А към тези заблудени души бих се обърнала със съвет - не пестете сили, не се свенете да поемете своя свещен дълг. Нищо не осмисля живота и не огрява ежедневието така, както мисията в услуга на Милото.
Но Елист, грижи се по-добре за Милото си! Не знам как си допуснала такова безотговорно отношение. Сама знаеш, че трябва да поддържаш перфектна температура в стаята, в която е Милото, както и във всички други стаи, в които би могъл случайно да влезне. Здравето Му е най-ценното.
Можеш да опиташ температурата с голото си тяло - така или иначе ходиш гола, най-много по бельо с хиксове, за да му е приятно, нали? Значи, ако ти е леко хладно, температурата е добра за Милото.
Как е Дон Философио? От едно писание на неотговорната Василинда бях разбрала, че редовно трябва да бъде ощастливяван в интимен план. Поддържаш ли го в добра форма?
Кажете, и вие ли като мен поддържате правилните приятелки, които да радват погледа на Милото ви? Аз съм се постарала да имам винаги няколко близки приятелки край мен: руса, червенокоса и брюнетка, всички с перфектни тела и не твърде много дрехи, разбира се. Така ако Милото пожелае, ние сме на разположение.