Направо полудях, винаги моето дете е като цигане и ми се обяснява как няма никакви дрехи (само летните заемат скрин с 4 чекмеджета + шкафче под леглото). А за храната-детето никога не иска да си яде храната от кухнята или това което съм сготвила и затова се налага да му вари буламачи. Пресен пример от вчера- два нарязани картофа сварени с малко пилешко бонфиле, без никакви подправки, разбира се в най-голямата тенджера, която аз ползвам мноооого рядко. 
Ще чакаме скоро и да пишеш!
Като получих пълно разкритие болката изведнъж изчезна и направо ми просветна! Всъщност едва тогава разбрах, че в стаята грее слънце и вече е следобед(а бях там от 8 сутринта). Самото раждане не ми се видя толкова старшно, тя Дарито си излезе още на 3-тия напън, а за шиенето добре, че вече се смилиха и ме упоиха.
Истината е, че се страхуват за нея, тя си е доста вироглава, иначе като я водя у тях няма проблеми. Вчера например ходих с тях и с Дарито по центъра - успяхме да подлудим хората в една банка, после с майка пазарувахме, а татко се опитвал да я люлее... Тя обаче скочила от люлката в движение, после тичаше по тротоарите и отказваше да я хванем за ръка
От където и да минем винаги хората се обръщат след нас - тя или плаче, за да я носим на ръце или тича напред - назад и се смее и нехае за профучаващите автомобили...

пожелавам на всеки такава

Сигурно на теб не ти е до смях... Как няма една свястна свекърва се чудя... Ванилка каква зодия е твоята, че си я хвалиш?
Който го е виждал - знае...
Иначе има и една жена 56 набор...

олекна ми като си казах, че и ги обсъдихме моите родители
Всичко се изтрииии 

Тази нощ плака в 4 сутринта и викаше:искам мама,къде е мама.И аз отидох,защото ми беше много жал,пък свекървата да се мъчи да я успокоява,тя си е мое дете.Искам да спинка при мен,да я гушкам.Ама сигурно ще е трудно с нея и бебето и затова.Препоръчани теми