СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 834
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Аз когато съм уплашена ме избива на агресия+рев!!!И то към мен самата е насочена агресията!!Сякаш осъзнавам,че не трябва да ме е страх и по този начин се мъча да се променя!!Ама не става  #Cussing out #Cussing out #Cussing outВинаги когато имам някой проблем или притеснение се самобичувам Embarassed
Аз съм на мнение че сънуваме но просто не винаги помним!Имаше такава теория!НАпример някой път ако се събудя в 7 и си спомням какво съм сънувала,легна ли пак на следващото събуждане сякаш не съм сънувала!
Иска ми се да заспя но нещо май няма да ме огрее Tired

# 136
За спокоен сън тази нощ да вземем мерки от сега.
В другата стая спят двете ми момичета, толкова са хубави, всяка вечер когато къщата заспи отивам там и ги докосвам, имам добри мисли за тях и се моля да бъдат здрави, да са щастливи и да бъдат добре възпитани.
След мъничко време в новото креватче ще спи още едно дете Heart Eyes.
Моят син.
Цялата къща ще ухае на бебе, всички ще обикаляме малкото човече, ще го гушкаме, ще го глезим и ще го обичаме.
То ще расте в тази любов и всичко ще бъде наред.
Дори ако дойде изпит в живота ни ще се справим с помощта на Господа, който го е създал.

Бръм, с детето ще дойдат и пари за него, всичко ще бъде наред  Peace, махни тревогата от  себе си и се зарадвай в бременността си!

Тази нощ ще спя когато ми се доспи, няма да се събуждам да кърмя бебета, само ще усещам нежните движения на малкото човече  и ще погаля тумбака си посред нощ.
Хубаво е това време, а ще дойде след него на точното време и по хубаво, а аз ще съм готова и подготвена да се зарадвам от същността си и да го оценя.
Имайте хубава нощ момичета и утре чудесен ден!
  bouquet

# 137
Мариам прекрасна си  bouquet HugИскам да ти кажа само-едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ Heart Eyes
Лека и спокойна нощ...спят мами а в коремчетата свити на кравайче малките им бебчета Heart Eyes baby_neutral

# 138
Лекичка и приятна Мирка!

# 139
  • София/Русе
Вярно, Мариам, имаш някакво много хубаво излъчване Simple Smile и това без да съм те виждала, само от четене. А понякога след теб, малко време чакам и размишлявам и после продължавам пак. радвам се, че има хора като теб Simple Smile)) Жалко, че не си ми по-близо.
А иначе чета ли чета и забравям да пиша и какво съм искала на пиша и все си викам айде после Simple Smile
Ирини, дано успееш да си починеш тази нощ и утре всичко да изглежда по-малко страшно !
И на Асето стискам палци, всичко да е наред, тя си е спокойна, подготвена и за пример Simple Smile

# 140
Соничка, ами то инфото няма как да се промени... освен мамите, които са там като зададат своите си индивидуални въпроси да се научи нещо ново. В смисъл винаги идват и такива с бебета и си питат, каквото ги вълнува, та ситуации всякакви. Аз лично всеки път в кабинета уча по нещо. И разбирам, че колкото и да теоретизираш нищо, ама нищи не може да се сложи под общ знаменател Grinning
Ако ти се идва - идвай Hug И хич няма да правиш калабалък Wink Хем после ще пийнем по нещо и ще хапнем естествено и ще се прибираме Grinning
Аз съм будна по никое време от жегата. Еййй, много, много ми е топло Confused А ако ми видите крачетата... Както изобщо не се подуваха сега са като банички Confused Ама карай - последните дни ще се издържи Flutter Мама казва, че със Сияната ми били два пъти по-надути. Вярвам й, че тогава, милата всеки ден ми правеше масаж Grinning

Ей да ви пусна да се посмеете малко на приятни кърмачески емоции в рими http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317868.0

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 03:45 от Асенцето :)

# 141
Иринии, милата, сърцето ти е било в петите сигурно. Но явно бебка расте, след като се държи да е 2 седмици назад а не изостава повече. Ти си знаеш, колко е вероятно да е сбъркан термина? И аз бих отишла на трети специалист, но наистина специалист. Ако ме питаш мене, прекалено много хора правят ехографи там. Тука само тесни специалисти - радиографи - ги правят тези изследвания. Но наистина ако ти е сгрешен термина би обяснило много неща - малкият корем, малкото бебе... Гуш!  Hug

Ама какви сънища сте развихрили! Аз нещо хич не сънувам този път. Но зрелите домати, на хубаво ми прилича Wink

Луси, аз съм в добра форма, но с повечко килца. Мускули има, но те не се виждат. Станала съм...78 кила почти. С 10 килца повече отколкото бях с втората девойка, но аз и с толкова повече я почнах бременността. Та ме дразнят, но много обичам да си хапвам, да му се невиди. Ям хубави неща, но по множко. Не ми се мисли на какво щях да се докарам ако не спортувах. Ти как вървиш? Знам, че и на тебе ти е на главата.

Като говорим за това, отивам да се приготвям за фитнеса...
Днес вече ще си поръчам басейна! Вчера не стана, но днес няма да избяга.

# 142
  • София
Здравейте момичета  Hug
Имам едно притеснение. Снощи имах болезнени контракции. Започнаха директно на...2 минути, но с продължителност не повече от 5-10 секунди едната. Така половин час. После си легнах и преминаха. Засега съм добре - не съм имала повече. При предишните ми бременности съм имала болезнени контракции само в дните на раждане. Но беше различно. Започваха на интервали 20-30 минути по няколко секунди. После в рамките на няколко часа зачестяваха. И когато ставаха на по 5 минути с продължителност по минута-две, тръгвах за родилното и ...раждах. Сега съм в чудо. Като капак, естествено, моят доктор е в отпуск до 15.08.
Как мислите? До ходя ли до АГ да проверявам дали е започнал (не дай боже) родилният процес, или да изчакам да видя как ще се развият събитията днес? Страхувам се - ако е започнал процесът да не загубя ценно време. От друга страна - не искам за щяло и нещяло да ходя до АГ-то.... Sad
Редактирам, защото първо писах, после четох.
Адашче, миличка, важното е, че е малкият дявол!!!  Heart Eyes  Hug Дано всичко да е наред и се опитай да се успокоиш, въпреки че са те притеснили много!  Heart Eyes
Сонче, радвам се за добрите новини!  Hug
Продължавам да чета.

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 09:30 от irinaradeva

# 143
Ейййййй, страшни сте, тая нощна смяна няма изчитане значи......... Добро ви утро, аз сега с триста зора се устисках да не се набухам с едно кафе, че отивам да си пускам изследвания и нали трябва на гладно и жадно. Въртях се около кафеварката, суках се, викам да го оставя за утре, ама така си казвам вече 15 дена и няма за къде да отлагам повече.
Айде мацки сладки, лек ви ден, отивам да пишкам в чашки и да ми точат кръвчицата.
Готин деееееен!  Hug

# 144
Добро утро милички!
Чак вчера късно успях да ви изчета, каквото бях пропуснала.
Ирини, мила,  Hug едно голямо гуш от мен. Честно казано като четох и си помислих, че всичко може да е лекарско недовиждане направо ми идеше да  #2gunfire Могат да докарат човек до припадък с техните предположения. Наистина е добре да те види и друг специалист. Това, което ти е предложила Дидка ми се вижда много разумно, но ти си решаваш.
Асе, много се зарадвах на новините от теб. Знам, че за теб това значи много и съм сигурна, че ще бъде незабравимо изживяване.
Шейла, 78кг не е толкова много за нашия ръст. Аз съм доста повече вече - 86  ooooh!, а почнах от 62кг максимум. Можеш да видиш разликата на снимките, които има в блога и от срещите Cry Но никой не ми е виновен, следващия път - живот и здраве ще взимам мерки по от рано. Хубавото е че все още мога да ходя доста и съм енергична - явно все пак начина ми на живот от преди си има ефекта.
Момичета като ви чета описанията за контракциите - малко или повече болезнени и като се сетя моя мензис как минаваше в стенания ако не взема аулин - нищо друго не ми действаше а вече и към него свикнах, незнам как да си представя родилните контракции. При мен положението винаги е било зверски тежко - чак ми избиваше студена пот и повръщах всеки път от болка. При някоя от вас имало ли е такива проблеми?

# 145
Иринкааа нищо не мога да кажа, освен Едно Голямо ГУШ от мен, слънце. Дано всичко да е на ред. Hug Hug Hug

# 146
  • София
Добро утро!
Как ме е яд,че няма да мога да отида на срещата за кърменето,защото чак сега прочетох Embarassed .

# 147
Луси, аз такива болезнени менструални болки имам понякога в началото на цикъла. Слава богу, че се случват само 2-3 пъти в годината. Наистина усещането е  #2gunfire , абе ужас, и студена пот ме облива, май и кръвното ми пада тогава. Спомням си, че веднъж ми се случи във влака. Отивах на един изпит. Съответно на изпита ме скъсаха, но въобще не ми беше до това - просто исках болката да спре. Когато раждах първия път контракциите си бяха абсолютно същите като тази менструална болка. За това и ги разпознах безпогрешно - силна болка, последвана от пълно отпускане. Добре, че си започнаха преди раждането и нямах такива предварително. Сега си знам, започне ли тази болка, директно ще тичам в родилно. И хич няма да чакам да стане много силна и честа. Като знам, че има разни формуляри за попълване, клизми и какво ли не още  Close. Предпочитам тези процедури да ги свърша докато съм що годе в някаква кондиция, а не да се превивам на две с изцъклени очи.
Мариам, ти си късметлия, че можеш да си продължаваш сънищата  Grinning. Аз за бебето нищо не съм сънувала още. По принцип сънищата ми винаги са много забавни - малко като на кино. Лошото е, че винаги се събуждам преди края  Cry, а това е много гадно. Все едно да спре тока 10 минути преди да свърши филма и се ядосвам, че не съм видяла какво става. Е после си измислям финал, ама не е същото  Simple Smile

# 148
Добро утро на всички!!!
Чета ви от час и кво запомних незнам без кафи!!!
Страшни санища,явно само аз не санувам!!!
Искам и аз на срещата за кърменето ама пусти километри!!!
Имам една молба или по точно въпрос !!!Имам котка от 10 год. ,но с мъжа не можем да стигнем до консенсос .Тои настоява да я махнем като се роди беба ,дори и дума не дава да се каже за друга стая или нещо такова а аз не мога да я махна много си я обичкам пък и няма  на кого да я дам!!!
Някои гледал ли е котка и бебе заедно и ако е да ми даде савет ако може?
Извинявам се за дългото оплакване!!!
Аиде аз се запътвам кам плажа за сутрешното кафенце!!!
Лек ден на всички!!!

# 149
Мариам, възхищавам ти се на нагласата за нещата, за вярата и мирогледа ти   bouquet
Междудругото все се каня да ви питам ако искате  да сложим молитвата за леко раждане на първа страница. Мислех да я препиша от моя молитвеник, но преди време видях, че някоя друга от отчетните са я сложили  Peace Така, че ако има желаещи ще се поровя да потърся  Hug
Иринка, дано всичко е наред  Hug и да е фалшифа тревога  Hug Аз бих посетила все пак доки, или най-малко звънни по тел-а  Peace
За килограмите какво да ви кажа - болна тема  #2gunfire Имам страшен апетит от първия ден и не отминава  #Cussing out В момента съм 66, но така ми личат, особено на дупето, което вече прилича на баница  Sick Вие поне спортувате, а аз само си раздвижвам пръстите на клавиатуарата  Mr. Green Решила съм да вложа всичко след като родя да си стана пак 54кг.  Flutter
Люси, и аз съм така с мензиса - канска болка, гадене, разстройство, абе ужас е  ooooh! Толкова съм щастлива, че за известно време се отървах от него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт