Re: Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 5-та тема

• 66 979
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
За днес:

закуска

и останалото:
лятна зеленчукова супа с ориз

кюфтенца и пъстри топчета от месо /овалват се в бял и черен сусам и са много ефектни, аз ги овалях само в бял мак, защото черния ми се беше свършил......... Embarassed/

и една измислена запеканка с извара, ванилов пудинг и плодове, която взе, че стана много вкусна Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 16:14 от labrex

# 211
  • Пловдив
geleva , специални поздравления на дъщеря ти за сладоледовите сандвичи   bouquet, току що ги направих и децата много ги харесаха.

# 212
  • София
mili.m , радвам се много, че са ги харесали дечицата. Дъщеря ми  също е много щастлива. Вчера цяла вечер обясняваше ту на мен, ту на баща и как се правят сладоледени сандвичи. Едвам дочака сутринта да влезем в магазина и ме подсети за бисквити и сладолед. Heart Eyes

# 213
А къде е рецепата с клафутите с праскови на Диди че много апетитно изглежда

# 214
А къде е рецепата с клафутите с праскови на Диди че много апетитно изглежда

Заповядай!

# 215
убих се да търся в предишните теми,но не я намерих.Някой може ли да ми помогне с рецептата за панирани тиквички на фурна newsm78 newsm78 newsm78

# 216
   За вечеря свинско с картофи и гъбки

# 217
убих се да търся в предишните теми,но не я намерих.Някой може ли да ми помогне с рецептата за панирани тиквички на фурна newsm78 newsm78 newsm78
Да,разбира се много са вкусни
За 3 срени тиквички режат се на 8 парчета всяка и се потапят в паста от
1ч.ч. кисело мляко,1ч.л.горчица,чесън на прах и сол
после в панировката от 1ч.ч. галета,1с.л. пармезан,чесън на прах,сух копър,червен пипер и сол на вкус
Нареждат се в тавичка едно до друго,поливат се с олио е се пекът на 220" 30-40 мин.
Добър апетит

# 218
  • Torino,IT
Днес започнах с десерта, сега ще правя и основното Flutter

# 219
Инеса,сладкиша ти със сини сливи е много красив,а сигурно и вкусен!  bouquetМоже ли да те помоля за рецептата,за което предварително благодаря  Simple Smile BlushМного рецепти си записвам от тук и ви чета редовно,големи майсторки сте!

# 220

Илианка, не знам дали точно тези тиквички имаш впредвид, но ще се самоцитирам  Blush

Текста е линк към рецептата, на една прекрасна дама от друг форум. На нея искрено и благодаря за идеята   bouquet

# 221
За обяд днес-много любими фетучини с шунка в бял сос

# 222
Инеса,сладкиша ти със сини сливи е много красив,а сигурно и вкусен!  bouquetМоже ли да те помоля за рецептата,за което предварително благодаря  Simple Smile BlushМного рецепти си записвам от тук и ви чета редовно,големи майсторки сте!

Рецептата е на Йоли от форума "Гответе с мен" - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2501.msg67773#msg67773

Аз също съм от редовните читателки, а не писателки, но винаги, когато имам повече време правя някой и друг "гъдел" - сладкиша се явява такъв.

# 223
И аз се включвам в чудесната темичка! Hug Hug
Ето го моя чийзкейк (втори опит, по-успешен от първия Mr. Green)
Правих го в такъв съд, че ме беше шубе да пробвам в тортена форма, която се маха после, че да не се разпадне Laughing

# 224
И ти си правила кремвирш сърце  Simple Smile. Аз онзи ден.  Wink Как го направи с яйцето вътре- запече или запържи?

Общи условия

Активация на акаунт