз мисля да ходя на всички лекции през август, но ще видим! Значи ще се видим там с някои от вас Peace
При Августинските мами днес имаме близнаци!  Heart Eyes

До скоро   bouquet
а това е телефона за записване  02/946 13 69

# 212
Гледам, че на 12.08 ще има полезна лекция за първи грижи за новороденото. Някой ще ходи ли...Ако мога ще дойда.

Кога, къде??  Трябва ли предварително записване?
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

# 213
Здравейте  кукли хубави,
Иринии и Ирина, сигурна съм че всичко ще е наред и човечетата са добре, само бъдете спокойни. Голяма целуФка ви пращам Hug Hug
Lucicity, все едно го бях писала аз, имам също страхотни болки, изпотяване, втрисане   първия ден все екстри и само с Аулин се оправям, но сега не се притеуснявай всичко ще бъде наред Peace
Днес мнотго исках да отида на лекцията но се спрях, защото нещо не се чувствам много сигурна в себе си Confused, имам контракции и в понеделник след  прегледа доктора ми се усъмни че магнезия ми е нисък , пуснахме изследвания и бях съвсем на долната граница... сега пия 3х2 Магнерот и така ще я караме...Аз и да питам маметата, които са пили вече Магнерот, имало ли е някакви странични ефекти, защото на мен стомаха ми нещо много се бунтува и нещо доста често съм в тоалетната....колики в червата и т.н

Асе, толкова много исках да се видим днес на лекцията и да се запознаем  Hug, ти си невероятен човек и майка. Сигурна съм че би ми дала повече увереност и кураж, защото  нещо много съм се притеснила, все мисля че нищо не е готово,и не съм наясно с толкова много неща, направо ще се побъркам....

tracy, добре дошла и леко раждане ти желая  bouquet

# 214
  • Бургас
Влизам набързичко да кажа, че Юник е супер...на барбекю с приятелки:)..
 Мире, кой от всичките, бе, бацка:)

# 215
  • София
Маринка,  Hug
Всичко ще е наред, само без паника!  Heart Eyes

# 216
Съни, ако високата руса дама е била с бежова рокля - седяла си зад Ирини Hug
А изчезнах, защото Мария от предаването "Биберон" на Скат ме отмъкна за интервю. Пък ние с нея сме стари познайници и като се заприказвахме...
А ако високата руса дама е била с рокля на черно-бели кръгове - Сончето беше Grinning И Мона беше, ама тя на първия ред... Изобщо трябваше да дойдеш по време на самата лекция и да се запознаем Hug И да те запозная с момичетата Hug
Ама нищо - на следващата среща Heart Eyes
Маринче, ти къде живееш? Може да се видим и преди, и след като родя. Винаги мога да ти поговоря, за да се успокоиш Hug Само кажи и ще си направим някъде срещичка. Аз съм в Борово Heart Eyes
От снощи три майки са ми звъняли, за да ги успокоявам Hug Тъй че - споко Hug

# 217
Съни, ако високата руса дама е била с бежова рокля - седяла си зад Ирини Hug
Пууууу.... smile3506значчи зад Ирини съм седяла...Ама трябваше да разгледам предварително снимките аз и да следя кой кой е.... Laughing Но и теб те представиха в началото, че и важна карта ти връчиха, та не можах да те сбъркам!  smile3501 newsm10 smile3501
А до Ирини коя мама беше..? Дългокоса с дълга черна пола....или не е от нашите?

# 218
Едно бързо включване и от мен и отивам да обърна внимание на милото, че тази вечер за първи път от много време си е вкъщи  Heart Eyes
Деска, много много много благодаря за телефона   bouquet Аз утре съм при личния и ще го разпитам и него за някой в района, ако знае и после ще звъня  Peace Иначе тази докторка, с която се опитвам да се свържа от два дни е от Доверие и я има в списъка за късното захранване. На мен ми е на 2 мин., но пък като не съм вдига телефона, знам ли...  newsm78
tracy  welcome

Много ме е яд, че късно дойдох на лекцията и не можах да ви засека  Confused Явно сега няма да сколасаме да направим среща, но като се родят бебоците задължително  Hug
Маринка, стомашното неразположоние се дължи на магнезия  Peace Аз след толкова време запек, така му се радвах  Embarassed
И в този ред на мисли, Мирка, ей сега си купих чай Майчин лист. Бил разхлабващ и е подходящ за бремении и кърмачки. Тази вечер ще го пробвам и ще докладвам за ефекта  Mr. Green
Айде лека вечер от мен   bouquet   bouquet   bouquet

# 219
Иринка-на тръни съм,като знам,че нещо не ти е наред SickСлава Богу,че си добре PraynigЛежи и стискай краченца,че рано.
Иринии-радвам се,че си по-спокойна Hug
 welcome на новото девойче
Вики 86-ти ли питаше за котето?Аз гледам 6 годишен котарак и няма да го махам PeaceПросто няма да влиза да спи при нас с бебето.Сончето също има коте и тя ще ти каже как стоят нещата при нея.Важното е животинчето да е обезпаразитено и ваксинирано /най-вече обезпаразитено!/ Дано намерите правилното решение с мъжа ти Peace
Сонче-молитвата е чудесна PeaceНаистина ще бъде хубаво да я имаме на 1-а страница.

# 220
Сонче, и аз съм в Доверие и там има 2 педиатърки - нашата е Зоева и отзивите за нея не са добри, а и моите наблюдения покрай племенницата  Sick, значи сигурно говориш за другата, но пък за нея ми казаха, че е претоварена и шанса да ни вземе е нулев  Sad.
Та и аз издирвам подходящ педиатър в района, но е голяма мъка  ooooh!.

Добр дошла tracy   bouquet

# 221
  • София
Dianchence, добре завърнала се  Hug
Уандичка, и аз те обичам  Heart Eyes Hug

# 222
  • София
tracy    welcome сложих те в списъка, само кажи къде ще раждаш, за да попълня и тази информация.

Ирини душа  Hug

Асето, не смея да и звънна, да не я хвана на път за МД, ама за къде се разбърза таз жена, тоз Любчо не е ли добре да седи повечко в коремчето? newsm78 Леле направо ми се обръща корема като се сетя че и нашите бебчета скоро ще завалят! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
  • София
Дидка, Асето писа преди 30 минути. Налична е  Heart Eyes

# 224
  • София
Да да знам, ама исках да и звънна да я чуя...ама нали ви казвам не смея че не знам в кое измерение е!

Общи условия

Активация на акаунт