Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
-
Какъв размер превръзки се препоръчва за болница при раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бельо след раждане?
дано верно да е едничко, че иначе не ми се мисли.
За пъпа не знам, моя е изпъкнал и много ме сърби, аз го усещам как се обтегнал до край, затова ходя с мазен тампон залепен отгоре.Днес една приятелка ми каза, че още ще се разтяга
Беше едим мъничък сега се е очетворил и разтегнал
Аз съм се родила 4300грама. Хихихихи
, че цяла седмица се спотайвах и ся две перални имам да гладя
Какво да се прави май хормоните са виновни
.
. Аз понякога вечер ги шпионирам, сигурно също като вас
... май идеята, че имам бебе В корема му е твърде абстрактна още
Майка ми се смее, че сякаш от раждането не ме е страх толкова колкото от състоянието на пъпа ми.
Моя ставаше все по-плитък и все още имам вдлъбнатинка. Яко го мажа с крема против стрии, че по едно време чувствах кожата там много опъната все едно ще се сцепи. Но до колкото знам няма страшно, няма да се отвори.
как сте? Надявам се всички да се чувстват добре
.Аз да ви се похваля преди 2ч се прибрах бях 15 дни на планина беше много хубаво.Сега ви оставям че имам да оправям много багаж

трябва да се използва в периодите когто кърмата намалява за да не се постигат някакви кризи ама иначе 30-40мин за изпразване на гърда ми се струва много време
благородно завиждам