В услуга на Милото

• 37 442
  • 401
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Вчера и днес правя най-големите жертви за моето Мило. Два поредни дни отминавам магазините за обувки и не си купувам нищо.

# 166
  • При хората, които обичам
Е, Имелда, то Милото си е Мило, ама и ние си имаме нужди. Искам да кажа, че не е нужно и на третия ден да си толкова жертвоготовна.

# 167
  • София
ДеВаня, казвала ли съм, че  Вашата мъдрост ме опиянява?

# 168
Щом прочетох, веднага глътнах презерватива, посипах си главата с пепел (но от пепелника на Милото) и  изваждам стария куфар.
Какво изобщо съм си мислела  ooooh!

# 169
Вчера и днес правя най-големите жертви за моето Мило. Два поредни дни отминавам магазините за обувки и не си купувам нищо.

Мисля, че волята ти заслужава награда. Примерно нови обувки. Не за теб, а за волята, разбира се, а ако са твоя номер, ще е едно щастливо съвпадение.

# 170
  • София
Налиии? Flutter

# 171

Мисля, че волята ти заслужава награда. Примерно нови обувки. Не за теб, а за волята, разбира се, а ако са твоя номер, ще е едно щастливо съвпадение.

Аааа това и аз го мога! Тъкмо си мислех, как пък толкоз, едно хубаво нещо не съм направила за Милото! А то било 2-3 дневна воля за отказ от пазаруване! Пу-у-у вече и аз мога да се похваля и да възнаградя голя-я-яя-мата ми воля!  Joy 

# 172
  • До хладилника, който обичам
Боже, колко хубави идеи сте сърбали тук!

Мисля, че е от изключително голяма важност да подбера най-основните и да ги публикувам, за да могат и други да се поучат от нас, нали? Вярвам, че с това ще допринесем за душевния комфорт и правилното обгрижване на стотици и хиляди страхотни мъже, а оттам - и за добруването на семействата, които те, милите, са създали.

Защото, вярвайте ми, има хиляди, дори - стотици хиляди (знам, цифрата е ужасяваща...съжалявам) жени, които изобщо не се Грижат за Милите си както подобава! Те ги карат да участват в домакинската работа! Да хвърлят боклука! Да пускат перални! И дори да простират! Не разбирам какви са тези, с извинение, жени. Нямам представа как са ги възпитавали майките им! Възмутително.

Ето моя дребен принос.
Винаги сядам на седалката на тоалетната чиния, за да е добре затоплена, когато Милото иска да я ползва. След това нежно го избърсвам с коси от свила (не обръщайте внимание на прическата ми, подстригах се специално, за да мога да му дам преносим комплект, когато се наложи да отсъства, докато аз седя в тъжен ступор да го чакам, обляна в сълзи, но и мислеща как най-добре да се Грижа за Него), а след това измивам тоалетната и я пръскам с любимите му аромати, за да му е приятно да ходи там.
Аз не ползвам същата тоалетна, разбира се, немислимо е да го карам да изпитва дискомфорт, ако се налага да ме изчаква или - не дай си Боже! - благородният му нос да вдъхва неспоменуеми аромати!

Мисля, че много му помагам, като сутрин мму правя гимнастиката. Той, разбира се, е перфектен и се поддържа в отлична форма. Затова сутрин хващам нежно ръцете му и правя с тях физзарядка - лека, да не го умори.

Неща като прясно кафе, свежа закуска (по-скромно от Фукла, само три ястия, заръчани ми от предната вечер) и прочее са по подразбиране.

Вечер лек тонизиращ масаж на краката му в инкрустиран със Сваровски леген и после ги бърша с коса, разбира се (друг комплект, това се подразбира).

# 173
Както повечето мъже, и моето Мило обича да кара кола. В тази връзка ние, всеотдайните жени, можем да направим много за тях и да ги радваме всеки ден и час.

Например моето мило е много пестеливо и за да не хаби излишен бензин, всяка сутрин се качва в автомобила си, а аз го бутам до работата му, където той (веднага след като свърши нанагорнището), пали двигателя, маха ми за довиждане и паркира майсторски. За съжаление ми е трудно да спирам автомобила по светофарите и милият ми е принуден да натиска спирачките сам. Sad

Също така на дълъг път, за да не му се уморяват краката, аз се свивам при педалите и ги натискам с ръце при подаден от Милото знак - два удара по главата ми означават спирачка, а три - газ. Вече съм се научила само от шума на двигателя да определям кога да сменям скоростите. Моето мило е герой и сам върти волана през повечето време.

# 174
Oooooxoxoxoxox, попуках се по шевовете от смях докато ви изчета.
Уникални неща сте написали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 175
Гълтам.

# 176
  • До хладилника, който обичам
Фукла, ти знаеш, че искрено ти се възхищавам за всеотдайните грижи за Митото ти. Разчитам да ми дадеш съвет:
Милото ми онзи ден беше уморен, толкова уморен, че не можеше да сдъвче храната, която беше поискал да му сготвя. Аз веднага се отзовах, разбира се: измих си старателно зъбите, дезинфекцирах си устата и после внимателно му сдъвквах храната и го хранех уста в уста. Но ми беше съвестно, че може да съм извлекла неволно важни съставки, ценни за здравето му, докато дъвчех. Какво трябваше да направя?

# 177
Бу, толкова се радвам да те видя сред онези, които сме посветили съществуването си на Грижата за Милото. Да, права си, в днешните времена на разюздано безхаберие от страна на младите домакини, нужно и наложително е да се сподели натрупаният от нас опит. Сигурна съм, че много от тях имат нужда просто от протегната ръка, която да ги влее в редиците Ни.

А към тези заблудени души бих се обърнала със съвет - не пестете сили, не се свенете да поемете своя свещен дълг. Нищо не осмисля живота и не огрява ежедневието така, както мисията в услуга на Милото.

Днес наобед Милото се нахрани и легна да подремне, горкият, толкова се измаря с това дистанционно (решила съм довечера да повдигна въпроса, ще му предложа да го отменя в това досадно цък-цък).  Докато похъркваше(много е сладичък, като издава тия тръбни звуци, музика за ушите ми), нахраних и дон Философио.  И удовлетворена от ситият им вид, се качих на тавана да поседна на дюшека, за да се лакирам.  Толкова е мило Милото, остави ме да си почина десетина минути и чак тогава ми звънна да сляза да намаля климатика. Толкова съм разсеяна, ще взема да го простудя.

За запазване на важни хранителни съставки, ползвам пасатора, но тъй като моя се счупи, да ви споделя, че и вибратора върши работа, особено ако е от модела "Пъргав заек", с два накрайника, за всестранно стимулиране.

# 178
  • При хората, които обичам
Бу, аз бих те посъветвала да пасираш и да минеш през гевгир вече пасираната храна. Но това е много тривиално, едва ли е достойно за твоето Мило. Моето е вече полудресирано след 20г. брак и пасаторът е в пенсия. Колкото мине през решетъчна лъжица - мине. Срам ме е, ама и аз душа нося Embarassed

# 179
Оу, многоуважаема, това дори не бива да се споменава - по подразбиране е. Също така анален, орален, гръден, ушен и всякакъв друг вид секс се практикува в секундата, в която Милото пожелае.
Ето аз например, понеже моето прекрасно Мило в момента е на екзотична вълна, се самоусъвършенствам да стана висока, знойна мулатка с едри гърди и малко дупенце, дълга гъста къдрева коса и игрив поглед. Мъничко ми остана

Общи условия

Активация на акаунт