Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мина операцията на детето на Зорi?
Как мина операцията на малкия Криско?
Какви са последните новини за Григор, момчето от Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мина операцията на детето на Зорi?
-
Как мина операцията на малкия Криско?
-
Какви са последните новини за Григор, момчето от Бургас?
-
Как мога да помогна на детето си да се отпусне преди контролен преглед?
-
Как мога да помогна на детето си да преодолее страха си от медицински персонал?

и дано по скоро си при момченцето си в болницата! 
Предполагам, че има някакви спомени от болницата

Обясни ни, че в момента (1г и 6 месеца) детето се опитва да ни манипулира, да разбере до къде се простират границите на позволеното. Може да се разплаче и да спре когато получи исканото, но когато стане на 3-4 годинки няма да може да спира плача си. Лекарката ни каза, че от един кардиологичен проблем ще направим още по-голям – детето ще започне да припада от „афектна респираторна недостатъчност” (дано правилно съм запомнила) т.е. когато е афектирана и започне да плаче, няма да може да спре и ще припада от недостиг на кислород. Не знам за вас, но аз си давам сметка, че за момента отношението ми към Дари е по различно – все да не плаче, все да е спокойна, да не й се карам….доста толерантна съм към нея заради проблема й и всичко което е преживяла. Вероятно наистина съм я разглезила и в съчетание с големия й инат….”детето чудо” ни врътка на малкия си пръст. 

Моля се за малкия герой! Знам колко е трудно за чакаш месец с надежда от следващия ден детето ти да диша само...Гриша ще се справи, защото доказа, че е голям борец!