МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 860
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
   Ехоооо! Grinning
   Честито на малките и големи именнички!
   Честито на Ели и Риен! Много здраве и късмет!!!
   Честито племенниче на Ръш!
   Аз в сряда се върнах на работа - не знам дали помните - ОТК в завод за ел. инсталационни изделия. Оказа се обаче, че има страшно много поръчки и административния персонал ходим на бригади в производството Crazy Още ми е трудно да свикна с ранното ставане, но пък работното ми време е супер - от 8.00 до 16.30!  Grinning
   Дарито беше на ясла от понеделник до сряда, от вчера я гледат баба и дядо - моите родители - уж имаше само малко хрема, а тази вечер вдигна температура и ходихме на лекар  ooooh!
   Хайде лека вечер от мен, че вече взех да се прозявам  Tired

# 181
 но пък работното ми време е супер - от 8.00 до 16.30!  Grinning

Не зная дали съм споменавала,но моето работно време е от 7.30-14.00 WinkА като майка с малко дете отивам и по-късничко така че..................ама и заплащането е такова каквото и работното време Mr. Green

# 182
  • София
добро утро и от мен Simple Smile
не мога да се добера до компа че малката гледа клипчета на крис браун и елмо и направо го е окупирала и само нарежда кое да й се пуска  Crazy

да сложа кафенце за събуждане,че и в делничните дни мийка се буди както обикновено за моето работно време и от седем и нещо сме се вдигнали, луда работа  Party / но тя легна снощи в осем така че май не се брои...../

гери, учителка ли си? аз съм администратор в у-ще та съм до 4, но имаме много ваканция пък  Thinking

хубав ден и дари да се оправя!! Flutter Flutter

# 183
гери, учителка ли си? аз съм администратор в у-ще та съм до 4, но имаме много ваканция пък  Thinking

Рентгенов лаборант съм и затова ми е толкова кратък работния ден,но за сметка на това отпуските ни са големи  hahaha

Днес закарах една приятелка на Старозагорските минерални бани.Голям купон си спретнахме със дребния особено той.Там има много чешмички със топла минерална вода и почнахме леко разсъбличане от сандалите докъто не остана чисто гол и тогава стой та гледай-полива се,пръска,дивя PartyИ най-хубавият момент е че климата е с поне 5градуса по-хладен и направо не ми се връщаше.За финал заспа в колата и моето задължение просто беше да го пренеса до леглото Wink

Ва ни ла да те успокоя,че и Любо стана в 7 иначе през седмицата когато е на ясла със зор го вдигам в8 Laughing

Приятен и прохладен ден на всички.

# 184
  • София
ех, искам и аз на баните, герии, нали съм новозагорка....която вятъря е отвял в софия... Crazy

# 185
Привет и от мен-вече от Пловдив......скоропостижно се прибрахме вчера/в най-големите жеги/,но изкарахме"страхотна" почивка-като се почне с температурките на Сами/всяка вечер ми вдигаше по 39-40градуса,научихме и къде са поликлиниките из курортите/ и постоянното звъненне на служебния телефон на мойто мъж/явно много незаменим кадър,щом за една седмица неможаха да се оправят без него Crossing Arms/.....и постоянното инатене и желание за налагане/особенно в морето и басейна-не дава да го държиш и все на дъблокото да е/.........та мога да кажа,че направо се видяхме в чудо #Crazy/аз поне/.....ама така ще да е с "деца на  море"поне още няколко години/докато не станат по-големи,`щото и сестра ми бяха с деца-ама техните се вясваха само за да ги видим,че са живи и имат нужда от пари Mr. Green/
Гери-за вчерашните жеги в Стара Загора мога да ти разкажа-ние на връщане минахме да ви разгледаме зоопарка-е за мое успокоение имаше още едни посетители/явно пак гастрольори на прибиране от морето/......иначе си мислех,че ще ни връчат на изхода приза за "откачалки на годината"-ама те и животните едвам гледаха от топлото.........
Срещи никакви не осъществихме по причина на предсрочното прибиране,както и че не посмях поради несяните причини за Самчовата Т....... снимки ще качвам после,тогава и ще чета.......ама сега трябва да разчиствам,пера и простирам,че нали знаете какво е след почивка.....
Но по диагонала видях,че е имало  празнуващи-та със закъснение/и и извинение за което/ поднасям най-искренните си пожелания към рожденниците и именниците от изминалите дни-да са живи и здрави и много късмет да имат!  bouquet

