АВГУСТ месец щом настане, всяка от нас мама ще стане

• 16 561
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
    Добре завърнали се на Попи и Морска-фея,да са живи и здрави -те и бебетата!

Надявам се Кинли скоро да се похвали с нещо хубаво-наистина много й се събра стоене в болницата Peace

Шийла,радвам се че вече сте на гърда ,така се изпитва още по-голяма радост и щастие от майчинството! breastfeeding

# 241
Колко от нас на работните си места са постоянно, еждневно, ежечасно и ежеминутно любезни и усмихнати, ккакто с колегите, така и с клиентите си ?
  Аз повече няма да споря. Няма смисъл  Peace
  Хайде със здраве и лек ден   bouquet

Аз съм. Няма начин.
Веднъж имах по-остър разговор с колежка (дори не беше груб) и ми четоха половин час конско. Правилото е, че към всеки колега независимо дали е под, над или отстрани твоето положение, трябва да се отнасяш като към клиент.
А за нелюбезно отношение към клиент независимо кой прав и кой крив ще ме уволнят и въобще няма да ми се обясняват.

Асе, аз ти разбирам гледната точка, но смятам че трябва винаги да се стремим към по-добро (включително и в собственото си лице) и да се научим да си търсим правата.

малкабуби, аз пък се моля да стигна до болницата точно, за да го родя. Нито по-рано, нито по-късно  Joy

Добре дошли на завърналите се мами!   bouquet

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 14:48 от Britt

# 242
  • София
Честит Борислав на morska_feq  bouquet
Нека малкото човече бъде здраво и щастливо детенце!!! Grinning

Аз също искам неискам трябва да се държа и се държа добре с клиентите, защото в противен случей ще си отнеса най-малкото мрънкането на шефовете.. винаги като съм имала проблем с клиент гледам да го реша с възможно най-добрия тон Peace

# 243
еее, ама хайде някой да ражда вече  Mr. Green

# 244
  • София
caprice, аз съм на вита ей са даже да тръгна към Шейново Laughing

# 245

малкабуби, аз пък се моля да стигна до болницата точно, за да го родя. Нито по-рано, нито по-късно  Joy

хехе и аз така, все си представям как ще стоя тук до последно и ще засичам контракции, а мъжа ми в паника ще крещи- тръгвай, че ще го родиш на пода  Laughing Laughing
наистина, да отидеш навреме си е голям късмет, може да избегнеш даже спешното секцио, понеже няма да има време за система, епидурална и т.н. отиваш с разкритие и изтекли води само раждаш на магарето и готово- ей така искам  Mr. Green Mr. Green

всъщност, дори няма нужда от хумор- извинявам се ако на някой е дошъл в повече, но наистина се моля да отида навреме и мисл, че това е ключа към по-щастливо раждане.
живот и здраве ще видим, стискам палци на всички ни, да някой отгоре ни пази.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 16:02 от malkabubi

# 246
И до магарето не ща да стигам  Mr. Green, мразя го. Ама като нямам избор ще се покача  Rolling Eyes .

# 247
  • SZ
Здравейте! newsm51

И аз май няма да се разпиша днес,карай друг път,няма да остана неродила. smile3506

Сега да кажа за разранените зърна,че се каня от няколко дена и все забравям с бременния си мозък.Пиша и си викам :щях още нещо да се произнасям,обаче забравям и това е.Та на въпроса: вземате си най-обикновено нишесте от магазина за стотинки,да е бяло,за да не цапа,например ванилия и след всяко кърмене напудряте зърната. Бабешки метод но изпитан и с отличен резултат.Аз така се спасих миналия път. Също не е нужно да се измива преди кърмене. Бях го споменавала този метод но отдавна,сега ви го припомням.Който иска да опита.

Радвам се за Кинли,че е добре.Дано скоро излезе бебчето, да не се мъчат още!

Днес всички щяхме да раждаме, а то какво стана-никой! Сега от много канене май ще си останем без бебе днес.

# 248

Асе, аз ти разбирам гледната точка, но смятам че трябва винаги да се стремим към по-добро (включително и в собственото си лице) и да се научим да си търсим правата.

Факт, но с плювки по форумите по цялото лекарско съсловие едва ли ще стане. Защото аз до момента друго не видях, нищо градивно. А отговорите на анкетите, особено на втората показват нещата в малко по-различна светлина от представената тук  Peace
А ефекта е че сега дори и да се наложи наистина спешно секцио, голямата част ще смятат, че си е прищявка на лекаря и въпросния ще бъде оплют.

Радвам се обаче че всички са мили и любезни с колегите и клиентите си  Peace Значи нещата вървят към подобрение, само и лекарите да ги превъзпитаме и ще живеем мирно и тихо, без страх Peace

Както и да е, пак се разприказвах. Явно проблема е в мен  newsm78

# 249

Факт, но с плювки по форумите по цялото лекарско съсловие едва ли ще стане. Защото аз до момента друго не видях, нищо градивно. А отговорите на анкетите, особено на втората показват нещата в малко по-различна светлина от представената тук  Peace
А ефекта е че сега дори и да се наложи наистина спешно секцио, голямата част ще смятат, че си е прищявка на лекаря и въпросния ще бъде оплют.

Радвам се обаче че всички са мили и любезни с колегите и клиентите си  Peace Значи нещата вървят към подобрение, само и лекарите да ги превъзпитаме и ще живеем мирно и тихо, без страх Peace

Както и да е, пак се разприказвах. Явно проблема е в мен  newsm78

Аз само казах от какво ме е страх мен лично. И приеми на доверие има защо.

