Някой получавал ли е крампи в прасците през бременността?

• 18 661
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
  • У дома... някъде
И аз имах, особено нощно време. Нищо не съм пила.
И при мен беше така Tired

# 31
  • при Arctic Monkeys
мен ме боляха прасците във втория месец, много неприятно беше. лекарят тогава ми каза, че е нормално.

# 32
Да. Пих магнезий.

Като усетиш, направи контрашпиц, минава на секундата, от както го открих се родих Grinning

# 33
  • Бургас
Да, нощно време при протягане. Адски неприятно и болезнено. Пих допълнително магнезий и витамини от групата Б и мина  Peace

И при мен беше така, но аз нямах и много.

# 34
да имах ги тези ужасни болки и през двете бременности,горкия ми мъж го будех посред нощ с викове да ми разтрива прасците hahahaПиех витамини,но ми мина Чак когато родих Wink

# 35
Всяка сутрин се събуждах по този начин. Много е неприятно. За да ти мине, трябва да си изпънеш ходилото или най- добре да стъпиш на земята и почти веднага ще ти мине.
Иначе е абсолютно нормално явление по време на бременността, свързано с притискането на артериите и лошото оросяване.

# 36
  • Стара Загора
Случвало ми се е 2-3 пъти

# 37
  • Бургас
Повечето бременни се оплакват от крампи в прасците,а и не само бременните ги получават.Доста е неприятно чувството нощем да се събудиш от прорязваща болка,но няма начин,търпи се.И аз имах,когато бях бременна,но в сравнение с другите мами съм била цвете-само няколко пъти ми се случи-3 или 4.

# 38
И аз ги получавах адски неприятно беше, но не съм пила нищо.

Peace

Даже онази нощ пак ми се случи.Не е задължително да е само по време на бременност.Не се притеснявай.Според мен няма смисъл да пиеш нищо.
Но ако нещо те притеснява консултирай се с док

# 39
  • София
И крампи получавам  и кръста ме боли сериозно, а от време на време ми е трудно да ходя, защото бебо  сигурно притиска някой нерв  и получавам болки  точно където се събират краката Simple SmileНадявам се, че като родя всичко ще мине.

# 40
Аз откакто почнах магнезия не са ми се схващали!!!

# 41
Да, много неприятно усещане. Случваше ми се през нощта. Буквално виех от болка. не съм пила нищо.

# 42
  • София
И на мен ми се е случвало, но само веднъж Peace!

# 43
  • София
Случва ми се почти всяка нощ. Това, което ми помага, е да си направя краката в контрашпиц - това от форума го научих.  Peace

# 44
И още как! Започнаха след 7-мия месец и не спират  Sad   Само да се протегна нощем и щрак! - безумна режеща болка. Най-добрият лек е  така или иначе будният съпруг (то при тоя вой от болка спи ли се?) - щом се впусне да масажира прасеца, и всичко минава на секундата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт