СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 839
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Еи нямате изчитане!!!
За пържа страница 29.08.08год. Майчин дом Варна планово секцио ,маи писах вече!!!
Мирка незнам за теб,но аз до сега бях доста спокоина,но при мисалта че остават 23
денаи едно шубе ме гони......дали ще се справя с малкото човече като дори не съм виждала такова малко бебче,дали ще сме сваршили с ремонта!!!които е до никаде...Таткото гледа да ми огажда колкото може сега ,но наи вероятно няма да е с мен първия месец което ме докарва до лудост smile3511 няма да е много далеч на 70 километра ама един месец ....
Сега ви оставям че отвам на рожден ден,и казвам наздраве на тея дето ще
пиянстват днес пак!!! beer2Аз отивам...!!!!

# 106
Ирини миличка не мога да си представя какъв стрес си изживяла днес spoko
Щом във фемина са ти казали че всичко е ок мисля че трябва да им се довериш, на мен там ми бяха всичките Ф.М. и съм много доволна, явно наистина става въпрос за объркан термин. Почивай си отпусни се и не се тревожи за нищо, макар че сигурно ти е трудно да не го мислиш.
Едно голямо гуш Hug Hug Hug

# 107
Здравейте момичета,
и аз почнах да се замислям какво ми предстои и как ще се справя. Някак си се чувствам готова да се справям с болката
и да улесня бебо в излизането му навън. Нямам търпение да го видя и това взима превес над всякакви притеснения.
Днес ходих да си взема помпата от Малечко-медела, както препоръча Асето. Там харесах и едно кенгуро на bebe confort, та исках да ви питам дали знаете коя е най-добрата марка за кенгуро. Не знам даже дали ще ползвам такова нещо, но ми се вижда добър вариант за някои ситуации.
ШЕЙЛА, точно ти ли се дразниш на килограмите...дето си нашта гордост ..Ами аз какво да кажа - виж ме в блога и после на снимките от срещите. Мъжът ми вика, че не можел да ме познае и съм била като фабрика за детенце Mr. Green Добре, че поне го казва с умиление, че иначе  #2gunfire

# 108
Ох миличка гушкам те Ирини !
Мъчно ми е, че имаш тревога, но с изпитанието иде и изходния път.
Надявам се да пребориш страховете, защото от тях файда няма, но от страни винаги е лесно да се приказва.
Ще се разшири сърцето ти от този изпит, защото ще го мислиш, но ти пожелавам да родиш точно на време едно хубаво доносено бебе!
Ти знаеш кое сега зависи от теб, да се храниш с качествена храна, да внимаваш на ума си, да не приемаш страхове и да бъде спокойно сърцето ти защото бебо чувства всичко, а това знам е най трудното.
Ти си силна Ирини и можеш да се справиш с това  Peace !
Бог да бъде силен в теб! Heart Eyes

# 109
Иринче, по-късният термин обяснява и по-малкото коремче, което те притесняваше...
Обаче според мен е добре да се консултираш и с още един специалист Grinning
Бебето по ввсички показатели ли е върви по-малко? Помниш ли кога ти видяха точката и кога сърдечната дейност? Всъщност ти би трябвало да имаш документи за тези неща... Освен това ако наистина има такова объркване в термина трябва да говориш сериозно с твоя доктор. Особено за това да не те водят преносваща.
Много странно как няма да им дадеш ти, защото знаеш докторите като се закучат как могат да те наплашат Confused
Но стискам палци всичко да е наред Praynig И най-вече ти да си спокойна Praynig Hug

# 110
Ирини мило,  Hug Hug Hug Няма да се плашиш. Бебка ще е добре.  Hug Hug
Сонче браво мацка.
Мариям защо си сама бе мило.  Hug
Уандоооооо влезе и излезе. Ни тъ и срам. Whistling

# 111
Иринии,миличката,представям си как ти се е обърнало всичко..  Hug
Но ти се поzитивен,уравновесен човек,както каzа Мариам.Трябва да не мислиш нищо лошо,полzа няма,само вреда.Знам,че това е най трудното,но..Сега поне имаш адекватно обяснение,което не е страшно.Дано,ако ходиш и на друг лекар,той да потвърди вече каzаното,zа да успокоиш напълно опънатите си нерви.Ето,имаме и термин октомври,ти пък ще си от последните "септемврийки" ,почващи от август  Joy   и свършващи октомври..Пък и все пак може да е мъничка госпожичката накрая,но да е по раzвита от някои 4 килограмови бебоци.
Сега се успокой само  bowuu
По въпроса на Мирка zа притеснението.От самото раждане не се страхувам грам.Даже на моменти си мисля,че нещо не ми е наред.Каzвали са ми,че и когато не ти е zа първи път се страхуваш,zащото пък zнаеш какво е  Wink .Е,аz не чувствам нищо..Не мога да ви го обясня,просто си седя и чакам да дойде някой ден,в който ще стана и ще отида в болницата,zащото така трябва.Това е..
Мойте страхове са от друго естество,но каzвах вече.Как ще се оправим с големия,дали ще иzчакам помощта ми(само zаради това не искам по рано),както и от това,че съм в чужда държава.Та в това отношение,се чувствам малко като първия път,колкото и да zнам,че тук е добре,все пак не съм наясно как точно е.

# 112
иринии,  Hug много неприятно изживяване си имала днес, но поне имаш обяснение за това какво се случва и ще си по спокойна да изкараш следващите месеци и...колкото му е нужно на бебенцето  Heart Eyes
аз също имам много добри впечатление от фемина и мисля, че там са добри специалисти
ти ако искаш отиди и още някъде и както казва асето си виж първите изследвания
мноого гушки

# 113
Здравейте милички!

За отчет - днес бях на преглед, заради високото кръвно всяка седмица ще ходя да слушат тоновете на бебо. Ако не дай Боже не са както трябва ще предизвикат раждането. Днес всичко беше наред около 30 мин ме оставиха вързана с коланите и после доки каза супер и това беше.
Дидка, аз съм с термин 15 септември, чакаме момченце и за сега ще раждам в Токуда. Само ако се наложи по-ранни интервинции ще съм в МД, заради по-добрата апаратура, а и защото моята докторка ще бъди в отпуск до края на август  Sad.
Много късмет и здраве но всички  Praynig!!!
 Hug Hug Hug

# 114
Irini, неприятна работа.....наистина....мога да си представя каккви тервоги си преживяла// Weary
Факта, че и двамата лекари са казали да се мисли за по-късен термин, звучи успокоително! Стискам палци всичко да е ОК! newsm10

Ние днес се уговорихме за секциото. Най-вероятно датата ще е 11.09. Трябва да стискам до тогава. Ехографски всичко изглежда ОК. Бебка е около 2200. Плацентата е добре. Другата седмица ще правя изследвания, а от утре ще слагам Полижинакс профилактично. Май това е за сега.
Уанде, днес гледах във фирмения магазин на Чиполино, че има тънки дунапренени матрачета/6см. дебелина/ точно за кошарки. Но размера е само 120/60, а нашата кошара май е по-голяма..... newsm78 Старичка ми е...на 4г., но само аз съм си я ползвала и е абсолютно запазена....Не ми се купува нова.... ooooh!Трябва да разпъваме и мериме пак.... Мислите ли, че дунапрена ще запарява?
 Някой ще ходи ли на лекцията утре в МОл-а?

# 115
Ирини, добре, че сте намерили начин да се успокоиш. 2 седмици може и да са грешка в апаратите.
Ти със секцио или нормално ще раждаш?

Забравих да напиша за първа страница - Майчин дом София - секцио, но не знам дата.

# 116
Ириниnewsm51 Хубаво са те посъветвали момичетата, да не се тревожиш преди малката принцеса да е дошла на бял свят  Hug Вярвай, че всичко ще си дойде на мястото и когато я прегърнеш, няма и да се сещаш за тези си изживявания  Praynig А ако се роди на 07.10 ще си празнуваме РД заедно - аз съм на 08.10  Joy
Знаеш, че аз също съм с объркан термин (с една седмица) и че и моя мъник, не е от най-едрите, но не може всички бебчовци да са еднакви. Аз не успях да се преборя да ми преместят термина на 21.09., но се надявам, като тръгне бебо да излиза всичко да се нареди по най-добрия начин  Praynig
Мирка, и аз се чувствам супер спокойна за това, което ми предстои. Въобще през цялата бременност съм така  Heart EyesНо не искам моето слънчице да излиза преди да са се врътнали тези 41 дни. Някак си имам нужда от още малко време да си организирам нещата. С това са свързани и притесненията ми (ако мога въобще да ги нарека така) - с чистенето на къщата, подготовката на багажа и такива работи  Crazy
Асе, я кажи тези дето сме идвали на лекцията има ли смисъл пак да идваме или нещата ще са същите?  newsm78 Аз исках мъж ми да доведа, но той е зает, та се чудя аз какво да правя, и дали има смисъл да правя калабалък  newsm78

# 117
Ирини HugПредставих си как си се чувствала,мила....Ужасен ден,но пък виж-на финала имаш успокоителните думи и на друг лекар PeaceОт мен-силна прегръдка Hug Heart Eyes
Сонче-браво на теб Heart Eyes
Съни-сега погледнах дебелината на  моя матрак и е около 10 см.Не е кой-знае каква разлика.Какъв размер е твоята кошарка?Странно-няма ли никакви матраци за нея? newsm78Приятелката ми има бебе на 6м и също ползва сгъваема кошарка,с матрак на 2-о ниво и няма проблем.Не ми се вижда да е много на високо бебето.Пиши какво си решила Peace
Стелка-тук съм,либоФ Hug Heart EyesТъкмо станах от леглото,пак съм заспала,а уж само полегнах да вдигна краката Joy

# 118
  • София
irinii  мила имаш голямо гуш и подкрепа от мен и Теди! Да ти кажа и аз съм на мнение че трябва да отидеш при още един лекар. И в този ред горещо ти препоръчвам моята лекарка в Щерев -д-р Андреева. Самата клиника е с много добра апаратура, скоро купиха чисто нов ултразвук. Та мога да ти дам телефон, да се обадиш и да си запишеш час при нея за доплер.

mi6lence без да обиждам никой, но в Токуда е по-добра апаратурата от МД. А освен това повечето лекари в Токуда са специалисти от МД.

# 119
Стеле , мъжо е на Пловдив по работа и ще спи при мама, сега са си направили вечеря със сестра ми и нейното семейство и се кефят пък аз съм си сама, но утре ще го чакам да си дойде.

Уанде писах на лични!

sunshine3
, вчера те сънувах  Crazy, ти раждаше и аз бях в родилна зала и ти се напъваш и ми викаш виждаш ли бебето, озряло ли е?
А аз гледам и виждам една градина с озрели домати и ти викам озрели са всичките... после се събудих и си викам това само моето подсъзнание може да го измисли hahaha.
 hahaha

Аз още не съм си преспала децата, а вече им е време и почват да дивеят.
Ще ида да ги натъркалям и идвам да не избягате ей да не заспите.

Общи условия

Активация на акаунт