В услуга на Милото

• 37 423
  • 401
  •   1
Отговори
# 195
Докато правите масажите, закуските и т.н., говорите ли? Колко? С дълги фрази или кратки изречения? След коя дума смятате, че е наложително да спрете защото затруднявате Милото в опитите да следи мисълта ви?

Дейна, похвално е, че работиш върху себе си, трябва обаче в откровен разговор с Милото да поставиш въпроса с нуждите му. Моето Мило например, не обича да му мълча. Дори с пълна уста, тананикам весели мелодийки от любимите му мюзикли, понякога срещам трудности, защото милото се увлича по родопски народни мелодии, а да имитираш Сто кабагайди е трудно с пълна уста. Но при достатъчно желание и повече тренировки, се получава. А иначе, обикновено гледам да поддържам приятен, неангажиращ разговор, рецитирам му любовни сонети или просто възкликвам с възхита при появата му.

# 196
Дори с пълна уста, тананикам весели мелодийки от любимите му мюзикли, понякога срещам трудности, защото милото се увлича по родопски народни мелодии, а да имитираш Сто кабагайди е трудно с пълна уста. Но при достатъчно желание и повече тренировки, се получава.
Заради тия проблеми изкарах един курс за вентрилок (мале додето го напиша това ми се завъртя езика) и сега нямам никакви проблеми да говоря с пълна уста.  Peace

# 197
Идеално предложение, точно за мен работа! Това...вентрилогията....може ли с всички дупки да се упражнява?

# 198
  • София
Споделям, че седя на един стар куфар (празен) пред блок в "Дружба" втора част, ама не до езерото, а от другата страна (не знам защо точно пред този блок) и горчиво плача.
Моето мило влязло във форома, прочело темата и веднага ме изхвърли като мръсно коте.
Сега седя на куфара, зъзна и ви проклинам.
Нека тежа на съвестта ви. Crossing Arms

Василиске, недей така:((( Ще се намери местенце в нашия дом

# 199
  • До хладилника, който обичам
Момичета Hug както ви обещах, разпостраних доброто слово Heart Eyes
Дано повече жени се повлияят и започнат да се грижат за Милото си така, както Той заслужава!

# 200
  • Galaxy 13197853088
glafira ти си еретичка ! за наказание твоя мъж ще бъде просветен за нещата които правят истинските съпруги за своите МИЛИ мъже. Възможно е някоя от доброволките тук да му даде една демо касета от това което се случва у тях.
След това ако не се поправиш, ще ще си говорите с василиса

# 201
Не го мъмря пред приятелки в негово присъствие. И психическия тормоз е само вкъщи. Да не се излагаме пред хората.
Пускам го да рита в сряда и неделя и не му мрънкам. Следствие на което спря да рита.

# 202
До сега инкрустирах камъни Сваровски в един леген, за да измия краката на Милото, като се върне от разходка. Чудя се с иланг-иланг ли да ароматизирам водата или с пачули?

# 203
Фукла, комбинирай. Пробвала съм, има неповторим ефект.

# 204
  • Варна
Ох, добре сте вие  ooooh!. Имате незабавна реакция и преценка дали и как се отразяват усилията, които полагате за милото! Ами аз Rolling Eyes! Аз  Shocked?! Как да обясня на невръстния си син защо му мия краката през десет минути Crossing Arms. Приготвям салата, предястие, основно, след ястие, десерт + домашни ментови бонбони за добър дъх и изстудявам аператив, десет вида бяло, три вида розе и затоплям лееко /по вкуса на милото/пет вида червено вино, лек диджестив, седем вида кафе + три вида чай, капучино и мокачино. И същевременно уча Делтасток, Форекс, тайлански масаж, "мръсен" английски/ че милото си пада по него/, гравирам ибрика собственоръчно и бродирам сатенени чаршафи, търсейки цял автобус "Мис Скандинавия" в google. Как да му обесня на детето, внезапният ми порив към съвършенство? Как  Crossing Arms?

# 205
Катюша, като майка на бъдещо Мило трябва да му разясниш да детето, за да знае какво да очаква един ден, а не да попадне на някоя дето и пръста си не мърда за него.
Ние сме още малки, но аз си водя записки и ще ги предам на сина след време, да види липса ли нещо.  Laughing

# 206
Днес следобед, след като си поспа и хапна лека следобедна закуска, Милото реши да се пробва с кръстословицата. Както вече знаете, вестниците са моя грижа и за да не попадне пред очите му стресиращо четиво, изрязвам(с къдрава ножичка, за да е красиво) само спортната страница, тая с кръстословиците и голата мадама от последната страница.  И да ви кажа, колко щастлив беше, когато се справи с цялата, цялата кръстословица! За да му е по-удобно, попълвам отговорите, като оставям празни само средните една или две букви от думите, все пак няма нужда да го измарям, нали? Дори съм готова да реша цялата кръстословица, но е толкова сладък, като гризе молива озадачено на 5 водоравно:"полов нагон" с шест букви, и ме пита изненадано - Бе мило(сладкия ми той, и той ми вика мило!)Бе мило, секс нали е с четири букви , бе, тия са объркали кръстословицата?! И аз веднага подемам - Да, Мило, кви тъпанари само, искаш ли да се обадя в редакцията да им го кажа?

# 207
  • някъде там
 hahaha hahaha hahaha

# 208
Не го мъмря пред приятелки в негово присъствие. И психическия тормоз е само вкъщи. Да не се излагаме пред хората.
Пускам го да рита в сряда и неделя и не му мрънкам. Следствие на което спря да рита.

Аз го прилъгвам с тази тактика пета година. НЕ връзва  Crossing Arms

# 209
 От снощи ви чета и се смях през сълзи  hahaha
 Страхотни съвети Peace давате момичета!!!!
Преписах си ги на лист хартия и сядам да ги уча,че много съм назад с материала  newsm78
Страшни сте!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт