Кантара е голяма гад, но в Дюканството не ни е враг - 118

• 34 418
  • 887
  •   1
Отговори
# 750
Много хора пишат за плодовете, та реших и аз да се изкажа. Аз, по природа не съм най-големия фен на плодведе и даже преди, когато си хапвах всичко, което обичам и бях слаба, почти не ядях плодове. Обичам много малко плодове и това са праскови и диня. Зимата даже не се сещам за плод. Зеленчуци също хапвах малко.
От както съм на Дюкан, само веднъж ми се искаше да си хапна диня, когато я видях на пазара, но със сигурност няма да ме изкушат така че да наруша режима.
Моят самоанализ показва, че не ми се ядат плодове, защото си правя разни подлсадени кремчета със степче и млчената пита. продължавам да се чудя се дали всички тези млечно-подсладени режимни десерти не са причината да не свалям така както ми се иска, макар да знам, че тук доста жени правят такива работи и пак си отслабват.
И тук започвам да се чудя дали да се опитам да ги огранича доста, или да се надявам, че по-бавно, но ще сваля желаните килограми.
Когато бях на НВД съм издържала доста време без такива глезотии, строго на протеини и зеленчуци и съм имала по-добри резултати, но пък временни, защото не се издържа дълго така и изведнъж пада пердето и край.

Вчера станаха 2 месеца на Дюкан. В килограми нямам голяма разлика (3-4-5 примерно), но имам видима разлика. Така или иначе съм далеч от целта. Не, че бъразм, просто не знам дали режимът работи качествено за мен.

Наиситна ще намаля подсладените неща.

Знам, че с малкото килограми за сваляне става по-бавно, но тези килограми не са характерни за мен, за това знам, че рано, или малко по-късно ще се махнат.

Успех на всички!

# 751
  • София
Здравейте, дюканстващи момичета и момче  Wink.
Искам да питам как се справяте с яденето на месо в тези жеги  newsm78? На мен ми се ядят предимно плодове  ooooh! и евентуално риба, а пилешкото нещо хич не ми върви Cry. И се чудя какво да правя.

# 752
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни и прекрасен!  Hug
 Минавам да дам отчет и да почерпя по случай 4 месечинка!  Party
Заповядайте!

Сега да дам отчет за мерки и теглилки, та днес сутринта въпреки ПМСто съм: малко под 57кг, талия  66, ханш 92-3, гръдна 91 т.е. отслабнала съм още малко. За сравнение миналия месец съм била: 59кг, талия 68, ханш 94, гръдна 94 , а преди режима, след малко отслабване Април съм била: 70кг, талия 80-81, ханш 103, гръдна 103. За 4 месеца на режима съм свалила 13 кг, а от февруари общо 18  Heart Eyes

И сега един въпрос към третофазничките които продължават да свалят - кога престанахте да сваляте? Защото аз се харесвам на тези килограми, а с малко спорт ще съм идеална, но ако продължа да свалям изобщо няма да ми останат гърди, те тъй или иначе са започнали да изчезват вече, пък аз искам да има какво да се пипне по мен все пак.

Зазу, ами яж риба, от нея тъй или иначе се сваля най-много май - възползвай се ! Grinning Peace

# 753
rien, аз си му викам бейли денс, тъй като е чуждица тук в Българско се използват и двете. Плюс това ми напомня на турски бей с огромен гол шкембак танцува с чалма  Mr. Green
Тия с щеките ги няма в Бг или поне аз не съм виждала, то и джогинг не се практикува особено.
На българина му дай фитнес Simple Smile Всички ходят на фитнес и помпат мускули.
Е, има и изключения де, по-голямата част спортуват от колата до вратата на офиса или лятото от плажа до хотела в кръчмата и обратно  Laughing

# 754

Добро утро на всички дюканстващи...., благодаря на Боби за отговора,

за момичетата, които се чудят как се издържа с това месо в тези жеки - ами на мен вече не ми прави впечатление, започнах режима на 07.05.2008 - демек вече 3 месеца и се чувствам стахотно,  бях 3 седмици в отпуск и имах повече ПЗ дни отколкото П и само веднъж без аз да искам си наруших режима - когато си бях поръчала пъстърва на скара и по едно време си хапвам и нещо ми е странна - викам си брей кво се случва - а в тъпия ресторант слагали малко зехтинче на рибката - аз отидох и питах този на скарата и той ми вика - ама не ви ли хареса  ...... много ме беше яд, ама го преживях....
          Много обичам да си правя тараторче или студена доматена супа с магданозец, абе момичета има страшно много неща, които може да хапрате освен месото......, нали ви споделих така съм свикнала и ме е страх да вляза в трета да не оплескам нещата....

Хубав, режимен, усмихнат, слънчев ден ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 755
  • София
Мдам не е лесно с толкова месо и яйца посред лято, но стискаш зъбки и това е  Laughing Да попитам за рибата какво количество дневно-седмично е допустимо? Спомням си преди 2 години майка ми си докара уртикария от един шаран, та сега ми е притеснено  Praynig

# 756
  • София
Привет!
Минавам да отчета минус 0.4 кг и да ви пожелая спокоен и успешен ден!

# 757
Добър ден и от мен!

Аз съм с МЦ и имам малко повишение на кантара-но всичко е в нормата.

Имам и аз едно оплакване-и на мен сериозно започна да ми пада косата.
Направо по цяла шепа на ресане-което си е много.
Знам че може да е от смяната в сезона, но мисля че количеството е много.
Някой беше давал маска домашна маска-моля давайте идеи.
На готовите не вярвам и не разчитам.
Започнах да пия витамини от днес-бях си ги купувала , като почнах режима, ама така си останаха-но им дойде времето.
Чакам съвети момичета Hug

# 758
Привет, момичета красиви!
Вече съм на линия след прекрасната   почивка, която обаче свърши.
Липсвахте ми през това време.
В Кушадасъ тази година беше още по-хубаво и от миналата, спазвах режима доколкото мога, даже съм почти 1 кг (-). Добре дошли на всички новички и успех с режима. Няма как да изчета пропуснатото, но от днес ще съм на линия.
Ето малко снимки от мен, за тези които искат да гледат.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273089

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 10:29 от rokipagane

# 759
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Тонито Hug, като четох интервюто на Дюкан, си мислех за теб. Ето, че има жена, свалила 75 кг. Ти може да си втората!!! Няма да е лесно в никакъв случай, но не е и невъзможно. Успех!  bouquet Мислех си също така, че няма да е лошо, ако имаш възможност, да ходиш на масаж. Ако не - да се опиташ в къщи да масажираш поне проблемните зони, а и да се мажеш с крем редовно.
Не съм  Hug  честити 4 месеца с режима!   bouquet
Боби Hug, префектна си   bouquet  bouquet  bouquet не си мисли да сваляш повече   bouquet
Момичета, както казваше често Асса, всичко е в главата! Ако наистина сме решили да отслабваме, ще преодолеем всички препятствия. Пак повтарям - въпрос на приоритет. Който иска да е слаб, ще се стегне и ще намери начин.  Peace

# 760
Добро утро и ослабващ ден на всички !
Дари 68 .Честит преборен килограм и скоро пак да се похвалиш. Hug
Музичка , препоръчвам ти да направиш 5-7 дни протеинови и после схемата 5/5. Успех!

# 761
привеет!  Hug

Абе, мацки, къде е тая снимка на Катето с розовия бански? умирам си от любопитство, търсих я я началото на темата при линка преди и сега, ама я няма...

И да питам нещо- сега като видя желаните килограми, според дюкан трябва да мина в 3-та фаза, ама от опит знам, че да видиш едни кила и да ги задържиш -е друго- колко пъти съм се връщала назад и чак после отиваш надолу и ги задържаш.... Та мисля си че трябва поне още една седмица за да са задържани.....,

Вие как мислите? newsm78

# 762
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Кантара днес ми показа малко над 110 килограма newsm35 Чак не ми се вярва - няма такъв кеф perko

До "*˙·٠•● ELI ●•٠·˙*" - gydi

# 763
  • София
tonito26, Hug колко хубаво си го казала...
Здравейте момичета и момче,редовно чета за да съм в час и си живея в трета фаза много спокойно.Току що кантара ми показа точно 62 кг и съм много щастлива.От един месец съм в трета и теглото ми е с 500 гр.надолу.Чувствам се перфектно,изглеждам чудесно,имам самочувствие...Всеки ден си благодаря,че започнах диетата и постигнах желания резултат.И аз се лишавах от плодове и всички останали нережимни храни 5 месеца,но си заслужаваше-сега много от тях са мои.
Желая на всички лек и отслабващ ден!!!

# 764
  • София
Тунинг, честито! Супер радост е  smile3521
Дари Hug, честито килограмче, браво!  bouquet
Роисин  Hug радвам се, че се чустваш страхотно!  bouquet Така и изглеждаш!  bouquet Много ти се радвам, често си поглеждам снимката, на която сме двете, нищо, че съм с една физиономия....
Риен, забравих да ти кажа, че твоите кг от бременността и годините ти позволяват да си задържиш по-лесно килата, а може би и да си хапваш от всичко след това.Едно е да сваляш на твоите години, друго е над 40, за съжаление. Така че много се радвам на всички момичета, взели се здраво в ръце навреме!

Общи условия

Активация на акаунт