Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 203
  • 432
  •   1
Отговори
# 135
МНОГО КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ И ВЯРВАЙ ТЕ ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НА РЕД.КЪСМЕТ  Praynig

# 136
ХЕЙЙЙЙ!!! ИМАМЕ СИ ПАК РОЖДЕННИК!!! Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН!!! ВАСЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО, МНОГО ДА ТЕ РАДВА!!!

bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni

# 137
много ти благодаря за поздрава много си мила.Аз си пожелавам да нямаме вече проблеми и всичко вече да е минало.Така и на вас всички. txtloves Two Hearts newsm51 nbirthday newsm67  party002  bigdance2 Tada  costumed034  Party Time

# 138

Васе, да ти е жив и здрав Марти!!! Всичко лошо  да е зад гърба Ви. От тук нататък само усмивки и щастливи дни за Вас !

# 139
Васе честито ти рожденик. На Марти от тук нататъка му пожелавам по малко срещи с лекари и повече безгрижни и щастливи детски дни! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday Tada Tada  Tada Tada.
Васе  smile3525 това е за теб мила.

# 140
Колко сте мили всички.  love001

# 141
Честит Рожден Ден на Марти.
Васе , да ти е жив и здрав юнака.   newsm51
Наздраве .   cheers

bdbaloni Tada Gift Gift Gift smile3510 bdbaloni

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК  newsm51 ВАСЕ!

НЕКА ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

# 143
ДАМИ, ДНЕС Е СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА СЪРЦЕТО!!!

НЕКА СИ ПОЖЕЛАЕМ СЪРЧИЦАТА НА НАШИТЕ ДЕЦА ДА РАБОТЯТ НОРМИЛНО, ЗА ДА СА ЩАСТЛИВИ И ПЪЛНОЦЕННИ ХОРА!!!

# 144
Ramzy чул те Господ! Praynig

И аз си пожелавам само сърчицата на нашите дечица да са здрави и да работят нормално!Нека вече няма болни деца ! newsm17

# 145
От все сърце се моля да няма дечица страдащи от сърце .Толкова е нелепо, тези невинни малки създания .Чуй ни Боже и намали тази болка по света .Нека няма дечица със сърдечни проблеми .Прехвърли тяхната болка на нас. Нека не страдат никога вече.
Чуй молбите на тези изстрадали майчини сърца !

# 146
--------------------------------------------------------------------------------

CryЗдравейте преди 5 дни ни се роди малко хубаво момченце,всички доктори ни уверяваха че всичко е нормално и днес като гръм от ясно небе ни съобщиха че след раждане то са открили шум от сърцето на бебето!?
Нали всичко беше нормално?!?!
След това докторката каза 4е след секциото бебето се е затоплило по-бавно и е било "Мрънкало".тогава тя чула шума.След два дни нямало шум.Днес е петия и гледаха бебчето на онези апарати и откриха шумове !
Може ли някой да ми каже каква е диагнозата и какви са шансовете за моето бебебче4е.
Аз сам бащата не съм майката жена ми е болница все още плаче непрекъснато и не може да и тръгне кармата може би от стреса.
Моля кажете ми какво ни чака страх ме е  Cry

# 147
За съжаление ние не можем да ти дадем отговор. От шум до шум има разлика колкото от небето до земята.  Много бебета се раждат с шум на сърцето и до към 3-4-ти  мес всичко се оправя .Има обаче и такъв шум ,който най -често е съпроводен и с др. малформации .Не искам да Ви плаша ,дано Вашето е най -лекото и всичко бъде само лош спомен след време .Ние бяхме от вторите случаи. Освен шума който откриха имаше декстрокардия плюс АВканал , дисплазия на трикуспидална клапа иш т .н.
Ще се моля за Вашето бебче Praynig!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 23:40 от Mama Igi

# 148
Здравей х1л,
Най-добре отидете на детски кардиолог и да ви се направи ехография, за да се види има ли наистина пробле, защото има и много физиологични - нормални шумове доколкото знам.
Отивайте в трета градска, там ще ви кажат най-точно има или не повод за притеснение.

Мами, как е Гриша? Praynig

Васе, да ти е жив и здрав Марти, с малко закъснение и от мен:)  bouquet

# 149
Здравейте и аз се присъединявам към пожеланията на Рамзи.  Дано сърцата на децата ни са добре за да могат да пораснат и да станат достойни хора. Two Hearts
А на разстревожения татко и аз бих казала да отидат незабавно в трета градска болница, там ще видят детето и ще им обяснят всичко.

Общи условия

Активация на акаунт