В услуга на Милото

• 37 431
  • 401
  •   1
Отговори
# 180
  • До хладилника, който обичам
Бу, толкова се радвам да те видя сред онези, които сме посветили съществуването си на Грижата за Милото. Да, права си, в днешните времена на разюздано безхаберие от страна на младите домакини, нужно и наложително е да се сподели натрупаният от нас опит. Сигурна съм, че много от тях имат нужда просто от протегната ръка, която да ги влее в редиците Ни.

А към тези заблудени души бих се обърнала със съвет - не пестете сили, не се свенете да поемете своя свещен дълг. Нищо не осмисля живота и не огрява ежедневието така, както мисията в услуга на Милото.
Да, Елист, вече твърдо реших: може би утре, или довечера, като събера достатъчно материал от тук, ще публикувам призив към тези безхаберни и безотговорни жени (жени! как не!), които до крайност са занемарили грижите за своето най-ценно: Милото си! Вярвам, че този призив ще бъде чут! Надявам се!

Но Елист, грижи се по-добре за Милото си! Не знам как си допуснала такова безотговорно отношение. Сама знаеш, че трябва да поддържаш перфектна температура в стаята, в която е Милото, както и във всички други стаи, в които би могъл случайно да влезне. Здравето Му е най-ценното.
Можеш да опиташ температурата с голото си тяло - така или иначе ходиш гола, най-много по бельо с хиксове, за да му е приятно, нали? Значи, ако ти е леко хладно, температурата е добра за Милото.

Как е Дон Философио? От едно писание на неотговорната Василинда бях разбрала, че редовно трябва да бъде ощастливяван в интимен план. Поддържаш ли го в добра форма?

Кажете, и вие ли като мен поддържате правилните приятелки, които да радват погледа на Милото ви? Аз съм се постарала да имам винаги няколко близки приятелки край мен: руса, червенокоса и брюнетка, всички с перфектни тела и не твърде много дрехи, разбира се. Така ако Милото пожелае, ние сме на разположение.

# 181
Аз току що привърших да гладя слиповете и боксерките на Милото, да не му наранят нежната кожа. Това по нареждане на Майка му, тя така го е научила и аз мисля да го карам така докато навърши пълнолетие на 48 години.  Heart Eyes Но като имам предвид, че той е млад, аз дотогава толкова ще съм свикнала, че ще продължа д му ги гладя доживот.  Peace

# 182
Фукла, ти знаеш, че искрено ти се възхищавам за всеотдайните грижи за Митото ти. Разчитам да ми дадеш съвет:
....

Права си да се тревожиш. Аз на твое място бих постъпила така: с нежно движение отваряш устата ми, слагаш хапка от храната вътре в устата; с палеца и показалеца хващаш брадичката (нежно) и започваш да движиш мандибулата му нагоре-надолу с подходяща скорост (около 70 движения в минута), така че храната да бъде добре и равномерно сдъвкана. Ще трябва да гълта сам, защото начините да го му помогнеш да преглътне, които ми хрумват в момента, не са подходящи (можеш да го стряскаш на всяка хапка и той в паниката си да преглъща по-лесно, но ти вероятно няма да се съгласиш).

# 183
Как е Дон Философио? От едно писание на неотговорната Василинда бях разбрала, че редовно трябва да бъде ощастливяван в интимен план. Поддържаш ли го в добра форма?

Кажете, и вие ли като мен поддържате правилните приятелки, които да радват погледа на Милото ви? Аз съм се постарала да имам винаги няколко близки приятелки край мен: руса, червенокоса и брюнетка, всички с перфектни тела и не твърде много дрехи, разбира се. Така ако Милото пожелае, ние сме на разположение.

О, Донът се радва на цветущо здраве, пълен стомах и празни кесийки, простете, но не намерих по-невинна дума. Но има някакъв странен фетиш с чорапи- кара ме да ходя с леген под мишница, пълен с накиснати чорапи, което аз с радост правя, но малко ме затруднява този леген, когато се налага да използвам и двете си ръце. Затова преминах към алтернативни техники, с уста, крак и гъвкави чупки в кръста. Не е лесно, като се има предвид, че се опитвам да не разлея водата и накиснатите чорапи. Но в името на Василисиното семейно щастие, съм готова на всичко, за да събера тия две страдащи души. Защото Василиса, Донът страда по теб, призна ми го онзи ден, но не можах да му отговоря, защото мама ме е учила с пълна уста да не говоря.

Колкото до приятелките, естествено, не ставай смешна. Само блондинки, обаче, с тях милото намира общ език по-лесно. Да ви кажа, донякъде ме облекчава това, грях ми на душата че го казвам, но моят език вече има мускулна треска, а все пак и мъжа на Дона Флор пътува насам.