Както казах, да има и добри специалисти, както във всяка една област така и медицината. И дано всички имаме късмета да попаднем на такива.
И както казах по-нагоре всички трябва да се променим.
Аз не видях никъде да пише, хора отказвайте секцио, а само че хората искат да знаят какво им се случва и защо.  newsm78

# 250
  • София
Асе, проблема не е в теб, а в това, че сме се наплашили от лекарите /тези, които не си вършат работата и гледат да минат по тъч линията/. Разбира се, че има и много лекари, които правят нещата професионално и в полза на пациентите си Peace Аз не мога да отрека, че досега съм попадала само на добри специалисти и се надявам да попадна и на такива по време на раждането ми, защото искам детето ми да е живо и здраво.. надявам се всички да попаднем в ръцете на добри лекари и да гушнем после здрави бебенца Praynig

# 251

наистина, да отидеш навреме си е голям късмет, може да избегнеш даже спешното секцио, понеже няма да има време за система, епидурална и т.н. отиваш с разкритие и изтекли води само раждаш на магарето и готово- ей така искам  Mr. Green Mr. Green
Пожелавам ти го така да стане Laughing

# 252
  • Лондон
Факт, но с плювки по форумите по цялото лекарско съсловие едва ли ще стане. Защото аз до момента друго не видях, нищо градивно.

Асе, и с плювки става... Защото като го наплюят един лекар 10-15-20 пъти ще има ефект. Има достатъчно читателки...
Аз например преди да избера тук лекар/зъболекар/архитект/гипсаджия/каквото и да е - го гугълвам и гледам какво има за него/фирмата му по форумите.  И в България така ще стане един ден.

И за другите неща също. Да вземем пресния пример на Феб с хлебарките. Аз (ако бях на нейно място в случая) щях да направя снимка на гадините и после да напиша писмо до ръководството + снимката. Ако не ми се извинят и не ми върнат парите за ВИП стаята бих писала до медиите -  Народно дело, Черноморие, Полет, Мустанг и т.н. каквито варненски вестници и ТВ-та има сега... Като го направят 4-5-10 жени ще има ефект - сигурна съм.

Тук , в Англия, ако видя хлебарка и съм си платила за ВИП стая, не само парите ще ми върнат ами и подарък за бебето ще очаквам.
А пък в Щатите ако се случи.... целия ми род ще ражда без пари там Simple Smile

# 253
Здравейте момичета   bouquet

Честит Борислав на мама Морска Фея  smile3525

Аз съм си все още "киндер сюрприз"  Mr. Green С дребния имахме договор за наем до днес, но май е решил да пресрочи  Mr. Green Не му се напуска гарсониерката и това си е. Май нищо не се получи с "масовата оргия" за днес  Mr. Green Язък!!! А само като се замисля, че на шкембо му се лепят по около 30 грама на ден и вече е над 4 кг  #Crazy Ей, полудявам вече  #Crazy Мъжът ми не ще да чуе ни за босилек ("Ще отровиш бебето") ни за кекс ("Ще го повредим"), та вече в чудо съм се видяла. Събудих се през ноща с едни гадни болки в кръста и бъбреците ли, де да знам  newsm78 и си викам - "Почва се. Сега остава да чакам"  Peace Да, ама не.  Mr. Green Половин час по-късно съм си заспала сладко-сладко.  Mr. Green
Гледам, подхванали сте темата за нормално/секцио. Да съм компетентна, да се изкажа, ама като не съм  newsm78 То ако знаех нямаше от една седмица да се чудя, дали да се обадя на доктора да си искам секцио или да си трая. Ама като ме е шубеееееееееееееее. Аз ако предварително знаех кой от двата варианта ще е по-поносим и щадящ за мен и бебчо (специално в моя случай), изобщо не бих се колебала. Иначе до сега да съм измътила  Mr. Green А моя доктор не е от тези дето ти предлагат секцио за "мое и тяхно улеснение". До колкото знам е доста против  Naughty

Пак много се разписах, ама надявам се, че ще ми простите. Два дни не съм досаждала с разсъждения  Mr. Green Лек и спокоен ден на всички и дано да се разхлади малко, чееееееееееееее  #Crazy

# 254
  • Лондон
Факт, но с плювки по форумите по цялото лекарско съсловие едва ли ще стане. Защото аз до момента друго не видях, нищо градивно.

Асе, и с плювки става... Защото като го наплюят един лекар 10-15-20 пъти ще има ефект. Има достатъчно читателки, и повече ще стават...  Аз например преди да избера тук лекар/зъболекар/архитект/гипсаджия/каквото и да е - го гугълвам и гледам какво има за него/фирмата му по форумите.  И в България така ще стане един ден.

И за другите неща също. Да вземем пресния пример на Феб с хлебарките. Аз (ако бях на нейно място в случая) щях да направя снимка на гадините и после да напиша писмо до ръководството + снимката. Ако не ми се извинят и не ми върнат парите за ВИП стаята бих писала до медиите -  Народно дело, Черноморие, Полет, Мустанг и т.н. каквито варненски вестници и ТВ-та има сега... Като го направят 4-5-10 жени ще има ефект - сигурна съм.

Тук , в Англия, ако видя хлебарка и съм си платила за ВИП стая, не само парите ще ми върнат ами и подарък за бебето ще очаквам.
А пък в Щатите ако се случи.... целия ми род ще ражда без пари там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт