Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 017
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
zornica29, как се казва момченцето?
Нека всичко мине успешно и детенцето да се възстанови бързо! Praynig Praynig Praynig

Ние днес бяхме на консултация. За последния месец е наддал само 330гр. Sad Захраних го с кашичка, вместо със зеленчуково пюре уж да наддава повече, но.. не се получава. Успокоявам се с това, че детенцето ми е много жизнено. Вие давали ли сте някакви сиропчета за апетит или нещо.. той се храни по 100-120гр., а вече е на 4месеца. Понякога като се храни се изпотява много. Предполагам, че е от сърчицето. Друг път уж нищо му няма, не се измаря, а не иска да се храни. Дайте съвет какво да правя?!?

# 361
Детето се казва Джейлин и е от Асеновград: С него се запознахме когато на моя син му правиха втората операция, а на него първата: То е на три годинки и е много лъчезарно дете: Двамата със моя син бяха в реанимация след това заедно бяхме в една стая през възстановителния период в отделението: И до сега подържаме връзка:

# 362
Моят син беше на три месеца и половина когато го оперираха и тежеше 3.500,направо кожи и кокали.Всичко сега е добре така яде,че в устата му е все ам-ам всичко обръща в ядене.Ние още не мажем да говор,беше на годинка и няколко месеца когато казваше някои думички а сега не иска да говори а вече е на 2г.2м. newsm78,а при условие е че говорил нещо може би не трябва да се притеснявам. Искам бог да помогне на тези дечица които са ги опериране и на тези които им предстои операция да се възстановят  бързо и в най скоро време да бъдат при любимите  си  хора,целувам Ви всички и ще стискам палци за  това детенце утре дано всичко мине успешно. newsm17  love001

# 363
Плами беше на 1год.и 1 месец когато я оперираха и тежеше 7.200,много слаба и много злояда и сега вече на 2 годинки и 1месец пак е слаба11кг.,ама тя явно си е такава пак и ние с баща й сме си такива.За говоренето бръщолеви много,казва много думи,но казва правилно малко от тях,съчетава 2думи например"тати дай", ''мамо чети''и т.н,прости изречения не може все още да прави,не знам дали да се тревожа,защото педиатърката ми каза ,че се развива напълно нормално за възрастта си.

Стискам палци на това дете и се моля Бог да го пази и операцията му да мине успешно и бързо да се възстанови Praynig
Продължавам да се моля и за Гриша и за Никол и за всички деца който имат нужда Praynig

# 364
Здравейте на всички мами! Стискаме палци и се молим за Гриша, Никол и Джейлин, а и за всички, на които им предстоят операции. Дано предстоящата Коледа да донесе много радост и чудеса на тях и семействата им.
alexa-smile не се тревожи и моят син е така. Всеки ден започва с нов режим. Понякога изяжда по 130-140гр.,понякога по 100 и не иска повече,храним се в продължение на половин час а понякога и повече. голяма мъка е с храненето, но няма как. всички съветват да се хранят децата със сърдечни проблеми по по-малко и по-често,явно това е формулата. Аз от вчера започнах да захранвам моя син с оризова каша, защото и тои е наддал последния месец само 300гр. а иначе го храня с Аптамил 2 - така ми препоръча педиатърката, каза че е по -хранително. Съвети и аз приемам Simple Smile. Иначе и Пешко много се поти това е нормално. А ние освен това от известно време заспиваме след вечерното хранене и се събужда чак в 9 ,10 сутринта, което за мен е супер но така му стават само 5 хранения и то не винаги ползотворни...

# 365
Ще се моля за ДЖЕЙЛИН,нека всичко мине успешно кураж за тази майка нека с раждането на Христос тя да си гушка детето. Praynigза Гриша и Никол нека чудото стане и за тях.Пишете ако имате добри новини да не сме под напрежение ,ще се радвам да разбера още утре как е минала операцията успех на Митев той е велик хирург .

# 366
Дай Боже всичко да мине успешно за Джейлин!Дано Коледа направи чудо и за Гришката и Никол.И нека през Новата година имаме само щастливи майки и нямаме болни дечица.

# 367
 newsm17 newsm17 newsm17 за Джейлин дано всичко мине по мед масло. Praynig Praynig Praynig

# 368
 newsm17 newsm17 newsm17За Джейлин,Гриша, Никол и всички дечица в нужда богородица да е над тях.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 14:35 от Veselina Ivanova

# 369
Операцията е минала успешно и доктора е доволен от това което са направили: Браво на д-р Митев дано все така да продължава да радва деца и родители със своя професионализъм:
Благодаря на всички които се молиха за Джейлин той сега е в реанимация и дано възстановителния период мине без усложнения : Hug  bouquet

# 370
Операцията е минала успешно и доктора е доволен от това което са направили: Браво на д-р Митев дано все така да продължава да радва деца и родители със своя професионализъм:
Благодаря на всички които се молиха за Джейлин той сега е в реанимация и дано възстановителния период мине без усложнения : Hug  bouquet

Тъкмо щях да питам как е минала операцията.
Няма начин да не е успешна. Браво!  smile3501
Сега остава да пожелаем бързо възстановяване на малкия Джейлин.   fingerscrossed Той доколкото разбрах е горе-долу с нашия проблем.

Др. МИТЕВ - отново и отново - БЛАГОДАРЯ!!!

# 371
Страхотна новина HugБързо възстановяване на малкия герой и за Коледа да е у дома с мама и тате Praynig

Д-р Митев вие сте страхотен професионалист-БЛАГОДАРЯ ВИ Heart Eyes

# 372
Много се радвам, че е минала добре операцията.Цял ден седя и си мисля за майката и бащата на детенцето,като знам аз  и мъжът ми как стоях ме с часове да чакаме и какво ни е било и така и на това семейство.Дано повече да нямате проблеми мило семейства от тук нататък само светли облаци над вас да има.Доктор Митев е много добър той и нас ни оперира.Все пак да отбележа от един град сме и през две пресечки живеем,но честно да ви кажа не го познавах до срештата ни за операцията на малкото. Praynig

# 373
Радвам се за добрата новина !
Личните ми впечатления от д-р Митев са много добри .Той наистина е преди всичко човек .За жалост останаха много малко такива лекари като него .

# 374
Чудесна новина.Много се радвам за Джейлин,а д-р Митев за пореден път доказа ,че е професионалист на световно ниво.Дай Боже бързо да се възстанови детето и в най-скоро време да е в преградките на мама и тати.Дано добрите новини продължават и бъдат за всички дечица.Господ да ни ги пази и закриля!   

Общи условия

Активация на акаунт