АВГУСТ месец щом настане, всяка от нас мама ще стане

• 16 593
  • 285
  •   1
Отговори
# 120

[Момичета, приемам още съвети как да изгоня моя неканен гост хемороидчо Thinking

[/quote

Intriga,има и хомеопатичен препарат за третиране на хемороиди,казва се Колинсониа каденензис-9CH,обаче трябва непрекъснато да се приема -3пъти дневно по 5гранулки.Аз го използвам от скоро и пак на моменти ми се налага да прибягвам до Проктогливенола!
Бланш е права,че за жалост веднъж появил се трудно изцезва-носиш си го цял живот! Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 10:00 от agramd

# 121
Здравейте и честито на всички нови мами!
Аз не съм от често пишещите и никога нямам нищо за отчитане, защото съм ходила по веднъж в месеца на жк + още 1 път в деветия. Повече не ме викат. Никога не са ми слушали тонове. На всички прегледи почти нищо не ми казват, освен че всичко е наред, което си е добре и досега ме устройваше. Но вчера, на последната жк се издразних много. Ако не бях питала нямаше да ми кажат и кога да тръгна към болницата. Друго не се сетих, стана ми нещо много нервно. Мислех да раждам при док, който ми води жк,  с "уговорока" без да съм се уговаряла, чрез познати, както и да е. Въпросът е, че има някакъв ВИП етаж със съответните тарифи и те включват избор на екип, но според док нямало смисъл, защото щяло да ми излезе много скъпо (или така той няма да вземе пари на ръка). Почувствах се все едно в кварталната бакалия ми набутват стар салам. На мен ми е все едно при какви условия ще бъда, сигурна съм, че въпросния ВИП етаж е един голям тшк, Феб вече спомена за хлебарките. Но това отношение ме държа будна до 3 през нощта. Само се въртях и мислех какво да направя, не ми харесват тези уговорки, правят един дългоочакван момент да изглежда грозно и пошло. Та така, сега трябва да събера всичките си търговски умения, каквито не съм забелязала да имам и да реша какво да правя. Остава да разчитам на дежурен екип и тогава за безразличието и грубото отношение поне няма да си плащам.
Оплаках ви се Mr. Green
Иначе си имам контракции от време на време, някакво малко разкритие и ми е удобно да раждам на 9-ти Flutter. Но може и първо да отида на Mo Horizons на 11-ти в морската newsm44

# 122
Здравейте от нас отново!

Честито на Морска Фея за прекрасната принцеска Габи! Да ви е жива, здрава, лъчезарна и жизнерадостна!  Hug Hug Hug

Дрън дрън, чета, че и ти си на хала на който аз бях преди да родя. Уговорка с 1 доктор, после той ненадейно излезе в отпуск...уговорка с друг...после пък той не дойде навреме за раждането...доктора пък който беше на смяна само се появи да ми каже накрая едно "Честито"...желание да бъда на 7-я Вип етаж-нямало смисъл за 7-я, а по-добре на Вип на 4-я...Е и на двете си има хлебарки-то неможеш да ги спреш, ама на 7-я си е съвсем друга обстановка. Ако имаш възможност-избери си там! Но като цяло най-важното разбира се е всичко да мине добре и по вода... newsm10, но тази несигурност в която те вкарват в най-важният миг в живота ти е доста голям стрес...поне за мен беше...Желая ти късмет! Hug

# 123
Здравейте момичета.Не пиша редовно тук но бих искала да чиститя  на всички нови мами които гушкат сладките бебчета вече.Да са им живи и здравички и много да ги радват.А на тях бързо възстанояване желая.
Аз иначе си  стоя в очакване още.Доктора каза ,че ще се раждаме преди около две седмици а няма никои още.Дори и контракции нямам Sad.

# 124

Какво става днес момичета? newsm78Всички ли се втурнахте да раждате?Нали уговорката за големия купон е утре-08.08.2008?! smile3521

# 125
Феб, благодаря за съветите, ще опитам за ВИП етажа със сигурност, дано има свободни стаи. Не ми е ясно как става в последния момент избора на екип, но ми е все едно. Всичко ми стана безразлично, изглежда много сложно и мисля да не го мисля повече, отивам и каквото стане, като теб Party дано попадна на добър екип, или пък ще звънна на въпросния док, просто незнам какво ще реша в последния момент, но само като се сетя за комерсиалната му физиономия ми иде да ... Twisted Evil

# 126
Добър ден!

Мен ме е хванал зверски мързел. Двамата с кучи пазим леглото от сутринта.
Бебчо вчера си прави купон, а днес мълчи ...

И аз помня, че купона беше за утре, някои мами да не се предреждат Crossing Arms

Честито на новите мамчета и на щастливо завърналите се у дома! Емили, мамче, ти си герой newsm20

# 127
Здравеите тумбита и вече не тумбита.
Искам да ви кажа че и кекса не деиства при нас след снащната доза нищо бебчо си поритва наи дволно и си няма ни една.А казват че матеряла на мъжа предизвиква контракциии нищо.Еми вече съм убедена че тия неща не стават както на нас ни се иска а както природата си го е измислила.Остава ни само да си чакаме колкото по наближава появата на беб толкова повече ми се спи и се чудя как ще се обслужваме.По принцип съм голяма поспаланка докото вляза в режим ще е нещо страшно.Но ще се справя няма как Heart Eyes Heart Eyes
Наистина тая сутрин много скучно всички ли раждате какво стана тука ред няма всеки си прави какво му доиде.....

