АВГУСТ месец щом настане, всяка от нас мама ще стане

• 16 579
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Честити близначета на мама Емили!!!
Честита бебка и на Морската фея!!!
Да са ви живи и здрави и мноооого да ви радват малките човечета!!!А на вас бързо възстановяване!
newsm51
И на мен ми е едно гламаво и отпаднало...дали това е предродилната депресия и има ли изобщо такова нещо newsm78
Желая на всички чакащи своите бебоци спокоен и ведър ден,а на вече обебилите се-приятни мигове със съкровищата им и ако могат да пишат  от време на време,за да ни вдъхват сили,кураж и настроение!  love001
На раждащите мами - успех и дано всичко мине по мед и масло!  fingerscrossed
Ееееееех и нашият ред ще дойде...Дай Боже на всички ни здрави и силни бебоци!!! newsm17

# 136
Валени предлагам да се броим за 08:08 часа, хем по хлад хем преди задръстванията, хем ще ни е рошава гаргата  08.08.08. 08:08

agramd , тук съм и още не искам да  раждам Simple Smile Другата седмица ще ми е по-удобно smile3521

# 137
Хайде завърнах се и аз от консултация: положението е такова, изследванията ми са супер,
бебочето още не е слязло надолу, трябва да чакам за секциото лекарката ми да й свърши отпуската на 25!
Та както каза Слънчогледчето наборче: реших моята круша да пада на 28.08.2008 г.
Лекарката ми е съгласна само малко се притеснява дали ще изкарам до тогава, че то това си е 40 г.с., но каквото стане!
Аз искам колкото може по-близо до термина, да видим бебка какво мисли по въпроса?  Mr. Green

Сутринта пратих смс на Ellle, но още не ми е отговорила, по-късно мисля направо да й звънна, че направо ни забрави тук!  Flutter

# 138
agramd натискам се Защото съм изперкала и такъв апетит имам че не ми се мисли беб калко ша си порастне и къде ли ще ме прасне..... Crazy CrazyМи искам и аз да гушкам бебче не ми се носи до 40с че отгоре.Ама то моито си е диване док вика секс и ще се оправи работата да ама не.Ми да си стои само да се роди ще му нагриза гъзягата.... Mr. Green
Плащаме не плащаме напъването за нас си остава ако знам че док ще напъва вместо мен двоино ще си платя.
Валени вярно си е до късмет няма кво да го мислим то наи вече от нас зависи  и от бебоците.Пък другото е тшк

# 139
  • Пловдив
Момичета, аз все още съм тук - не тръгвам към болницата, защото нямам никакви индикации за раждане. Сега си взех изследванията за хемоглобина - 97 - оказа се, че съм развила анемия и си купих червено цвекло от магазина и сега ще изям половин килограм на салата - за да качи хемоглобина.
Иначе се чувствам уморена, въпреки, че си спах нормално тази нощ.
Тези горещини много изтощават..
bobito81 -  напълно те разбирам - от две седмици всеки ден съм в очакване и не само нямам търппение, но и ми се иска да родя вече. Термина ми е за утре, но бебо с нищо не показва, че ще излиза.
Мъж ми тук залага за дата 12-ти - щяло да закъснее според него..
Ще видим Simple Smile
Britt Simple Smile ако се решите така за този час, наистина може да стане събитие Simple Smile)
Не е зле, ако някоя от вас има връзка с медиите, да се свърже с тях, за да се отрази - не само наличието на толкова много родилки на една дата, в родилните, но и самия факт за датата и уникалността й Simple Smile)

Хей-  сега да кажа нещо, което ми се върти в главата - предлагам всички, които родят на 08.08.08 год. да напишат едно общо писмо до МТЕЛ Simple Smile и бебчетата да се включат в рекламна кампания на 8-миците Simple Smile
Все пак за тях този ден трябва да е голям празник и нека го споделят и с майките, чиито деца са на тази дата Simple Smile
Не мислите ли, че ще е добре Simple Smile
Защо само бебетата, които изпращат старата и посрещат новата година да се включват в разни рекламни кампании Simple Smile ?
Е, разбира се може да ви се струва малко странно това мое предложение, но не ми се сърдете  bash - повлияна съм от работата си - малко изкривяване от рекламния и маркетинговия бранш, в който работя Simple Smile)
drugoselec  - колкото до твоя въпрос с датата - разтърсих се и открих следните твърдения:
Децата, родени на осмо число на месеца се раждат със сърце за пълководци.
На датата 08.08 е роден Исус според мой познат, който "работи" с Библията.
Деня 08.08.08 год. се приема за деня на безкрайността - вещае само хубави неща за родените на датата..

Това е от мен! Включвам се в поздравленията за новите мами с едно голямо ЧЕСТИТО!!!

Честит Борис на мама sindarella!!!
Честити Сабина  и Максимилиан на  Еми!!!
Честита Габриела на morskafeia!!!
smile3525 newsm51 smile3525

# 140
А какво казват астролозите за датата 08.08.08? Аз се опитах нещо да намеря писано в нета, ама освен, че пак има бум на сватби, друго не открих. Не че, ако бебето тръгне, ще мога да го спра  Simple Smile Предполагам, че три седмици или три деветки е по-добър вариант, ама като гравитираме около осем... Simple Smile

Астролозите казват, че не е хубаво да се гледа карта на нероден или наскоро роден човек. Изобщо, карти на деца Simple Smile

Ето бебетата Пит&Джоли:
http://beastdoc.nnm.ru/semeiystvo_dzholipittov_v_polnom_sostave_ih_uzhe_8

# 141
  • SZ
Здравейте мамчовци!

Включвам се само да честитя новите бебоци:

Честито на мама Синдърелка,на мама Емили и на мама Морска фея!!! Да са живи и здрави те, бебовците и всички покрай тях!

Аз да се отчета ,че съм си още 2в1,за утре ще се опитам,ама няма никакви изгледи.Май ще си остана за по към края на месеца.
А как ме мързи днес не е истина не ми се става от дивана,леглото и т.н.То все е било ама като сегааааа......ужас!Имам една камара с дрехи за гладене дето ме чака от няколко дена и все за утре остава.Поне вчера като готвих остана и за днес.А какво да правя с дрехите...?Кога ще измислят и машини за гладене?Добре че имам съдомиялна.Ааау,няма такъв мързел!Ако сега тръгна да раждам,незнам как ще стане тая работа!

Сега отивам в готварската секция на форума.Само ще чета,няма да готвя.Между другото има много добри неща и изпитани.Напоследък много съм се зарибила. И ще надничам отвреме на време тук да видя как се движи списъка с бебетата.

А какво стана с Кинли,или аз нещо съм изпуснала?

# 142
  • Лондон
Браво на  Еми! Страхотно се е справила! Отличен 6 по всички показатели!!!
Честита Габриела и на morskafeia!

Много ме потресе и ядоса поста на дрън дрън... такава гадна комерсиализация е настъпила навсякъде, във всичко и във всички, че е направо гнусно... Нищо свято и човешко не остана... Тъкмо бях почнала тези дни да съжалявам, че не си отидох в България да си платя като поп и да ме резнат планово 'като бял човек', а не да се мъча тук по 'маймунски', ама с този пост напълно се върнах в реалността на мазните муцунките, 'тънките намеци' и пестенето на дребно... Гнусна история... всичко се опорочи наистина - дори едно от най-хубавите и чисти неща като раждането.  Гадни копелета - дано всичко им се върне! И дано някой ден се оправят нещата поне малко...

А kseniq сега и петъка оплеска -  няма пък да раждам на МТЕЛ-ска дата! Мразя  МТЕЛ! Някога работех за тях и това е най-гнусния работодател, който някога съм имала...  Почвам да се замислям за 15-ти - Голяма Богородица... само дето Napoleon се е родил тогава, а той е гадно дребно комплексарче  Laughing

Много са сладки малките Джоли-Питчици! Да са живи и здрави!!!

Вчера бебо мръдна и за награда му купих най-сладките обувчици на света! Не мога да спра да им се радвам днес!

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 13:59 от eya

# 143
Аз се дотъркалях от консултация току-що, правихме запис на тонове, не ме гледа сега на ехо, но ми мери корема и се хвана за главата: за две седмици драстично пораснал ooooh!; обеща ми живот и здраве, другия четвъртък, като го гледа и на ехо, ако е много голямо, да индуцираме раждането, нямам и аз никакво намерение да чакам 24.08., дотогава ако расте с тия бесни темпове, незнам; абе аз усещах и блузите си, че буквално последните дни са ми омалели, ама мислех, че е от прането нещо са се свили Embarassed

# 144
eyaMr. Green Mr. Green Mr. Green - за МТЕЛ  Wink

Иначе, провеждам аз едни анкети и к'во излиза? - Че народът масово е доволен от положението  newsm78 или изпада в тотална амнезия при вида на отрочето.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319760.0;viewResults
Еми, в такъв случай, на каква промяна да се надяваме?
Предлагане според търсенето.

И на мен 08.08.08 не ми харесва - не заради Мтел, мейнстрийм ми е много.

