67 извънкласни занимания в САЩ

• 14 885
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Simple Smile Най-тържествено обещавам повече да не казвам директно какво мисля, че става мазало. "Мазальоуу", както казва едно 5 годишно американче, на "чист" български.

Нито ставаше дума за това, какви теми да обсъждаме, нито за това кой на кого бил в кликата (кой е в моята клика, да се обади, че да знам; Скайп нямам, давам силен отпор на атаките да си сложа такъв, с години вече), нито кой как да живее и да си прекарва дните. Неприятно се получи със сеирджийските подмятания, изненадващи включвания и грандиозни заключения.

Естествени, неподправени и земни - така ми харесват/ха преди нещата. Не съм единствената, която си го мисли - очевидно, но съм единствената, която го изказа на глас и стана драма голяма.

Нямам намерение да спирам да влизам тук, да чета и да се забавлявам, защото всички, до една, по един или друг начин, са ми симпатични. Изоквам си по някога, но аз съм така и в живота и затова около мен има малко, но качествени хора.

Приключвам с тази тема.

# 181
Кюбит, подхода ти за разговори по телефона ме впечатли. На мен ми отне 2 години, за да започна да се зъбя наред, за да има шанс нещо да се случи.
Ти си вегетарианка?

Първия месец бях любезна със всички и като почнаха да никнат проблемчета - Verizon, USCIS, UPS и ми писна на шапката.  Close
Реших да опитам по-неприятния подход. Разбира се, не викам на всеки, но повтарям до побъркване.  Wink

Вегетарианци сме и двамата с мъжа ми (от преди да се познаваме обаче).  Peace

# 182
Без да се извинявам все пак държа да обясня "сеирджийското" си подмятане...

Когато по някакъв начин се провокира "група" индивиди реакциите им са естествено "индивидуални" и "характерни" и безкрайно интересни за наблюдение - ака "сеир"...

Който разбрал чувството ми за хумор, разбрал, който не...

# 183
Без да се извинявам все пак държа да обясня "сеирджийското" си подмятане...

Когато по някакъв начин се провокира "група" индивиди реакциите им са естествено "индивидуални" и "характерни" и безкрайно интересни за наблюдение - ака "сеир"...

Който разбрал чувството ми за хумор, разбрал, който не...

А, Провокатор, разбрал, разбрал; но когато правим такъв финален разбор на плаца, трябва да сме строги, твърди и справедливи към всички страни. Naughty Ти разбираш ли или да? Wink

# 184
Последно, ще се извиняваме, доказваме, колко сме куул или отчитаме.
Пак се обърках.
Тине?

# 185
Последно, ще се извиняваме, доказваме, колко сме куул или отчитаме.
Пак се обърках.
Тине?

Ай ся не почвайте пък вие. Joy
Тине, трай си.

# 186
справедливи към всички страни. Naughty Ти разбираш ли или да? Wink

те такова животно нема, старши  Crazy
тъй вярно!

Кейси, обясни ми като за идиот кво е отчетна тема, моля!

# 187
те такова животно нема, старши  Crazy
тъй вярно!

Tака ми харесваш вече.  newsm66
Хич ни мъ вълнува кви животни те гонят, козируваш до откат, ако не - тичане от мен до другото дърво.

# 188
Агент, ти не влизаш ли в отчетните по раждане?
Отетна е да изредиш всички, ама пак можеш да пропуснеш някой, като при груповия секс. Не знам, тук кой наложи тази мода, ама от там ще да е взел идеята...

Малко в страни от темата, но ако някой е решил че иска кариера на модел, а няма подходящите данни крак до сливиците,  180/60/80/60, да не се отчайва...
http://uglyny.com/

# 189
Айде, девойките, да затваряме сергията, викам.
Сеирджийската сергия, не плямпалника по принцип.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 20:04 от Зора

# 190
козируваш до откат, ако не - тичане от мен до другото дърво.

старши, таковата, не мое ли лицеви, нещо... опори, така...утре съм на сватба, пък приятелката ми си купила рокля без ръкави, моля ви се!  Mr. Green
/аз в моите не влизам нито отгоре, нито отдоле/

Отетна е да изредиш всички, ама пак можеш да пропуснеш някой, като при груповия секс. Не знам, тук кой наложи тази мода, ама от там ще да е взел идеята...

... ами някой, воден от душевно благородство и мерак за равенство и справедливост към всички страни  Crazy Или да го наречем "политически коректен чиляк"  Grinning

newsm78 айде да не сме стилистически обусловени и стандартизирани, че скука, плс!
Изненадайте ме!

# 191
ние сме добре, благодаря   bouquet. къщата ни също не е от пострадалите, само че гледката ни вече не е същата Sad, но това да ни е проблема де,  не се оплаквам
дано ей джей да се оправи бързо, много е неприятно с температура посред лято.
аз съм вегетарианка от над 5 години (месо и риба не ям, много рядко нещо, в което има яйца), но съпруга не може да се откаже от месото, не че не пробва през няколко месеца Grinning.
хайде хубав ден от мен Hug

# 192
Моми4ета расмяхте ме от сърце с ва6те писания!!!И сега да не се нацупи някой не6то,искарено се забавлявам не ме разбирайте гре6но!

# 193
козируваш до откат, ако не - тичане от мен до другото дърво.

старши, таковата, не мое ли лицеви, нещо... опори, така...утре съм на сватба, пък приятелката ми си купила рокля без ръкави, моля ви се!  Mr. Green
/аз в моите не влизам нито отгоре, нито отдоле/

Кое - ръкавите или опорите?

... ами някой, воден от душевно благородство и мерак за равенство и справедливост към всички страни  Crazy Или да го наречем "политически коректен чиляк"  Grinning

Отчетка ме наричаш, значи. Бройкам те, аз, бройкам.

Хайде, оставям ви да си играете. Дръжте се прилично. И естествено. Laughing

# 194
Сеирджийската сергия, не плямпалника по принцип.  Mr. Green

без хляб мога, без зрелища не мога! Имай малко милост, бре, Зора!

ПЛС, сега ме научете какво бижу се слага на малка черна рокля с дълбоко остро деколте,  което хммм е доста дълбоко..... много е дълбоко! Да акцентирам ли или да се правя, че не съм го видяла  newsm78 newsm78 newsm78

Айде, почна се най-голямото зрелище --->

http://www.youtube.com/watch?v=Ecog0R4s31w...няма да ви досаждам повече!

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 20:30 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт