Кантара е голяма гад, но в Дюканството не ни е враг - 118

• 34 426
  • 887
  •   1
Отговори
# 735
До "_KIARA_" - spoko

До "Dari68" - Не съм hahaha

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ 1countingsheep

# 736
  • Пловдив

# 737
rien, благодаря, че ме развесели! Grinning

Цитат
Тони, какъв бейлиденс,Да не е разновидност на белиденса/ engl.bellydance/ , ама да гаврътваш по един Бейлис за подгряване 

Laughing Laughing
Нещо хич не бях на кеф, заради възможни размествания в плановете за морето и реших да вляза да ви прочета, белким ми стане по-добре! Така и стана, ще се помъча да поспя и дано нещата се наредят както трябва!
Желая ви спокойна нощ и приятни сънища! Heart Eyes

# 738
Здравейте Дюканки и Дюканец smile3503
Аз доста рядко минавам май насам,и по често чета и припрочитам,отколкото да пиша dohЗащо все така става Wink
Но така ,който се е отчел с две деца-по трудно намира време за нета.
Аз само да ви се похваля с моите  -14 (ето пак трябва да си сменям линийката Wink)ама как съм щастлива от факта!
Axrax то наистина е НАЙ-ВАЖНО ДА ПОЧНЕШ !Щото иначе все днес,утре и вримито си минава-а само като се замислиш,че с всеки изминал ден си пропиляла шанса за свален грам или дори килограм newsm53
А иначе може и без трици в началото,макар че браво на търговците-вече се намират значително по-лесно.Иначе може и ябълков пектин в началото.Ама аз и съвети давам smile3506 оле, е има доста по начетени в областта  от мен.Ама затова и така хубаво са спретнали http://dukanskirecepti.wordpress.com/  newsm20 от мен за което.
Хайде лека и слабееща нощ от мен.

# 739
То_ни, честит рожден ден!
Всичко най-хубаво ти пожелавам! Много здраве и щастие!

# 740
  • варна/виена
Здравей отбор.
Чета редовно ,малко съм несериозна в писането,но пък съм желязна в режима.
Днес ми е 20 ден и съм вече -6 кг,като сметна и предишните 14 ,стават -20,за месец и половина.
Разположих се сама на по долна пейка(няма да споменавам цифрата,защото още ме е срам) и съм си много доволна.
Не ми липсва за сега нищо,въпреки че и аз като много други момичета,обичам плодовете,ама и други неща хапвах с удоволствие преди в промишлени количества,заради което сега ми е такова дереджето Embarassed. АА,стана и рима Grinning
Това обаче не ми пречи да сънувам че си хапвам лозови сърми с много мляко.Мисля си утре да си модифицирам нещо подобно и ако стане ,пак ще пиша.
Лека нощ и цветни сънища.

# 741
  • Пловдив
Здравейте на всички тук!

Най-накрая се престраших да пиша след като ви чета от доста време. Искрено се радвам на всички ви - на новобранците (като мен) - за куража да започнат режима, и на ветеранките - за страхотните резултати, които сте постигнали.  smile3501

От 15.07 и аз съм Дюканка - не съм и предполагала, че за по-малко и от месец ще съм минус 8 кила newsm44. Започнах с 10 дни ударен и след това по схемата 5П/5ПЗ. Майка ми упорито ме засипваше с 'инфо', подочуто от колежки и познати, че режимът бил вреден за бъбреците, но как да им обясни човек, че ако давах по 20 стотинки за всяко ходене до 00, досега съвсем да ми е омалял портфейла tooth... Та като стана дума за 00 - в началото имах доооста голям проблем с 'разтоварването', макар че от първия ден съм на 3 лъжици трици + 2 литра вода, отделно 3-4 чаши кола лайт - в един момент се стигна и до ползването на свещички, щото нищо друго не помогна, а щях вече да експлоадирам smile3514. В момента, в който минах на зеленчуци - нещата се нормализираха (особено след 2 домата tooth) - и сега се чудя: дали да карам в стъпка 5П/5ПЗ или да е 3П/7ПЗ, а защо не 4П/6ПЗ. Просто не искам повече да преживявам онези мъки, но пък и да не оплескам режима с тази ми модификация на схемата newsm78... Та ще помоля за съвет по-опитните от мен - как да постъпя?

Като цяло сама се учудвам на себе си - по принцип съм си голям чревоугодник (е, то си и личи от 'стартовото' ми тегло - 94 кила Embarassed), но успях да устоя на сума ти изкушения - 'пропуснах' огоромен тутманик със сирене, любимите ми пържени картофи, а за дюнерите - да не говорим eat. Обаче нещото, което страшно ми липсва, са плодовете - диня, пъпеш, праскови и кайсии - направо убивам за тях newsm66. Снощи не издържах и си 'краднах' 2 залчета от сърцевината на динята (най-сладкото) Embarassed - мисля, че няма да ми се отразят зле, а и ми подействаха добре психически... Та за плодолюбителите тук - вие как успявате да се преборите с липсата на плодовете и то точно когато им е сезона?

Е, като за начало мисля, че доста пописах, та викам да се поспра - да не стана досадна Rolling Eyes.. А и е време за лягане  sleepuu Лека нощ и спорен вторник!

# 742
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Защо все така става Wink
Но така ,който се е отчел с две деца-по трудно намира време за нета.