# 145
Цитат
И пак да повторя на не толкова редовните (Дяволски чаровна, Дрън-дрън и другите също  Wink....) - ние по-редовните нещо са ни накачили нервите и не сме в особена кондиция (да не кажа че направо си изперкахме  Crazy) от чакането или от жегата, та затова много много не се включваме. Е сега е времето да почнете да се включвате вие като по-свежи.
- ТАКА Е!

Ксения - цвеклото няма да ти вдигне толкова бързо хемоглобина.Трябваше да ти изпишат нещо.А с цвеклото рискуваш да си причиниш ужасяващо разстройство.Внимавай! Peace

Какво толкова му мислите на датите - когато- тогава  - Божа работа!

# 146
  • Бургас/Пз
И на мен 08.08.08 не ми харесва - не заради Мтел, мейнстрийм ми е много.

Аз казано честно повече харесва 20,08,2008г. хем  е по-близо до термина ми, че нещо утре е доста рано. таткото ако го питаш обаче най-добре да съм вземела да родя другата седмица, че много не му се седяло в София.

Апропо, утре съм на запис на тоновете в Токуда и се надявам да разбера повече за предстоящото ми нормално раждане.

Коте , на теб освен обикновенните тоалетни принадлежности казали ли са ти да носиш нещо по-специфично?
Аз предния път като ходих ми казаха да си нося само джапанки и евентуално нощница. А също и ръкавички за бебето. Нищо повече.

# 147
Аз казано честно повече харесва 20,08,2008г. хем  е по-близо до термина ми, че нещо утре е доста рано. таткото ако го питаш обаче най-добре да съм вземела да родя другата седмица, че много не му се седяло в София.

Апропо, утре съм на запис на тоновете в Токуда и се надявам да разбера повече за предстоящото ми нормално раждане.

Коте , на теб освен обикновенните тоалетни принадлежности казали ли са ти да носиш нещо по-специфично?
Аз предния път като ходих ми казаха да си нося само джапанки и евентуално нощница. А също и ръкавички за бебето. Нищо повече.

Утре в колко си на запис? Аз от 10:00.
Не, нищо специфично. Аз съм приготвила в чантата 2 чифта нощници (грознички са, ама май предпочитам мои), джапанки, малка и голяма кърпа, помпа за кърма, еднократни гащи, превръзки на Либрес нощни, попиващи подплънки за гърди, сутиен за кърмене, тоалетни принадлежности, фотоапарат, мп3 и съответните зарядни...

# 148
  • Пловдив
Ех, знаех си, че ще ядосам някого с това за Мтел  newsm78 но защо ми беше да го пиша?! newsm78
Както и да е Simple Smile)

Колкото за хемоглобина - бяха ми предписали Тотема, но от нея получих ужасна алергична реакция - цялото лице и около гърдите - малки пъпки, една до друга и ужасен сърбеж..
Другото желязо на таблетки, обаче, което пробвах беше едно, което се смуче и има какаов вкус - много приятно - но за цял месец пиене от него хемоглобина ми от 104, вместо да се повиши слезе до днешните граници 97 ?!
Явно самото ми тяло отказва да произвежда  Tired
Затова днес реших да е снещо естествено, като цвеклото.
Миналата седмица всяка сутрин изявдах по 250 грама сварена елда - което си бяха цели четири порции, но явно не ми се е отразило Simple Smile
Моя приятелка, лекарка ми даде съвет в деня на раждането, въпреки алергичната реакция да се "наблъскам" с четири, пет ампули тотема, пък после ще мислим за пъпките и сърбежа Simple Smile
Ще го мисля и това утре - взела съм си една голяма опаковка Тотема и си стискам палци да бъде всичко наред!

# 149
Здравейте и от мен!
Честито на новите мами! newsm
И аз още съм си 2в 1 колкото и да не ми се иска ненормално трудно ми става вече Weary направо е страшно с тея оттоци с тая тежест броя вече дните и ги зачертавам на календара. Днес се вдигнах в 8ч за да чистя по хладно до обяд чистих и излезнах на пазара отидох в магазина напазарувах и на излизане паднах  smile3515 голям срам добре че не ме боля smile3516 то с тея 92 кг. никак не е лесно   smile3511 На всичкото отгоре в тоя малък град може да те побъркат с въпроса "Ама няма ли вече бебе" и на мен ми идва да ги ударя по  веднъж и да млъкнат bash
В събота ме викат за тонове надявам се всичко да е наред и в понеделник да отивам и да се приключва newsm53 Сега отивам да гладя че пък свекървата ще дойде в 4 и трябва да съм изрядна а и палачинки ще и правя /вместо тя на мен newsm61/ ама няма значение
 Безброй целувки от мен Чао засега newsm51  love001 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт