АВГУСТ месец щом настане, всяка от нас мама ще стане

• 16 606
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Честито на Морскафея! Тя беше писала нощес в 23:47, а хоп! вече има бебе. Секциото беше планирано за утре. Да не е родила изненадващо нормално  newsm78 Както и да е, по всичко си личи, че двете с Габриела са добре. Това е най-важното!   bouquet

Абе, айде и аз веднъж да се оплача Sad Много ми е смотано тия два дни - мотае ми се главата, подкосяват ми се краката, нощес ме боля тиквата, кръвното ми е рекордно ниско и със събрани граници, топло ми е - не знам другите как изтрайвате!  Rolling Eyes Аз спя у наште точно под въздушната възглавница на блока и даже нощем не захладнява. Не ми се ражда още, ама малко ми е притеснено за бебето (макар че тя си шава нормално). Утре ще питам д-р на ЖК дали вижда индикации да я вадим по-рано. Хем не ми се ще, че не е от най-охранените бебета...
Направо не знам как ще подреждам къщата, че сме почти готови с ремонта. Ще се опна на леглото и ще давам наставления на слънцето  Heart Eyes

Напомням за петък: среща за кърменето на Естествено в Борисовата градина.

# 106

Аз да питам как мога да го премахна тоя хемороид? Разбира се ще пробвам и съвета на Ксения със содата..

/ Crazy

Танче,мила аз сега церя подобен проблем-използвам един мехлем Проктогливенол,след три намазвания минава!Обаче задължително мия със сапун-бебешкиИначе бабешки лек е камфор на кристали смесен с чиста свинска мас.

Ехаааааа,докато съм писала се  е появило ново попълнение -Честита малка Габи на Морскафея!Да са живи и здрави!

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 21:25 от agramd

# 107
Честита Габриелка на мама Морскафея  newsm51

# 108
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТА СЛАДУРАНА НА МОРСКА ФЕЯ, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!!!!!

# 109
newsm44 newsm51 smile3525 честито на нашата мама героиня Емили,  newsm20 браво майче ти си за пример, да са ти йиви и здрави бебоците, всичко най хубаво ти пожелавам на теб и цялото семейство
оооооо имаме си и друго бебе, честито и на Феята, много щастия и от здраве да не се отьрвете   newsm51 newsm44

# 110
  • София
Ето ни и нас. Ние днес чак се прибрахме от болницата, че Виктор искара по-тежка жълтеница, но сега сме си в къщи и най-важното е, че сме здрави и се кърмим и за сега положението е екстра пък да видим как ще изкараме нощта.

Виждам че днес си имаме едни огромни близнаци на мама героиня. Браво мамо Емили!!! Да са ти живи и здрави малкте/ големи сладури. 

Често на всички останали мами!

# 111
   Ралфи,Вики-добре завърнали се!Чакаме снимки Hug

# 112
Честито на майката- героиня Еми! Да са ти живи и здрави малките големи човечета!   bouquet
Честито на Морскафея! Да ти е жива и здрава малката фея Габи!   bouquet

# 113
  • Все на втория етаж
Честито на всички обебили се, Да са живи и здрави и много щастливи. Hug

Разписвам се набързо, вкъщи съм си, утре ще пиша повече с подробности, засега 2 в 1 и уж добре. Rolling Eyes Благодаря ви за подкрепата момичета. Hug

Интрига, от къде в София взе едноцветен обиколник и колко парички?

# 114
  • София
Честита мома на Морскафея  bouquet
Нека малката Габи расте здраво и щастливо дете!!!
А мама да се възстановява бързичко!!!

Иренка, обиколниците и спалните комплекти не са едноцветни Peace Аз утре ще отида да си ги взема, магазина е близо да вкъщи /аз се подмивизавам в Хаджи Димитър за сега/, но знам, че правят и по поръчка и ако искаш мога да попитам дали могат да направят едноцветни комплекти.. цената на обиколниците за 4-те страни на леглото е 17лв. и на спалния комплект /горен и долен чаршаф, калъфка и доколкото разбрах (не съм сигурна) има в комплекта и олекотена завивка/ цената пак е 17лв. Утре ще попитам и ще ти кажа Peace
Това е сайта на скада: Даяна и Ники

Момичета, приемам още съвети как да изгоня моя неканен гост хемороидчо Thinking

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 00:44 от IntRiGa_GirL

# 115
Момичета здравейте от мен отново.
Ами аз се поразтърсих малко из нета за този прословут АНАНАС и да ви кажа открих доста интересна информация. Та  значи ананаса съдържа един ензим  бромелаин, който помага на цервикса да омекне и да спомогне за раждането. Спорен е въпроса обаче при повечето проучвания защото във всеки един ананас се съдържа много малко количество от този ензим и казват че трябва да се изядат най-малко 7 ананаса за да има някакъв ефект. Но аз така или иначе не се отказвам- вече си купих един и ще продължа с яденето. Ето пращам ви и линка ако на някой му се чете статията има и други различни методи за естествено стимулиране на контракциите за раждане   

http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/planningyou … ralbringonlabour/

# 116
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит Борис на мама sindarella!!! Честити Сабина  и Максимилиан на  Еми!!! Честита Габриела на morskafeia!!!
Да са ви живи и здрави слънчицата, много щастливи и бързо възстановяване на мамите.

# 117
Честит Борис на мама sindarella!!! Честити Сабина  и Максимилиан на  Еми!!! Честита Габриела на morskafeia!!!
Да са ви живи и здрави слънчицата, много щастливи и бързо възстановяване на мамите.

Присъединявам се към хубавите пожелания!  Hug Hug Hug

# 118
Честито на Синдарелка и Емили!

Вчера нямах възможност да седна да пиша!Изпратих баткото за БУргас тази сутрин ,я вчера той изкара цял ден на копм.ю

Утре съм до "Тина КИркова" -да ме плануват!И онази овца(рядко обиждам така доктор) не ми е нанесла почти нищо в обменната карта.Дано да успея да я открия преди раждането ,за да си взема иследванията.

# 119
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА МАМА ЕМИЛИ И НА МАМА МОРСКА ФЕЯ-ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ИМ СЪКРОВИЩА, А НА МАМИТЕ-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Момичета, приемам още съвети как да изгоня моя неканен гост хемороидчо Thinking[/color]
Не искам миличка да те отчайвам, ама веднъж появили се, отърване от тях няма; сега са се появили от тежестта на бременността, твърде вероятно е при раждането от напъните да се обостри проблема; с времето ще се приберат; аз също ползвам Проктогливенол-унгвент, вярно е, че минава с две-три намазвания, ама в момента си е временно решение Tired

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 08:51 от бланш

Общи условия

Активация на акаунт