МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 827
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
Ирка,да ти е живо и здраво момиченцето,да носи късмета и успехите на хубавата дата,която е избрала Simple SmileНадявам се да не те е мъчила много,да слушка и спинка,за да може мама бързо да се възстанови и спокойно да се грижи за двете сихубавици!Прегръдки и много целувки   bouquet
Ние оставаме още един ден на морето и после ще ви обръщам внимание Mr. Green
Тук ми е много лош интернета,но на тази новина не можах да устоя Simple Smile
Солени поздрави от нас и Алекс Heart Eyes

# 76
Честита принцеса Мия на мама Ирка!!!Пожелавам ви всичкото щастие на света да споходи порасналото ви семейство!

# 77
Честита принцеса Мия на Мама Ирка, да е жива и здрава и голяма късметлийка. Еее браво, все пак успя да зарадваш мъжа си Peace

# 78
  • София
Ирка, да ви е жива и здрава малката Мия. Много да се слушате  Grinning  обичате и радвате един на друг (това за цялото ви голямо семейство) Бързо възстановяване на теб и много помощ от кака Елла  Heart Eyes
А аз утре сутрин отивам да си видя синчето, много ми е мъчно вече за него  Cry и чакам с нетърпение срещата. Според майка е добре, има напредък с памперса - слага му само за през нощта и рядко има издънки. Надявам се докато дойде време за ясла да няма въобще. По цял ден е навън и помага на баба у и дядо му.
За интелектуалните занимания - ами трудно се задържа на едно място, за да може да се развиват. Рисува от време на време, но по скоро аз рисувам той се радва. Приказки не мога да му чета - на първите изречения е загубил интерес или по скоро е разгледал картинката на тази страница и трябва да обръщаме. По му е интересно да си кара количките, да се качи на масата в кухнята и да гледа движението по булеварда, Ако се смята са интелигентно развит  Joy познава по емблемата марката на нашата кола и казва - Татии. Майка му трудно се справя с тази задача  hahaha Та значи детето е по ентелегентно от мен.
А за другата тема СВЕКИ - се чудя дали да се обаждам пак. Ама голяма конкуренция има жената. Значииии Моята е на етапи - този месец се мият чинии, после 1 година по рядко 2-3 пъти на 3 -4 месеца. Друг път се готви и то по няколко манджи на ден и после затишие. Банята, апартамента се мият и чистят 1 път годишно, може и по рядко. Ако се наложи да гледа детето е за 2-3 часа и то съобразено с нейното време винаги, за нейните си прищявки може да се смени или ако е помоли някой колега , но заради нас не. Обича така да си каже мнението, че да те засегне ако може. Т.е. тя е права, ама ти като си си решил ........ Любимо и е да чуе, като си говорим с Деян за нещо и тя да се намеси. Пример - Деяне, трябва да закараме коритото вече на вилата. И тя веднага – Аз от кога казвам.  Ама вече се опитвам да не и забелязвам. Е по някога изпушвам и лошо е, че го отнася Деян и по рядко тя. Стига днес за нея, не заслужава толкова много отделено време.
Лек ден от мен а аз продължавам да се наслаждавам на откриването на олимпиадата.

# 79
  • София
Честито бебче на Ирка и Петър и сестричка на Елла! Да сте живи и здрави всички и бебка и мама бързо да се адаптират към новата обстановка! Hug  bouquet  bouquet

# 80
Тъкмо тук на езерото се разтърсих за нет, че имах някакво усещане за Ирка още от сутринта и ето хубавата новина.

Честита принцеска Мия! Да е много здрава и послушна! Да расте щастлива и да слуша мама, тати и Елла!

# 81
БРАВО, ИРКА!!!
Много искрено се радвам!
Да ти е здрава и послушна малката фея - Миа!!! Татито сигурно е на 7-то небе!!!
Цял ден си мисля за теб и ето - имало е защо...

Само жалко, че два часа по-рано..., но ще гледаме по българско време Wink Щастливка ще бъде!!!
Чакаме подробен разказ от мама - дано да се възстанови бързо!!!

За протокола - Батко ви Марти е 17кг и 97-8см.  Sunglasses По цял ден повтаря, че бил батко...

Ани, днес му купих книжки със стикери - страхотна идея! Много му харесва да лепи и така внимава и се ядосва като не стане точно... hahaha
Иначе рисува навсякъде с химикал и с молив - както му дойде. Но понеже молива не "хваща" навсякъде и не го уважава особенно.

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 00:48 от *ШУШИ*

# 82
Е,тамън се чудех по какъв повод се пихме тая вечер и така ни вървеше..а то за какво било/и фойерверките навън дето ги стреляха -също/.......ама сме се уредили с балдъзка newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44:
Да е жива и здрава,много красива  и послушна малката принцеса,много да радва мама,тати и кака!...изпращаме и много силни прегръдки на мама и я чакаме да разказва.......

# 83
Ауууу,разтопихте ме!И насълзихте!Много ви обичам! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ние вече сме си вкъщи,изписаха ни още следобяд.И,разбира се,първото нещо е да се лепна за форума GrinningЧе то трябва да дам отчет,няма да се спи иначе.Ванилка,аз още преди 2 години ти казах,че имаМе ли пак момиченце един ден,ще е Миа Grinning/с "а" е накрая,ама няма значение,Елла й вика Име Grinning/.Вчера вечерта започнаха едни никакви контракции-неприятни,но нередовни.Постоях до 1 ч и реших да заспивам.Обаче се започна едно безкрайно ходене до тоалетната и изведнъж в 2,буквално за 5 мин станаха силни.Само изсъсках "ставай и тръгвай веднага" и в 3 бяхме в болницата с 6см разкритие.В 4 ми сложиха епидурална,но не ме хвана от ляво Sad.В 5 ми казаха да се обърна на лявата страна и след 10 мин подейства.И така,доволна от живота,родих в 6.08/което по бг време е 8.08/ Миа-само с два напъна,но пък с шевове.Ама то не може хем такова леко раждане,хем без нищо Grinning.Иначе този път плаках,мрънках,повръщах и се тресях ужасно през цялото време.Но нали мина...ОФФФ,ОТИВАМ,чЕ ПАК РЕВЕ ДИВАНЕТО.

# 84
  • Плевен
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ИРКА! ДА ВИ Е ЖИВА, ЗДРАВА И ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА! МНОГО ДА РАДВА ТЕБ, ПЕТЪР И ЕЛЛА! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 85
Ирка, направо ме разби. В нашите болници ще те държат поне 3 дена. Аз на 7-мия ден от секциото се пазарях да ме пускат да си ходя, че в болницата се чувствах много зле.

Леко възстановяване и пиши как сте с Миа Simple Smile Ще чакам и първите снимки когато имаш възможност.

# 86
  • София
aa, ясно ирка, ама тя информаторката ти ни даде грешно името, с 'я'  Mr. Green

инак, ясно е ,че с 'а' си е по-хубаво звучението / за мен поне/
с две думи да сте живи и здрави и да й се радвате!   bouquet

бъдете щастливи!

# 87
  • Варна
Еее Ирка разплака ме тука  Crazy Добре си дошла  Hug Много гушки на всички ви  Hug И да пишеш какво прави бебето, как се учи да папа, как пълни памперсите, кака Елла как се държи, колко помага, абе пълен отчет искаме - разбира се ако имаш време  Heart Eyes Hug

Вчера моя мъж срещнал Ива с Ники и Мони - позакачил ги малките, и на тръгване Ники му казала "тати"  Joy То ние сме като фон вече покрай тях, чак детето се объркало  hahaha Та сега мъжо е горд, щото Ники го харесвала и му давала целувки  Mr. Green

От вчера оправям детската, подреждам играчки, сменям къщички с батути, и уж прибирам, а накъдето се обърна все някоя кола, камион, топка - няма прибиране това всичкото  Crazy

# 88
Да е жива и здрава на Ирка малката госпожица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тамън си мислехме оня ден с Миленка за нея  Hug Hug Hug
Ние се завърнахме от планинарстване - голяма веселба беше  Crazy
Ето малко снимкиииии http://duhcheta.multiply.com/photos/album/19/Atoluka_2008

# 89
  • София
духи, не мога да се сдържа просто: тони и кали са направо да ги намачка човек от прегръдки!  Crazy такава лИбов, таквоз чудо бебешко не съм виждала, извънредно готини са! Mr. Green Heart Eyes

миленка, разпиши се и ти! гледам страхотни зелени снимки!!! искам и аааааааз, ама най-рано ваканция за мен по Рождество, като излязат децата ваканция  Blush нищо, пак има светъл лъч Party.....поне си направих ваканция преди почването на работа / и пак не стига ех....../

лека нощ Wink

Общи условия

Активация на акаунт