СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 835
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Мариам- PeaceАма няма да сте без мъж у дома тази нощ WinkМалкият юнак в теб ще ви пази Laughing
А съня ти ми звучи много позитивно PeaceОх,започваме да се сънуваме една друга LaughingАма така е-като са ни заети само с това мозъците Party
Диде-забравих да пожелая много здраве и късмет на приятелката ти и малкото бебче Hug

# 121
Уанде , до сега сме били винаги мнозинство жените и освен това освен мъжа ми май друг мъж не съм обичала в живота си, а сега ех че ново чувство Heart Eyes .
Уж зная, уж го видях и на снимка му имам пишлето и още не мога да повярвам, че ще си имам момче.
В нашия род май има някакво проклятие  Laughing, мама няма братя, със сестра ми две момичета, и двете само момичета раждахме до сега... и най накрая един мъж в семейството, дано да се роди жив и здрав само, та и аз да осетя какво е да си имаш син.

А за сънищата, аз нали все у дома, особено сега на финала и май прекалявам с дозата на форума щом съм захванала шашавите сънища...
Но наистина ми е приятно, че ви има инак голяма скука, пък и спестявате на мъжо безкрайните разговори за бебето.
Напълно ми задоволявате нуждата от инфо и разговори за бебета Mr. Green, та той трябва да почерпи.

# 122

sunshine3[/b], вчера те сънувах  Crazy, ти раждаше и аз бях в родилна зала и ти се напъваш и ми викаш виждаш ли бебето, озряло ли е?
А аз гледам и виждам една градина с озрели домати и ти викам озрели са всичките... после се събудих и си викам това само моето подсъзнание може да го измисли hahaha.
 hahaha

Е, ти направо ме уби  newsm62 newsm62 newsm62 Седя си тука и сама си се смея с глас.... Laughing Абе само ттова ни е в главите....узрели ли са бебетата, плаценти, размери...Ако някой ни чуе какви ги мислиме.... Laughing
И как може да се разтълкува подобен сън....Всичо наред ли ще бъде с моето бебе?...или с доматите.... Laughing hahaha Grinning

# 123
Съни-на мен ми звучи много позитивен съня на Мариам.Зрелостта,берекета....Какво по-добро от това LaughingПък и червеният цвят........много хубав сън/според мен,не че разбирам,но така го усещам Wink/
Мариам-хората са казали "За да имаш идеалният мъж-трябва да го родиш" JoyАз нали съм майка на син-за мен е прекрасно да имаш момче LaughingСега ще разбера какво е да имаш и дъщеря /дай Боже да е жива и здрава Praynig/

# 124
sunshine3, много бяха хубави доматите hahaha, а съня беше много хубав само се чудя защо раждаше нормално, ама след тези домати ми изглеждаше дреболия и не съм търсила логика.

Уанде, то май каквото човек си няма това му се иска.
Но да видиш моя мъж каква радост каква драгост.
На мен ми беше мечта, пък на него май фикс идея и сега едно глезене пада, една нежност, харесва ми се определено.
А момиченце да имаш е толкоз хубаво Heart Eyes , да ти е жива и здрава госпожицата, ама при вас като по книга първо баткото и после принцесата, ще си я пази и ще си я гледа.

Муцка, стига си чела, я драсни две свежи приказки да ми се зарадва сърцето  Hug.
Айде чекам те ей тъй изглеждам пред компа #Silly .

# 125
Мариам, с тези сънища направо ме разбиваш  rotfImbo Ама нормално е...след цял ден във форума какво да сънуваме  Joy
Гуш  Hug на нощната смяна  Hug 
Аз хем съм недоспала, хем нещо не ми се спи още  Crazy Асе, кажи, миличка, за лекцията, че още се чудя за кога да навивам часовника  Crazy Аз май след малко гушкам котката и се отправям към леглото newsm46 А нея такива щръклици са я хванали, че днес от беснеене си разби едната веждичка Sad

# 126
Сонче  Hug почини си мила, че и ти днеска със силни емоции, но сега може да си отдъхнеш и да се отпуснеш в добрите новини от доки!

Аз си мислех нали си нямам коте ако не мога да заспя да си гушна една от госпожиците, но ще по късно, че сега съм се съвсем ококорила.

Преди сънувах всяка нощ и от шашави по шашави, но в тази бременност спрях да сънувам, което ми се случва за първи път в живота и на скоро ми се отприщиха познатите шашави и много цветни сънища, но то подсъзнанието си работи.
А най ми е странно, че нито веднъж не съм се сънувала бременна или нещо свързано с моето бебе newsm78.
Въобще не присъства, може да съм го скрила в някоя тъмна гънка на мозъка си Laughing.