Grinningпак съм аз и допълвам:ето линк за снимките/има още много,ама ще допълвам после..не,че тези са малко,де..... Embarassed/,ако имате време за губене и здрави нерви........само пояснявам,че красивите гледки са от разходка с корабче по Ропотамо/наистина невероятно преживяване и много красота,която не може да се запечата на лента,но не е за/със/ малки дИвчета-как не ни свалиха за непристойно поведение и аз не знам/-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274377

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 15:23 от Анонимен

# 186
ех, искам и аз на баните, герии, нали съм новозагорка....която вятъря е отвял в софия... Crazy

ва ни ла значи разбираш колко хубаво ни е било Sunglasses

Ей Люба много готина почивка сте си изкарали-поне на снимките не личи да имате болестен и угрижен вид-дано Сами бързо да се оправи PeaceИ децата толкова послушно си стоят по време на разходката ви по Ропотамо,че не зная как ще ни убедиш че държанието им е било непристойно-просто образец.Наистина много хубави снимки сте направили.Да не прозвучи някак по така,ама Ивчо не е ли време да хвърли бибата на баба Меца-тъкмо сте били на зоологическата градина PartyИ ако вчера ти се е сторило горещо в Стара Загора да не ти казвам днес какво е Crazy

# 187
Риен, Честит Рожден Ден!
Бъди много щастлива с хората, които обичаш!

# 188
Ей Люба много готина почивка сте си изкарали-поне на снимките не личи да имате болестен и угрижен вид-дано Сами бързо да се оправи PeaceИ децата толкова послушно си стоят по време на разходката ви по Ропотамо,че не зная как ще ни убедиш че държанието им е било непристойно-просто образец.Наистина много хубави снимки сте направили.Да не прозвучи някак по така,ама Ивчо не е ли време да хвърли бибата на баба Меца-тъкмо сте били на зоологическата градина PartyИ ако вчера ти се е сторило горещо в Стара Загора да не ти казвам днес какво е Crazy
Гери,на снимките сме много хрисими..ама то е ясно,че са в моментите на затишие/нали все пак трябва свободна ръка и да не трепериш от нерви за да фокусираш Wink/ ......а на корабчето освен,че се опита да се преметне през парапета/няколко пъти/,Иво упорито се опитваше да ми съблече роклята-отгоре надолу и отдолу нагоре......и в крайна сметка като слязохме имах мускулна треска от опитите да го удържа.....а бибата-това е една друга болна тема-уж я бяхме махнали,но покрай тръгването тая беше изнамерена и измъкната и понеже голям рев се изрева заради ранното събуждане му я оставих да я дъвче/незнам дали ме разбирате ,но има моменти в които съм съгласна и на главата си да стоят-само мир да има..особенно в колата и при нервен тати,който шофира/.....сега пак сме я загубили-дано няма още скрити резерви..........
А,за топлото-е,днес и в Пловдив си го биваше........и няма нищо общо с топлото на морето/там поне полъхва и вечер и до пуловерите сме опирали/.........искааааааааааам пак,ама няма Cry

# 189
Ха добър вечер!

Сколасах най-накрая да напиша два реда.
Люба, на мен също ми изглежда по снимки да сте си изкарали страхотна почивка, ама само ти си знаеш колко е била страхотна!
И да те питам.... ти 20 години имаш ли?!? Мъжът ти наясно ли е, че си непълнолетна?!?  Mr. Green Просто изглеждаш страхотно!  Hug

Риен, да ти е честит рождения ден! Да гледаш все така от пъстрата страна на живота и да си живееш весело и спокойно!