# 128
А какво казват астролозите за датата 08.08.08? Аз се опитах нещо да намеря писано в нета, ама освен, че пак има бум на сватби, друго не открих. Не че, ако бебето тръгне, ще мога да го спра  Simple Smile Предполагам, че три седмици или три деветки е по-добър вариант, ама като гравитираме около осем... Simple Smile

# 129
Дрън дрън знаеш ли тук как стоят нещата с ВиПа тези с избор на екип са с предимство и за теб ако остоне.Да ти кажа мое мнение е че по важно е кои ще те изражда доктора да е специалист за да си сигурна че ще реагира адекватно в сякаква ситуациа а ВИПА не го мисли след като всичко мине наред и си гушнеш беби няма много да ти пука в кои ВИП си или не си.Пак за пари е направено и това аз смятам да платим на лекар и да си лежа при другите мами да ми се роди живо и здраво детето пък 3 дни ще издържа ако ще и циганки да има.И знаеш ли колко ми пука че някоя акушерка ми се прави на интересна ама изобщо.Страхувам се раждането да има кои да ми следи.
Интрига мило и аз така знам за хемороидчетата че си се появяват моята маика имаше и си вареше кестени и много и помогаше от раждането са и до ден днешен но един хемороидчо е добре дано да нямаш други.Това жените сме така какво ли не носим.

# 130
Здравейте, милички!

ЧЕСТИТО НА МОРСКАТА ФЕЯ И ГАБИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО, А НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! newsm51

Дрън-дрън, и аз също като теб, много мислих напоследък как да раждам - с или без уговорки. Миналото ми раждане беше кошмарно, именно поради липса на внимание и на уговорка. И накрая реших, че това си е изцяло въпрос на късмет и божа работа, а не на докторски тарифи. Реших да не плащам, и въпреки това се чувствам страшно спокойна относно раждането и вярвам, че всичко ще мине наред! Не знам на какво точно се дължи тази ми вяра и настройка, но се надявам именно те да ми помогнат, а не доктор. Не си спомням коя от родилите мами беше написала много хубаво - ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ И В СВОИТЕ МАЛКИ БЕБЧЕТА И ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ ОК!

И пак да повторя на не толкова редовните (Дяволски чаровна, Дрън-дрън и другите също  Wink....) - ние по-редовните нещо са ни накачили нервите и не сме в особена кондиция (да не кажа че направо си изперкахме  Crazy) от чакането или от жегата, та затова много много не се включваме. Е сега е времето да почнете да се включвате вие като по-свежи. А ние да помързелуваме от страни и само да четеме.  Wink

Моят бебо си се е заклещил вътре и това е. През деня е кротък и само се понамества, а мен ме боли най-вече от долу междукрачието. Но вечер.... - детето си създава режим още от рано - вечер като захладнее преди беше от 6 до 9 часа, а сега от 9 до 12 часа ( точно между храненията), като се разрита или разплува, става страшно, голям е вече за такива гимнастики (въпреки че това ми е била винаги любимата част от цялата бременност). Преди като се опънеше от вътре и ми разтягаше корема от двете страни. А сега като се опъне и ме натиска (доста силно и болезнено  Sick) долу в таза и горе в ребрата. А аз се гърча от болка долу ниско. Осъзнавам че му е тясно вече, ама да хване да излиза, а не да се двоуми още.
 hahahaВече се замислям дали няма да се окажа първата жена-чудо с неродено бебе, което си остава вътре и не ще да излиза  Sick !

За утре която, когато успее да свари, или ще нападнем БГ-родилните отделения в точен час?  Sunglasses

# 131
Ааабе момичета, за къде сте се разбързали? То не беше кекс, не беше ананас,босилек Laughing ... Както казва баба ми - "Тя крушата като озрее сама пада" - така ще е най-добре  newsm10
Верно, че вече много тежи и почти при всяка от нас има и отоци и яки ритници и безсънни нощи, ама.......заради душиците всичко ще изтърпим....дори и гадни операции  smile3515
Я ги вижте последните щастливки   bouquet Дано и при нас всичко мине леко и успешно  Praynig

Честит Борис на мама sindarella!!!
Честити Сабина  и Максимилиан на  Еми!!!
Честита Габриела на morskafeia!!!
smile3525 newsm51 smile3525

# 132
    Я,как се разписхте,БРАВООО smile3501

Боби81,защо бе мила толкова бързаш за бебчо?Та нали термина ти е на 24.08?

Валени,честно казано помислих,че си отпрашила вече да правиш Ники батко!Добре  че b] Брит [/b] се включи,че и нея я пратих в родилното! Hug

А,ето и Слънчогледка мисли като мен Hug

# 133
добър ден   bouquet

явно наистина сме се изнервили и ни мързи да пишем  Mr. Green

не помня честитих ли на Морска Фея newsm78 ако не съм ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ГАБИ НА МАМА МОРСКАФЕЯ, ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.   bouquet

верно къде ли са всички, дали раждат newsm78??

Naughty а пък родилите мами тотално ни изоставиха  Confused ббез Шийла и Феб, и от време на време Каприз, иначе направо ни забравиха, никой не влиза да даде едно рамо на нас чакащите... Crossing Arms аааааааааааааааааааааа много съм разочарована.

какво да ви кажа за днес...станах много рано и правя какво ли не оттогава, за разлика от последната седмица съм решила днес да не сядам нарочно, готвя, пера, даже танцувахме с бебока самички като кукувци, мился и една дълга разходка да направя и ако успея да се доредя за петъчната атака ще е супер  newsm68

# 134
Благодаря ви, момичета, за окуражителните думи. На мен наистина ми е все едно за условията, сигурна съм, че и на хлебарките ще се хиля след като си видя тъпанарчето, обаче ме е страх от лошо отношение, защото обикновено точно на такова се радвам навсякъде, много мразя да ми крещят и да ми се карат #Cussing out
Отивам да чистя прозорци, въпреки че не искам да раждам още, не съм измислила какво да правя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт