67 извънкласни занимания в САЩ

• 14 869
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък попаднах на тема, в която се обсъжда как било унизително да возиш мъж в колата си или да излизаш с мъж, който ползва градски транспорт... О, небеса...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 211
агентке, ако е  панделката на роклята има строго присъствие, мисля, че може и без колие, ако все пак искаш нещо дълго(като от тези до пъпа) на няколко наниза , синджири в различни плетки, нещо подобно, естествено без висулките:
http://content.nordstrom.com/ImageGallery/store/product/Gigantic/14/_5592674.jpg

аз бих сложила цветна обувка за  стейтмънт Laughing , тук роклята не е чисто черна, но за пример:
http://www.jcrew.com/AST/Browse/WomenBrowse/Women_Feature_Assort … R~96231/96231.jsp

-------
от руското правителство винаги ме е било страх.....
-------

# 212

ЧРД на Лъчи! Ирка, само да ви радва!

# 213
Ева на сцена, дълга е историята за МС. Не ми харесва политиката им, не ми харесва Стив Балмър, не ми харесва ОС, която правят, не ми харесват много неща. Хич не ми се отваря дума, честно.  Tired
Не ползвам техни продукти. Има много по-добри алтернативи.

Тандури, купих си маска. Не съм я пробвала още - утре. Изкефих се, че пише "approved vegetarian standart".

И аз като benson10 на черната рокля бих сложила цветна обувка. За бижута - не разбирам много. Харесвам и нося перли, но вече са отхвърлени като опция.  Grinning

За събърбите и града
... умирам да живея в даунтаун, имам или нямам деца, просто не мога да се нагодя към този начин на живот. Не искам да ходя с колата за вода...
Това да се чете като казано от мен.  Peace

# 214
МОМИЧЕТА, златни сте...

Поради фиксираната панделка се отказвам от бижута на врата, а и предполагам така няма да фиксирам погледи към деколтето... сетих се за цветна обувка и предвид модните тенденции за металик цвят, ох и червено щеше да е ефектно... но не ми се губи половин ден по магазините, та се замъкнах на мани/педи и се офренчих отвсякъде, остава само да подбера червено червило и да се откажа  да си вапцам очите...

... а какво бихте казали за елегантен шал с краища висящи на гърба ми /отпред ще е като лента през гърлото/  newsm78 newsm78 newsm78

# 215
... а какво бихте казали за елегантен шал с краища висящи на гърба ми /отпред ще е като лента през гърлото/  newsm78 newsm78 newsm78

Зависи от ширината, материята, цвета на шала и цвета на обувките.

Очите не ги сенкосвай, но леката спирала да не я спестиш.

# 216
Китайците ми кръстосаха погледа! Уникално!

Биз - ще ти кажа една тайна  Naughty
Не си непопулярна, мдаааа... всеобща любимка си ни ти! Hug Късмет, момиче!

cubbit  Crazy при мен проблемът е в повечкото грим, не в липсата му евър  Embarassed

# 217
Cubbit, виждам, че си купила същата маска като мен. Радвам се, сподели впечатления. Simple Smile
Ева, живея в Сиатъл да.....всяка зима си казвам, че искам да се местя от този мрачен и дъждовен град и всяко лято си казвам, че по-красив град от него няма. Simple Smile

# 218
Хайде, честито на всички, сдобили се с маска... Grinning Същата, като тази дето намерих днес. Кикики.

Бистре, не дрънкай глупости. Grinning

Гледам олимпиадата. Евала.

Агентката, вземи си поръчай от Заппос нещо таквоз и ще избиеш рибата..http://www.zappos.com/n/p/p/7428932/c/3297.html, по възможност в този цвят. Подкрепям Ива за синджира. Не мисля, че шал е добра идея на тази рокля, не убивай всичко.

Ирка, хубав и весел празник, и честито на теб!

# 219
Девойки да ви кажа че попаднах в Macy's на жестоко намаление ,всички бански 14.99 до 19.99 -дори и най скъпите марки Guess,Roxy,Tommy H., Hurley...напроаво подлуднах като видях. Купих си бански на Hurley които едната част нормално е $46 а другата$42 за ...30 кинта тотал. Shocked
Също и плажните аксесоари са намалени безобразно!
Бягайте докато е време!

Агент ....ще плакнем ли очо ...иска ми се да те видя ...представям си те една такава готина цялата в черно с тези ти ми прекрасни зелени очи  Flutter

# 220
kaкъв синхрон и прецизност....настръхнах.....олимпиадата гледам де  Shocked
агентка и аз искам снимки кака Mr. Green
Ирка честито на теб и на Лъчи   bouquet

# 221
агент, за шала не знам, трябва да видя, за да дам компетентно мнение Mr. Green
фотото е задължително Simple Smile

ирка, честит празник и на дъщеричката ти най-вече!!! Hug  bouquet

вики, мерси за инфото, утре планирам пазар Laughing

стига ЕйДж да е по-добре, че днес никак не му беше, поне температура няма, но е спал 45 мин за целия ден...
------

китайците ме сбъркаха от красоти Crazy, а английския народ трябва много да се потруди за следващата олимпиада

# 222
Честит празник, Ирка! Да е здрава, усмихната, щастлива!

Супер беше откриването  Simple Smile И на мен са ми грижа англичаните през 2012 - кралицата ще помахва на всички, и ще вали, така си го представям  Simple Smile Но пък няма да е голяма жега  Simple Smile

Ето ви едни безценни 9 секунди от началото на тенис кариерата на Мариана  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=dhwX7Lh_MNs

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 18:33 от мишолина

# 223
Ева на сцена, дълга е историята за МС. Не ми харесва политиката им, не ми харесва Стив Балмър, не ми харесва ОС, която правят, не ми харесват много неща. Хич не ми се отваря дума, честно.  Tired
Не ползвам техни продукти. Има много по-добри алтернативи.

личи си германското влияние  Grinning. Не съм срещнала един образован германец дето да е фен на МС  Simple Smile

Ирка да ти е здраво и слънчево момичето!

Аз се опитах да се пошегувам за популярността, щот' и аз съм редовна по изброяването, пък се оказва че не е кошер  Crazy

Гледам си сега един филм от млади години, освен, че ми е носталгично, ами ми е и любимия саундтрак ...ммм...

# 224
Ирка, да ти е живо и здраво момиченцето  bouquet
Мишолина, Мариана е супер Peace
Аз компетентно мнение за роклята и другите аксесоари не мога да дам Thinking. Мислих, ама за нищо не се сетих
Авокадо, на гвуакамоле, или с домат / последното е любимо на Плами/
Аз живея в даунтаун Wink. Оплаквания нямам. Като купувахме къщата я купихме на сляпо Shocked и се оказа , че сме единствените бели в квартала, дори и по вестниците ни имаше. Аз на един въпрос отговарям много компетентно " че какво като е норт , хиляда пъти е по добре от другите градове наблизо" , за което репортера #Crazy.  2 години по- късно квартала е стегнат, вече повече от 50% са бели / студенти, професори/ имам един проблем със съседите, по точно с децата, който вдигат шум до 1-2 часа, ама и него го реших Peace
Джи и Агентката, разсмяхте ме рано сутринта  Laughing
Има една тема в Красива мама за съжаление заключена е там 8-9 страници смях, чак събудих съпружето Embarassed да се кискам, и бях наказана с  luvbed все още си го спомняме това, Пухкавел не ни е сдухал съвсем
Джена, къде се загуби newsm78

Общи условия

Активация на акаунт