Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 018
  • 432
  •   1
Отговори
# 345
Дано добрите новини да са ежедневие, а лоши да не се съобщават. Браво на малките герои, които са преминали успешно това изпитание!!! Стискаме палци и се молим за Гриша и Никол!!!

# 346
Моля се за всички дечица, които се борят с проблеми! Изказвам подкрепата си на техните родители!

Радвам се за успешно миналите операции и от сърце пожелавам бързо възстановяване на малките герои!

Керилайн и Косе   Hug пожелавам много скоро да се гушкате и приберете у дома!

# 347
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ НА МАЯ! Two Hearts
От сърце им пожелавам да са здрави, винаги усмихнати и лъчезарни и мама и тати да нямат повече тревоги. Simple Smile

Много са зарадвах, че последните новини са добри. Дай Боже да продължава все така - все пак наближава Коледа! Моля се Бог да помогне на Никол и Гришата и за празниците да изненадат приятно мама и татко. Praynig Praynig Praynig

Рени, и при нас дишането е доста учестено. Въпреки това нашата кардиоложка казва, че е доволна от детето и според нея сърдечната недостатъчност е компенсирана. В момента сме на лечение с фурантрил, каптоприл и калий. Предстои ни контролен преглед в 3-та градска на 08.12. Много се надявам новините да са добри, макар да знам, че няма как да се разминем с операцията. Sad

Целувки на всички дечица и много кураж и положителна енергия на майчетата! Hug Heart Eyes

# 348
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ТИ СЛЪНЧИЦА МАЯ!!!

ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ!!!
Мая, натискай от утре да влизаш в отделението. Детето ще се възстановява по-бързо ако си при него.

Нека само такива хубави новини да чета тука!!!  Peace

smile3501 smile3501 smile3501 на Косето. Само така!!!

svetlena    Hug

# 349
Честито на рождениците,многоооооооо здраве и ви пожелавам в най скоро време да бъдете всички заедно. И бързо възстановяване на всички геройчета на Коледа стават чудеса.Днес изписаха на малкото ми съкровище СИНГУЛАР всяка вечер ще го пие по едно прахче,лекуващата ми каза,че кара тежка астма и поне до 6г.ще имаме проблеми.Аз се моля на господ да не е толкова дълго по бързо да минава всичко,каза още че е важно че най страшното е минало.Здраве желая на всички. Two Hearts newsm17

# 350
  ura newsm59 newsm67 newsm38честит рожден ден на малките принцеси да са живи и здрави,и с    коро да гушкат мама.Щастлива съм когато чета добри новини .бог да пази нашите деца           newsm17 newsm17 newsm17 за Никол и Гриша                                                                                         

# 351
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ ,ДА-са живи и здрави ,много щастливи .Благодаря ви че се молите за моето момиче ,Никол .много съм щастлива като ,чета добри новини дано да няма повече лоши ,дай биже само хубави да пишем.за жалос аз няма с какво да се похваля.как ли е Гриша,дано вече е добре..

# 352
  • Русе/ София
Честит Рожден ден на двете ти слънчица Мая! Много рождени дни от тук нататък които да прекарвате винаги заедно!  bouquet

Браво за успешните операции на Ема и Косе - дано скоро са си в къщи при всички които ги очакват с обич и нетърпение  Grinning
Наистина по Коледа стават чудеса - дай Боже още по едно чудо за Григор и Никол! И много чудеса за всички които вярват в тях  Hug ............ и за тези които не вярват -  за да имат повод да го направят Peace

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 18:58 от Elida

# 353
Браво за успешните операции  Peace Hug радостно е когато четем за тези неща.Браво на малките герои . Стискаме палци и се молим и за Никол. А за Гриша .... Cry Cry
..........................  Praynig Praynig Praynig Praynig само това ни остана.Дано наистина да стават чудеса по коледа.

# 354
                                  Честит Рожден Ден на близначетата на Мая!
           Пожелавам им много здраве и това да е последното изпитание пред което сте поставени !

Никол , newsm17 се за теб мъниче!

# 355
busy69 , kroelahai , пожелавам ви по едно Коледно чудо за Никол и Гришко .
Моля се заедно с вас , надявам се ,вярвам...  Praynig

# 356
Едно голямо благодаря от на всички .

# 357
Здравейте!

maya_78 честит рожден ден на малките ти принцеси,нека да растат живи и здрави  и много да ви радват! newsm59 nbirthday newsm59
Много се радвам за бързото възстановявяне на Ема,тя е едно малко и много силно момиченце .

Браво и  на малкия Косе, smile3501той е голям герой,дано след оперативния период мине бързо и много скоро мама да си  го гушне.

Дай Боже да продължава  темата ни само с хубави новини от тук нататък - все пак наближава Коледа!
 Моля се Бог да помогне на  Никол и Гриша и за празниците да изненадат приятно мама и татко.

Целувки на всички от мен и Христослава.  lovekiss lovekiss lovekiss

# 358
Честит  рожден ден и от мен на близначките  ,нека бъдат много,много.............здрави .Радвам се за успешшната операция инай-вече бързото възстанвяване .На коледа наистина стават чудеса и ти ще си с двете кукли удома,каакво по хубаво от това желая Ви  всичкото щастие на света целувкииотслънчева  Гърция от  мама  А ни и Ивелина.

# 359
Честит рожден ден на патерица на близначките на Мая по хубав подарък от успешната операция на Ема няма:
Продължавам да се моля за Гриша и Никол:
Момичета нека утре се помолим за едно момченце на което също му предстои операция ще бъде опериран от д-р Митев: Тази операция е втория етап от корекция която се нарича Фонтан, на него му е втора, а на нас ни беше трета:
Рени никога не се отчайвайи за кирограмите не се притеснявай Криси при втората операция тежеше седем килограма а беше на девет месеца:

Общи условия

Активация на акаунт