# 184
Ако второто Мило прочете за грижите които полагате за вашите Мили на момента ще бъда сменена с 20 годишна руса убавица Joy

# 185
О, ellyst, о! Моето мило не обича блондинки! Веднага намери няколко знойни брюнетки с латино излъчване. Притенсих се сега. Уж за добро го пращам... Tired

# 186
Но има някакъв странен фетиш с чорапи- кара ме да ходя с леген под мишница, пълен с накиснати чорапи, което аз с радост правя, но малко ме затруднява този леген, когато се налага да използвам и двете си ръце. Затова преминах към алтернативни техники, с уста, крак и гъвкави чупки в кръста. Не е лесно, като се има предвид, че се опитвам да не разлея водата и накиснатите чорапи.

Можеш да пробваш да носиш легена в слинг или да си направиш поставка от тел или арматурно желязо на кръста - така устата ти ще е свободна, за да можеш да казваш мили думи на Милото. Не, не ми благодари за съвета - милите на моите съкръжочнички са и мои мили.  Hug

# 187
О, ellyst, о! Моето мило не обича блондинки! Веднага намери няколко знойни брюнетки с латино излъчване. Притенсих се сега. Уж за добро го пращам... Tired

Ама, Флор, не се притеснявай, нали за това се пазя, аз съм знойна брюнетка. Ако не съм му достатъчна, винаги мога да се обадя на своята сестра-близначка, ние всъщност сме били разделени в родилния дом, но наскоро се открихме и сега радостта на моето Мило е двойна радост. 

Фукла, идеята с арматурното желязо ми допада, благодаря. Наскоро се научих да боравя с оксижен, заради един винкел на терасата, който дразнеше милото, изкарах курс по СО2 заваряване. Така че няма да е проблем да конструирам съоръжението.

# 188

На мен още съвсем мъничко ми остана за да стана знойна брюнетка с латино излъчване.
Веднага мога да се явя и да помогна, на първо време, ако нямате нищо подходящо под ръка.
За мен е безкраен празник да споделя обгрижване с вас  Hug Цунки, мунки, гушки

# 189
  • При хората, които обичам
Елист, ако случайно ти остане време, ама не се чувствай задължена!, та, ако ти остане време, мога да ти предложа работа - имаме спешна нужда от заварчик - паспортчик.

# 190
Камък ми падна от сърцето. Две, даже три посестрими ще се грижат за Перфектния ми! Благодаря ви, момичета, толкова сте благородни!  Hug

# 191
Елист, ако случайно ти остане време, ама не се чувствай задължена!, та, ако ти остане време, мога да ти предложа работа - имаме спешна нужда от заварчик - паспортчик.

Laughing

Направо се олях. Обаче ми е ужасно забавно. Ако Темелко ме прочете тук, сериозно ще си изпатя, тогава се надявам някоя от вас да се смили и да си отстъпи тавана докато съм в изгнание.

# 192
Ето подхванахте темата, по която имам въпроси. ...Седя (..оппс...обърках се, стоя права разбира се, някак не е приятно да ме гледа човек заседнала пред компютъра), чета ви и направо се разстройвам, много съм зле и изостанала Rolling Eyes, а не ми се клечи пред езерото ( извинете!) и таван нямам да се оттеглям, пък и не мога все около блока да обикалям докато Милото си почива, та моля ви, дайте ми съвет, правя някакви жалки опити да ви подражавам, но не разбирам.Докато правите масажите, закуските и т.н., говорите ли? Колко? С дълги фрази или кратки изречения? След коя дума смятате, че е наложително да спрете защото затруднявате Милото в опитите да следи мисълта ви? То моето предимство е нищо и никакво, мълча , като пукал в най-различни ситуации... Embarassed, може да се поуча и коригирам.

# 193
За Милото си съм готова на всичко! В с и ч к о! Вземам си редовно хапчетата против хъркане, слагам си парченца краставица на мигачите, за да съм свежа сутрин, използвам ролки тип таралеж, за да ми е красива прическата. Е, малко странно се попридърпва към края на кревата ако случайно ме погледне спейки, но пък сутрин е доволен, че има най-прекрасната жена на земята.

Научих се да лепя плочки и да къртя мивки. Освен това съм идеална в разпределението на черните чорапи /събиране на чифт еднакви/. Не му се карам като си ги сложи направо в пералнята /така и не можах да го отуча/. За целта наех енергична дама от съседния вход, чието основно задължение е да ми напомня да проверя дали има нещо черно в пералнята на детето. Ох, да, това е неудобство, но все пак за Милото си правя всичко! В с и ч к о!

# 194
  • При хората, които обичам
Deina, най-важно е да овладееш мълчанието на една и съща тема с Милото. Говоренето е по-лесно. Пауза се прави тогава, когато Милото придобие незаинтересован вид. Но това не е поради ограничените му интереси, а поради нашата женска склонност да си служим с много думи. Внимателно следи погледа му. Ако се вдигне на два пръста нагоре от гърдите ти, може да преминеш на теми от квартално до глобално естество. Ако мине една педя под пъпа, мисълта ти светкавично трябва да смени посоката и да си припомниш кога си се епилирала последно и дали случайно не си пропуснала да ексфолираш ямката зад коляното.

Общи условия

Активация на акаунт