лъжеш ме нещо  Mr. Green доста от нас имат по 3 и пак намираме време да "боднем" нос в монитора  Hug

Вещииииииииииии, не вий   bouquet усмихни се  Heart Eyes

# 743
Здравейте момичета и момче(та)

набързо едно ''Добро утро" и от нашите ширини

открих как да използвам по един интересен начин протеин на прах - пуснах рецептата в темата ни с рецепти
дано ви хареса

иначе при мен нищо ново - разликата ми е малка, по едно 200-300гр надолу на седмица - в момента съм на тегло, на което съм била доста дълго време, да видим за колко време ще го преборим

лек минусов  и спорен ден
до скоро

# 744
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гледам, вяма кой да пусне кафе!

Доре  Peace Hug

# 745
  • Кьолн
Здравейте момичета и момче! От днес пак съм на П  5 дни.Гледам говорите за отпадналоста. И при мен беше така но сякаш организма ми свикна. Пълна съм с енергия. Катя благодаря за кафето!Аз време за компа намирам но от дъщеря ми не мога да се добера до него. Ледена кралица на мен пък триците ми помагат. Макар че сега хапвам пшенични защото не съм намерила още овесени. От пшеничните ми се подува стомаха както ме предупредиха момичетата. Николинчето чудесен резултат пожелавам ти много минуси! Тунинг, тия разтворимите витамини не са ли гадни, защото бях пила едни преди време няма такава гадост Sick Днес ще съм на рибка и след малко я мятам във фурната. Желая ви много усмивки днес и много минуси!

# 746
добро утро заслабнали и заслабнал  Hug
днес кантара ме зарадва с 400 гр надолу bouquet
Ледената кралица  аз съм на 4П/3ПЗ и май е най лесно така, петък събота и неделя поне мога да си огаждам повече (пък и тогава често имам гости или ходя някъде)
гледам повечето говорите как да останеш режимен
ми аз никога не съм очаквала че ще ми е толкова лесен режима очаквах всичко да ми се преяжда (то как мислите се качват 14 кг за 3 мес) но не ми се преяжда а ако ми се преяде нещо бегам до огледалото и някои стари дрешки и се отказвам
кате мерси за кафето
 Mma Ramotswe  привет отдавна не се беше вясвала, а нали си ми комшийка следя те  Embarassed
обичЪм вЪ

# 747
Добро утро сънчовци  newsm51

След 8 дневно не сваляне,днес кантара ми показа -500гр,но няма да го отчета в линийката,може би утре сутринта,като го видя затвърдено  Mr. Green

Искам да ви попитам за пшеничните трици....до сега не съм ги ползвала и вчера си взех 1пак.  да пробвам.От тях също ли не се превишават 3лъж?Мисля да ги ползвам за тортичките,хлебчетата и т.н.  Mr. Green

Някой спомена за хвалбите и мотивацията....при мен е обратно-колкото повече ме хвалят,толкова повече ме мотивират да продължавам на пред.Прекрасно е да се чувсваш добре,да изглеждаш добре и живота ти да има съвсем друг смисъл  Hug  bouquet

И понеже аз съм от хората,които ще се задържат доста дълго тук във форума,искам да кажа нещо на хората които са свалили 10-20-30 и т.н. кг. и които от време на време се оплачат от някое изкушение....
Момичета,ценете резултатите,които сте постигнали...оглеждайте се всеки ден в огледалото и се радвайте на телата си,защото живота е кратък и се живее само един път.Живейте пълноценно ,чувствайте се прекрасно и щастливи...защото има много хора по света,които си мечтаят да изглеждат добре,а не могат.Не обръщайте внимание на останалата храна,която всички знаем къде отива и няма смисъл от нея,само ще развалите това което сте постигнали...Сблъсквала съм се с много неща в този живот и от очите на един вечно дебел човек ще ви кажа...хората са злобни,хората са лоши и завистливи и вместо да си гледат собствения живот,те винаги гледат чуждия с подигравки и пресмивания.
Запазете резултатите си и се чувсвайте значими в този кратък живот.
Има много по важни неща от едно грозно наплюскване и стоене пред телевизора.
   bouquet  Hug

Слънчев,усмихнат и отслабващ ден от мен и внимавайте  с резачките около НДК  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
http://www.dnes.bg/article.php?id=55544

Hug  bouquet Mr. Green

# 748
Добро утро на всички.От днес СТАРТИРАМ   и аз……...Години – 38, Ръст 158 см. ,Тегло 77 кг.,препоръчано от Дюкан – 61 , а  искам да постигна 58кг. Налагала съм си доста  режими повече ограничителни, от колкото диети, но полза нямах и съм опитвала няколко хранителни добавки със същ резултат.Преди 2-3 години успях със собствена воля да сваля 13 кг но йо-йо ефекта ми ги върна обратно. Искам да отслабна по-трайно и това ме мотивира да започна Дюкан. Според вас колко дни ударен режим трябва да направя. Все ме притеснява еднообразието и това че не мога да комбинирам при готвенето.За днес например съм си приготвила варени пилешки дробчета, залети  с  кисело мляко и омешано всичко това с  рохко яйце.  newsm78  Дали съм се справила добре не знам? Моля посъветвайте ме колко дни ударен режим трябва да направя и изобщо със съвети, ще ви бъда  признателна. Усмихнат и доволен ден на всички! Усмих!

# 749
Добро утро на всички Hug
Снимките на Тунигмания от Рилски езера много ми харесаха,за късмет аз също бях там петък събота и неделя и най-вероятно сме се разминали някъде по пътечките LaughingЗа разлика от него пък аз прекалих с яденето и вече трети ден имам проблеми с червата и не мога да се възтановя от това, че смесих най различни храни Sad

Общи условия

Активация на акаунт