# 127
Irinii не мога да си представя какво си преживяла  CryТи си страхотно позитивен и уравновесен човек!Зная,че това ще ти помогне да се справиш с временното притеснение защото съм убедена че всичко ще е наред с малката ти принцеса HugИ аз мисля,че няма да ти навреди да потърсите още едно мнение!Ще те успокои и ще ти вдъхне кураж!!Гушкам те и ти желая една много спокойна нощ до любимия човек!Почини си от емоциите,които са ти се събрали днес  bouquet
Мриам ама какви са тези сънища бре жена  hahaha hahahaТова като моя сън дето сънувах,че бебето ми е кактус,покрит с детелини и всички му се радваха и ме успокояваха че щяло да порасне  JoyСега ми е смешно ама тогава!! ooooh!
Аз поспах 2 часа и сега не ми се спи!!Благодаря ви за отговорите HugИзглежда само аз съм в паника за раждането и бебето и всичко покрай него!!Ама как може да съм толкова тъпа CloseЯд ме е на себе си,че мисля само глупости и се притеснявам!Ей на снощи си взимам душ и се замислих за раждането,представих си какво се случва с мен с бебка как протичат нещата и в двата случая как се държи тати гушкайки беба а какво ще стане ако нещо с нея не е наред и като му ударих едн рев!Ама реееев не мога да се спра ако мъжа ми беше ме видял не ми мърдаше боя....Ей такива неща си мисля непрекъснато какво ще правя ако нещо с нея не е наред ако се роди с някакъв проблем #CrazyЗащо вместо хубавото аз все мисля най-лошото!!! Tired

# 128
Айде и от мен лека нощ,че няма да мога да се надигна утре за лекцията, а съм си наумила да ходя.
Приятни сънища...цветни, шарени.....плодородни..... hahaha Grinning hahaha

# 129
Хахаха,егати съня..Аz нищичко не сънувам,нито мене,нито бебе,нито нищо  Sad  .Защо е така,по принцип почти никога не сънувам..?           

# 130
Момичета и аз ще се пробвам да спя тази нощ, че нещо не се издържа  #Crazy простооо съм гроги
досега се рових за техники за обръщане и утре продължавам с упражненията  newsm32
Мирка не се кахъри и аз съм паника  Whistling ама аз изпитвам една невероятна сигурност за бебка, а се притеснявам за това аз дали ще издаяня - предполагам, че първескините ще сме си по-страхливички септември

# 131
  • София
Ирини стискане на палци и прегръдка да надделееш излишните тревоги! Ще родиш една нормално тежаща везна естет!
Аз се опитвам да си довърша у дома някои неща от работата, да не оставям колегите да ми я приключват, ама вече толкова ме мързи. Днес си бяхме с баткото цял ден - много приятно да си с детето цял ден.  
Нещо при мен тази второ бременност минава между другото, при първата се бях вторачила много повече...При мен майчинския инстинкт идва по-късно дни до седмици след раждането.
Нощни коремести птици, лека нощ и приятни сънища за бързо и леко раждане на здрави бебета! Четох из форума една мантричка си повтаряше една мама от сорта : "Ще родя бързо и леко здраво дете!......." Дай боже всяка от нас!  

# 132
Деси сигурно не сънуваш защото се справяш с емоциите си в реалността и като заспиш под съзнанието ти е спокойно  Peace .
Аз пък по някога си мечтая да не сънувам, че ми се случва да сънувам нещо много силно емоционално да се събудя, да ида до WC то  и като си легна пак продължавам същия сън, е това не е ли странно?
Много съм чувствителна явно.

Мирка , на мен ми е обичай като съм нещо тревожна и наранена да си поплача и ми се отразява много добре.
Не умея да задържам лоши неща в себе си и гледам на бързо да се освобождавам от агресията и негативната енергия като си поплача, а освен това обяснявам всичко на Бог демек му се оплаквам, а ако положението е много лошо дори пиша писма...накрая ги изтривам за да съм сигурна, че са специално за Бог и никой човек няма да бръкне в дълбините на сърцето ми.
Ей да не ме вземете съвсем за шашава, но всеки си е намерил начин да се освобождава от агресията ако ли не при мен се превръщат в подтисната агресия и избива в един миг я в/у децата, я мъжо го отнася абе най близките.Та  този си е моя начин и при мен си действа Laughing.

sunshine, лека и спокойна нощ!

# 133
Права си,Мариам,zа агресията,не си шантава.Най добре е да има как да се освобождава и щом си имаш начин,какво по хубаво..Иначе наистина най блиzките и обичните са потърпевши,много несправедливо,но е така.Обикниовено пък това са децата,като най беzzащитни..милите.И при мене е така  Confused   Sad
Не zнам zащо е,ма така беz сънища е скучно.Няма какво да си спомням на сутринта.А като по малка имам спомен,че сънувах..А сега тц,ич...абе zнам си аz,че съм нещо дефектна  Rolling Eyes

# 134
Айде лека нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт