МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 825
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
Мислех че вече знаете. Госпожица Мия Денева проплака тази сутрин в 6.08 ч. Ирката пише че са много добре. Бебето тежи 3 кг. и е 50 см.[/color]
Честито Ирка, много да ви радва, да е здраво и щастливо дете и дано тази дата и донесе много късмет в живота

# 61
  • София
Мислех че вече знаете. Госпожица Мия Денева проплака тази сутрин в 6.08 ч. Ирката пише че са много добре. Бебето тежи 3 кг. и е 50 см.[/color]
Честито Ирка, много да ви радва, да е здраво и щастливо дете и дано тази дата и донесе много късмет в живота
Честито момиченце на Ирка, да стане красавица, като мама и кака. Да му мисли таткото с толкова жени. Много целувки на мама, дано малката принцеса и донесе много радост!

# 62
Честито момиченце! Ирка и Петър, да ви е живо и здраво! Много да ви радва! Да расте здрава и щастлива! Ирка, бързо възстановяване. Дано всичко да е минало леко!

Не се притеснявайте за мен - засега бебето няма намерения да излиза. А термина е 11.09. Опитвам се да накарам мъжа ми да правим ремонт. И най-накрая ще се хвана сама. Само обещава, а времето лети и почти не остана. А няма къде да сложа нещата на бебето. Все пак ще сме 5 човека.
Бебето е спокойно - засега няма намерение да се ражда. Мисля да е след 20-ти август

# 63
  • Русе
   Честито на Ира, Елла и тати Петър!
   Бързо възстановяване, Ирка! Много  Hug на малката госпожичка!!! Да расте здрава и много щастлива!!!

# 64
Е не акушерката е познала а и се сбъдна на тати мерака за 08.08.08
да им е жива и здрава много щастлива и послешна малката им кукла

# 65
  • София
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Каква прекрасна новина... А и с датата си дойде малката принцеса...  Party

Да е жива и здрава, малката Мия, да расте безкрайно щастлива, обичана, с късмет и много да радва мама, тати и кака Елла!

# 66
Честито Ирка, да е здрава и щастлива. Много радост да ви донесе! Честито и на таткото, и кака Елла!
Много бях писала и за темата свекърва, ама го изтрих, новината е чудесна и поста ми не подхождаше.
По повод заниманията, Ема рисува с флумастери, моливи, химикали, кръгчета, квадратчета и също смята, че са зайчета и цветенца. Даже скоро, докато ме гледаше как си правя списък за пазаруване, грабна листчето ми, надраска няколко чертички и вика "шоколад"  Laughing Рисува или на листи или по стените, но аз с валяче и латекс оправих всииичкооо и до толкова се вдъхнових, че смених цвета на коридора и сега е тъмно зелен.  Peace
Книжки със стикери засега не съм и взимала, но няколко хиляди цветни етикетчета (брак от моята работа) ни послужиха да налепим на листи цветя, и да си направим и украсим собственоръчно, тази картонена къща: http://media.snimka.bg/0286/006827988-big.jpg

По повод мерките, заради обстоятелствата наскоро, отслабна 600 гр. и сега е възстановила 100гр., та от 14,400кг. сега е 13,900кг. и 94-95см.
Поздрави   bouquet http://media.snimka.bg/0286/006827985-big.jpg

# 67
Ирка, честито!
Да ви е жива и здрава МИЯ! Много да ви радва и теб и таткото и каката!
Пожелавам ти бързо възстановяване, кротко бебе и никакви колики!!!!

# 68
  • Варна
ЧЕСТИТА МАЛКА КРАСАВИЦА МИЯ НА МАМА ИРКА И ТАТИ ПЕТЪР И НА КАКА ЕЛЛА!!!!

ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА, ПОСЛУШНА, ПАПКАЩА И ЛЮБЯЩА ДЪЩЕРЯ!!!

Ох, имах аз едно хубаво усещане, а то какво било  Blush

# 69
Честито, Ирка! Да сте живи и здрави всички и много, много щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 70
  • Велико Търново
ИРКА,ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКАТА МИЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!С ТЕЗИ ДВЕТЕ УСПЕХА И Е СИГУРЕН!
НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЦЕЛУВКИ!

# 71
Ейййййй, честито!
Мислех си аз тая сутрин, докато пишех, че може и да има вече новина  Laughing
Да ви е жива и здрава госпожицата и много радост да ви носи!!!

# 72
  • София
  bouquet hehe честито и браво ирка за чудесния избор на име  Mr. Green, чудех се какво ли ще е това нежно име, дето спомена, ама ти направо ме разтопи!
жива и здрава да е принцесата!
   bouquet

# 73
Ирка, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеса и само радост да ви носи! На теб скорошно възстановяване. И те очакваме тук да разказваш подробности, с епидурална ли, без ли...такива неща!

Такаа, Ирка роди, спокойна съм вече, че няма да изтърва добрата новина и можем спокойно да заминаваме днес към морето!  Grinning

# 74
  • София
Знаех си аз, че ще е късметлийско бебе на късметлийска дата малката Мия! Ирка, ЧЕСТИТО МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ ЗА НОВОТО ЧОВЕЧЕ!

Общи условия

Активация на акаунт