Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 018
  • 432
  •   1
Отговори
# 375
Добре че има способни и добри хора като д-р Митев. Днес той даде шанс на още едно дете да вкуси от чудото наречено ЖИВОТ!!! Той е и нашия спасител! Надявам се да продължим да се борим заедно, защото на нас ни предстоят още две операции. Радвам се за Джейлим. Браво. Стискаме палци за бързо и безпроблемно възстановяване!

# 376
Браво на Джейлин и на д-р Митев.Дай боже малкия герой бързо да се възстанови и скоро да е в прегръдките на родителите си.
А на д-р Митев и  д-р Лазаров  винаги ще съм благодарна.Те са прекрасни хора и отлични специалисти , неведнъж са го доказвали.
Благодаря ви от сърце д-р Лазаров и д-р Митев!

# 377
Толкова съм щастлива,плача от щастие повярвайте ми като знам кам камви неща съм се стремила и какво ме е радвало?-а сега това дете така ме промени трябва ли човек да изживее всичко това за да стане по добър ,да си направи равносметка-БОЖЕ колко мъка има по света.Научих се да се радвам на малките неща ,научих се да благодаря и днес го казвам благодаря ти БОЖЕ ти пак направи своето чудо!България трябва доа се гордее с лекари като Митев иЛазаров благодарим ви,незнам дали знаете но когато операциите са сложни присъстват и двамата.В момента ако не се лъжа вече оперира и един по млад хирург нека му пожелаем добър старт , да благодарим и на целия екип в операционна та нали те работят в екип .Нека малкият юнак се възстановява бьрзо.

# 378
zdravite i ot men na NIKOL ytre 6e i pravqt o6e edna pomo6na operaciq , daj boje da e vsi4ko dobre .pomolete se za neq.

# 379
kroelahai , дано операцията да мине добре  Praynig и скоро да гушкаш Никол.  Hug

# 380
kroelahai,моля се със цялото си сърце утре операцията да мине успешно дано бързо да се възстанови и за Коледа да си я гушкаш Praynig Praynig

Господи моля те помогни на малката Никол!  newsm17

# 381
  • Варна
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
 newsm17  за малката Никол

# 382
 newsm17 се и аз за Никол  newsm17

# 383
 newsm17 newsm17 newsm17за Никол

# 384
 Praynig Praynig Praynig Дано утрешната операция е успешна и най-вече Никол да се възстанови бързо и леко след нея! Praynig Praynig Praynig

# 385
 Praynig Praynig Praynig за малката Никол, дано всичко мине добре:

# 386
 newsm17 newsm17 newsm17За Никол,дано утре всичко мине успешно и скоро мама да си я гушка.

# 387
zdravite i ot men na NIKOL ytre 6e i pravqt o6e edna pomo6na operaciq , daj boje da e vsi4ko dobre .pomolete se za neq.

Миличка kroelahai   Hug Кураж!!!
НиколPraynig Praynig Praynig

# 388
  • Варна
  Наближава обяд...Никол сигурно е още в операционната...Нямам търпение да чуя добри новини  Praynig . Дръж се, майчице, знам колко ти е тежко в момента, как обикаляш коридора и времето сякаш не минава. С теб съм!

# 389
Днес се отложи помощната операция ,оставиха я за утре ,но ще видим дали ще се състои .днес са махнали апарата ,казаха че се е справила по добре от колкото до сега. страх ме е да се зарадвам ,защото се и го махат и след няколко часа го слагат .на 10 става на 2 м. и от както е родена диша само на апарат.дай боже да стане чудо .благодаря ви момичета за подкрепата ви само вие се молите за НИКОЛ ,всички са я отписали ,даже докторите ми казаха да гледам на нещата РЕАЛИСТИЧНО ,А НЕ ОПТИМИСТИЧНО.с това много добре разбирам какво искат да ми кажат  .но господ решава,ние само предполагаме.

Общи условия

Активация на акаунт