Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
-
Какъв размер превръзки се препоръчва за болница при раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бельо след раждане?
Аз съм 1,63 /по-скоро съм ниска/ а пъпа ми е хлътнал както преди. Така, че едва ли има значение.
Правя 10 крачки и имам нужда от почивка. Толкова ми е тежко, че не знам как ще изкарам. Вече всичко правя с нежелание понеже ми коства ужасно много усилия.

... Моят с първата бременност щръкна доста късно, но за сметка на това не се прибра достатъчно после. Мисля че си е индивидуално това... и ми се струва. че на мамите, дето сме били бременни веднъж ни щръква сега по- лесно сега... както, че и коремите ни са по- големи...

- - връщай се вече при нас 

Здравей те,мамчета
.Ох да ви попитам нещо много мислих и немога да реша кажете ми какво мислите.Искам много да изкарам шофиорския курс сега преди да се появи бебо.Говорих с няколко инструктора и ми казаха че ако се чувствам добре нямало проблем,лекарката ми също каза че няма нищо страшно само да ми е добре кажете ми какво мислите вие.Иначе в къщи е много весело преди 3ч реших че трябва да сваля тапетите в спалнята и децата бяша много радостни за разлика от баща им
голямо отлепяне пада
аз вече се изморих ама тия малките са много вълдушевени.Сега сядам да си почина и утре е ден нали
А ти си толкова лъчезарна.
. Явно си много енергичен човек, не ти се спира на място. Аз лично не бих започнала шофьоруване в момента, но на теб май ти приляга