Ние днес излезнахме след 17:30 и направо слънчасахме! А не сме били на открито... Новият хит е возене на метро. И такъв кикот настава като кажат: "Внимание! Вратите се затварят!", че просто си нямате идея - цялото съдържание на мутрисата прави мексиканска вълна с възторжени възгласи в чест на радостта на Николчо.  Joy
Не успях качествено да разгледам мебели "Арон", щото на моя син бързичко му писна и реши, че иска да си ходим...

Да не прозвучи някак по така,ама Ивчо не е ли време да хвърли бибата на баба Меца-тъкмо сте били на зоологическата градина Party
А случайно да знаеш баба Меца дали приема да й се хвърлят памперси????
Щото ние имаме огромна нужда тях да загубим някъде... В тези жеги направо откачам като си помисля, че е с памперс и под него е 250 градуса!!!! Close
Ама дзвер, бре, не ще и не ще да ползва тоалетна и това си е!

Хайде да ви оставям, че пак написах цял ферман... лека и спокойна ви желая.

# 190
Момичета, мерси за поздравите, няма да черпя с картинки, понеже не го разбирам така черпенето  Laughing

Сега да питам почиващите - Люба, например - каква е цената в бг за почивка на слънчев бряг.В кой хотел бяхте, доволни ли сте, апаратамент или стая, какви бяха леглата за децата и въобще, ако ви се пише, ме интересува. Каква е цената на чадър и шезлонг на плажа?Изобщо някой има ли евтинка оферта за почивка.Щото с две деца не е никаква почивка, ами поне да не е скъпо.
Освен това ми стана интересно в какво столче за кола се вози Ивко и Сами без столче ли го возите?? newsm78
Айде до скив

# 191
Аз да попиша малко преди лягане, че днес не можах.
Риен - погледни и форума за пътешествия в бг-мамма. Там се обсъждаха оферти, хотели и тн.
Аз море няма да видя тази година. Дано догодина да стане.
В тези жеги на нас ни спряха водата. А Кристиан е с разстроен стомах и беснее като не видял пясък. Днес се наложи да го къпя няколко пъти. Таня и моя син не иска да ползва гърнето. Седи, става, казва НЕ и отива в другата стая за да пиша или ака в памперса. Сигуно сме почнали много късно. Макси махна памперса доста бързо, но от 6 месечен двете му баби го подканяха на пишка. А сега няма кой. Аз се сещам от време на време.

Люба, направо ти съчувствам за това, че си имала такива момента с Ивчо и Сами. И при нас се случват и знам какво ти е. Дано скоро да пораснат и да разберат какво им говориш.   

# 192
Отговарям набързо и бягам да спя,че от един час съм затръгвала..........
Танче,ако питаш мъж ми съм зациклила около 11-тата си година/на ниво акъл и емоции/......но ако питаш мен вече съм си жива баба/пак на акъл и емоции/.....а ти кажи какво пиеш/да не съм неблагодарна след такъв комплимент/,че гледам малко се пие тук напоследък/а аз понеже реших,че от бирата съм пуснала"бирено" коремче,та я замених с мента с много лед Mr. Green-препоръчвам за жегите/..а за пампите,ако намериш баба Меца дето ги яде-хвърли адреса насам,че и ние сме на тоя хал/и поради тая причина в морето се къпахме с бански,но в басейна с памперс гащи,че не знаех да не ни "анатемосат"и прогонят ако ей така в движение/както си го правим,де/решим да се облекчим.........
Риен,ние бяхме в един комплекс м/у Равда и Несебър-апартаченти под наем-цена 60лв за напълно обзаведен апартамент с всички екстри/пералня,прахосмукачка,пълно кухненско и гладачно оборудване......все неща от първа необходимост като си с цялото семселе/,плажа е на 3 минути пеш,а в самия комплекс има три басейна/,тенис кортове,кафене и магазин......ние наемаме апартамент с една спалня/в нея спят децата/ ,ние на разтегателния диван в хола..,но има и по-големи-с две спални,но те са на 110лв нощувката.Цените наоколо/по кръчмите и магазините са поносими/,но виж в Слънчев бряг успяха да ме  Shocked...и освен това там е такава навалица,че ставаш разноглед...особенно ако си с деца.....на плажа цената на чадър и шезлонг/за Равда говорим е 6 лв./.Като цяло сме доволни от условията,оплакванията ми са от семеен характер/няма им първите седем години на тия деца и това си е ooooh!/.За столчетата-Сами се вози на детска седалка/от тези дето само повдигат/,но закона го разрешава на неговите години и ръст,а Иво все още го возим в малкото столче,защото в него му е по-удобно да спи/освен това и го храня вързан в  него когато го хване голямата лиготия и почне да мята  краката си  на масата/...и е по-обезопасен на дълъг път-защото на е добре овързан и дори и да отключи вратата/както направи вчера на магистралата/ няма опасност да изпадне.Сега сме решили да  му купуваме и друг стол,но първо да сменим колата,че нещо и идват повече годинките и километрите...
Стайпърче,знам,че ти можеш да ме разбереш.........а аз сега разбирам оная приказа за малките деца с малките проблеми....
Хайде,лека и прохладна,да лягам,че тамън установихме семейното равновесие с половинката,да го не изнервя с щракането си си по клавишите Stop

# 193
,Иво упорито се опитваше да ми съблече роклята-отгоре надолу и отдолу нагоре

Люба пишеш за нас да знаеш........даже съм изпадала в голямо притеснение,какво ще си помислят хората тъй като отстрани погледнато все едно си играе с гърдите ми Rolling Eyesно явно така ще е първите години.А за памперса съм убедена,че нещата освен с постоянство от страна на майката се иска готовност от детето иначе резултата е по-скоро отрицателен......Макар че Любо и през нощта е без памперс от около 6 месеца преди това слагах около 3-4 месеца нощен памперс макар че беше напълно сух с един инцидент примирно на 1 месец.......И да не си помислите че съм почнала от 6 месечна възраст да го уча-просто миналото лято го махнах без преди това изобщо да беше виждал гърне и ходех да го изпишквам през кратки интервали,а на разходка излизах с половин гардероб Rolling EyesТова продължи до края на септември и тъкмо си мислех че е безнадеждна мисия той почна да ми казва Hug

# 194
Брейййй, всички ви е уморила жегата май....
Да взема да сложа по един разхладителен коктейл , белкем се поокопитим малко от тия високи температури!

Аз цял ден съм като ударена от изтребител. Преди обяд си показахме за малко носовете навън и се прибрахме бързо-бързо...
Сега чакаме да стане поносимо и да идем да си поокрасим хладилника в "Билла", че сега е в трагично състояние - минал е страшен ураган от там!

А да не ви казвам какво установих преди малко.... Направо стоях като ударена (не знам вече от какво). Както не веднъж съм казвала, моят син има мания към тролеи, трамваи и рейсове. Та по този повод съм му намерила клипчета в нета и си ги гледа, но музикалното оформление, естествено, не е съобразено с възрастта му. Та ми вика: "Мамо, да пея песничката за тролея." И започва: "Smack the bitch, clap the bith... Let's go." Shocked #Crazy
Е, вЕрвайте ми, вече трябва да си отварям очите не на 4, ами на 400 какво гледаме по ТВ, какво говорим, какво слушаме, какво правим.... А не искам да си представям с какви "бисери" ще си идва от детските заведения.  Tired

Танче,ако питаш мъж ми съм зациклила около 11-тата си година/на ниво акъл и емоции/......но ако питаш мен вече съм си жива баба/пак на акъл и емоции/.....а ти кажи какво пиеш/да не съм неблагодарна след такъв комплимент/,че гледам малко се пие тук напоследък/а аз понеже реших,че от бирата съм пуснала"бирено" коремче,та я замених с мента с много лед Mr. Green-препоръчвам за жегите/
Да черпиш няма нужда, но се надявам все някога да се съберем на живо като хората да се видим, пък да си мерим бирените коремчета после... Wink

Хайде да изчезвам да търся детски песнички, че "песничката за тролея" повтаря до постоянно и непрекъснато!

Общи условия

Активация на акаунт